Author Topic: Olajšaj se malo  (Read 350916 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
Re: Olajšaj se malo
« Reply #1065 on: June 07, 2009, 09:42:35 PM »
Ne morem razumeti trenutnega stanja, mogoče da se resnično nočem odtujiti od starih vzorcev, čustvenih traum!

Ko boš pripravljena, se bodo stvari začele premikati. :o
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Anonymous

• Guest
« Reply #1066 on: June 07, 2009, 10:38:28 PM »
Pripravljena a ne vem za kaj in kje bi lahko začela, ne vidim še pravega pomena, samo ž. in še nx ž.

Anonymous

• Guest
« Reply #1067 on: June 07, 2009, 10:48:59 PM »
obsedenost ni lepa vrlina ang:

Offline Gaia

• Splet. Simbol
    • www.theta.si
« Reply #1068 on: June 07, 2009, 11:59:56 PM »
Pripravljena a ne vem za kaj in kje bi lahko začela, ne vidim še pravega pomena, samo ž. in še nx ž.

Dokler se ti to dogaja še nisi usvojila lekcije. ;)
www.theta.si
DZK 519

Anonymous

• Guest
« Reply #1069 on: June 08, 2009, 04:09:35 PM »

Joj prosim samo ne več, lekcij imam dovolj, že leto dni me pere, ja kaj za vraga bi še lahko, tako hudo pa res ni še bilo! :(

Offline Gaia

• Splet. Simbol
    • www.theta.si
« Reply #1070 on: June 08, 2009, 04:55:00 PM »

Joj prosim samo ne več, lekcij imam dovolj, že leto dni me pere, ja kaj za vraga bi še lahko, tako hudo pa res ni še bilo! :(

Verjemi mi, nisi edina. Kar te ne uniči, te naredi močnejšo. Lahko ti podarim samo ljubezen, ki je najboljše zdravilo za vse. ;)
www.theta.si
DZK 519

Anonymous

• Guest
« Reply #1071 on: June 08, 2009, 08:49:24 PM »
Verjamem, a to kar me muči me ne more narediti močnejše, vem da nisem edina, vsak imamo svoj križ, hočeš ali nočeš moraš ga sprejeti, nositi, tako ali drugače.
Če se dobiš v situaciji,  je  to potem drugi par rokavic!
Vem, vse vem tudi to, da moraš skozi to obdobje, vem tudi da me planeti preizkušajo, ker do sedaj takega obdobja v mojem življenju  še ni bilo, je to kar kruta izkušnja, pomagat si ne morem, ne gre niti naprej in niti nazaj, sama moram skozi tale pekel!
Je bilo že hujših stvari, a tale me je totalno povozila, pa ne vem zakaj, pri svojih km, bi morala biti trdna kakor hrast, pa sem kakor bilka.
Poskušam se spravit na noge a ne gre, nekaj dni je bolje potem pa smo spet na začetku. Upala da me pestro na delovnem področju odžene od tega, da pozabim kaj se dogaja, a nič, vseeno misli odplavajo kjer jim ni mesto.
Hvala Gaja za spodbudne besede.
Ko mi je malo bolj na tesno se tu izpovem, saj razmišljam tudi v druge smeri, a ko se malo situacija umiri pozabim, potem pa sem zopet na poti da poiščem pomoč!
Hvala vsem kateri mi posvetite kako tolažilno  besedo!
Res ste zlati, pravi  ang: ang: ang:

Anonymous

• Guest
« Reply #1072 on: June 08, 2009, 09:06:51 PM »
Pozdravljeni!

Nekdo mi je svetoval in podal tale link, ker se ne spominjam več kdo je bil, podajam spodaj link.
Rada bi vzpostavila  kontakt z njo, po  ZS, če lahko, se ve?

Hvala za  ang: ang:
http://www.prisluhni-angelom.com/Create-an-account.html

Anonymous

• Guest
« Reply #1073 on: June 10, 2009, 06:14:50 PM »
Pozdravljeni!

Nekdo mi je svetoval in podal tale link, ker se ne spominjam več kdo je bil, podajam spodaj link.

a res nihče o temu?

Anonymous

• Guest
« Reply #1074 on: June 10, 2009, 09:03:49 PM »
Pozdravljeni!

saj imas telefonsko st, ime in priimek ter naslov na strani; katerega link si prilepila ;;;;ne vem v cem je problem ;)

Anonymous

• Guest
« Reply #1075 on: June 10, 2009, 09:33:36 PM »
Živim, torej sem podmazan ;D
Diham, torej sem svež ang:

Offline skorpijonka

• Mojster
« Reply #1076 on: June 10, 2009, 10:28:34 PM »
Ne vem, kam bi tole spadalo. Bom kar tule napisala.

