Author Topic: Olajšaj se malo  (Read 351261 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
Re: Olajšaj se malo
« Reply #1020 on: April 27, 2009, 02:53:10 PM »
pac svoboda izrazanja ...  ang:
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Anonymous

• Guest
« Reply #1021 on: April 27, 2009, 05:18:53 PM »
Pravijo da po 40 letu, a jaz sem že šla mimo in če pogledam zadevi v oči se mi dozdeva da jih imam 20 in podoživljam isto stvar, a na težji načim. Občutek sem imala, da je to nekaj enkratnega, lepega neponovljivega a zadeve so se zapletle, življeneje me tolče po glavi, opozarja da kaj lahko in česa ne smem. Nikoli nebi obsojala ljubezni, ker šele sedaj vem, ta te mahne ne glede na kateri stopnici si postavljen, ni važno status, leta in tudi ne velikost. Tako te gnete, obdelava in na konec te izpusti iz svojega primeža potisne v svet in, punca znajdi se! :'(

Jap, tako je to, punca znajdi se. Ne misli, da te ne razumem. Po