Pospravljam stare papirje, zvezke, zapiske. Od prvih treh letnikov faksa, kar sem že naredila. Srce me boli, ko zlagam papirje na kup, prav čutim in v živo se spomnim vsakega lista,kako sem podčrtavala s flomastri, kako sem se mučila za vsak predmet, ipd.

Grem v dvigalo, hočem v pritličje,da nesem vse skupaj v kontejner. Dvigalo mi ustavi gospa v nižjem nadstropju. Že mislim začet pihat in grdo gledat, nakar mi začne po par besedah sama od sebe pripovedovati o svojem možu, ki je bil pravnik, kako se je učil za pravniški izpit, ipd. In da mu je največ problemov delala snov določenega predmeta. In ravno ta določen predmet imam jaz čez 13 dni za izpit?!

naključje? ne vem. Hecno. Zanimivo.
Pa je ne poznam, nismo si blizu, ne vem, kaj počne.

Offline soleil

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #1077 on: June 11, 2009, 03:02:53 PM »
Verjamem, a to kar me muči me ne more narediti močnejše, vem da nisem edina, vsak imamo svoj križ, hočeš ali nočeš moraš ga sprejeti, nositi, tako ali drugače.
Vem, vse vem tudi to, da moraš skozi to obdobje, vem tudi da me planeti preizkušajo, ker do sedaj takega obdobja v mojem življenju  še ni bilo, je to kar kruta izkušnja, pomagat si ne morem, ne gre niti naprej in niti nazaj, sama moram skozi tale pekel!
Je bilo že hujših stvari, a tale me je totalno povozila, pa ne vem zakaj, pri svojih km, bi morala biti trdna kakor hrast, pa sem kakor bilka.
Poskušam se spravit na noge a ne gre, nekaj dni je bolje potem pa smo spet na začetku. Upala da me pestro na delovnem področju odžene od tega, da pozabim kaj se dogaja, a nič, vseeno misli odplavajo kjer jim ni mesto.
Ko mi je malo bolj na tesno se tu izpovem, saj razmišljam tudi v druge smeri, a ko se malo situacija umiri pozabim, potem pa sem zopet na poti da poiščem pomoč!

živjo upam, da si že bolje...
se pa strinjam s tabo...tudi jaz sem svoje travme poskušala pregnat z delom delom in delom...dokler nism vse tolk potisnila v ozadje, da je počilo in to zelo zelo...
ne vem za kaj se gre, kljub vsemu se travme nekako rešijo, kakorkoli...delaj stvari, ki ti pomagajo...ki te razveseljujejo...nihče ni ustvarjen, da bi trpel... vrjemi...
danes ti zaželim le, da se pošteno pocrkljaš...in si reci fejst baba sm!

lep pozdravček

Anonymous

• Guest
« Reply #1078 on: June 11, 2009, 07:11:48 PM »

živjo upam, da si že bolje...
se pa strinjam s tabo...tudi jaz sem svoje travme poskušala pregnat z delom delom in delom...dokler nism vse tolk potisnila v ozadje, da je počilo in to zelo zelo...
ne vem za kaj se gre, kljub vsemu se travme nekako rešijo, kakorkoli...delaj stvari, ki ti pomagajo...ki te razveseljujejo...nihče ni ustvarjen, da bi trpel... vrjemi...
danes ti zaželim le, da se pošteno pocrkljaš...in si reci fejst baba sm!

lep pozdravček

Hvala solei, no sem malo bolje, a poznam te odmike, po zatišju si vedno mečem pesek v oči, potem ga zopet dobim po nosu.
Če opišem je nekako takole 14 dni drži situacija v šahu, zadnji dan je kruto, saj ne veš kaj bi, če opišem stanje podobno blaznosti, nikakor da se rešiš iz objema tega, potem pa čez noč si kakor prerojen, par dni je zopet v mejah normale, potem se postopoma  veča intenzivnost do predhodno opisanega stanja.
Ko se takole zavedaš svoje nemoči, si res kakor uboga reva.
Vendar se ne dam, bom pač živela tako kakor mi je usojeno, naj bo kar hoče, ne dam se več proti, nima pomena.
Upam da me ti planeti izpustijo iz primeža?
Saj sem fesjt baba, tudi če si tega ne prizbam, no vsaj lupam, da sem?
Kaj mi pa nuca vse to?
Nič!
 :-*

Anonymous

• Guest
« Reply #1079 on: June 11, 2009, 10:17:16 PM »
sej lih to je to...se prepričat v to, si priznat, da si fejst baba...pol pa nuca;)...sicer pa itak teorijo dobr obvladamo, ane;)?

tole nihanje pa preklet dobr poznam...zatišja in mirni dnevi...pol pa v pizd...spet...utrujajoče...važn pa, da minejo slabi dnevi...

občutek pa imam kot, da se zelo kriviš za nekaj...in upam, da se motim...

večerni pozdravček in zdrži...!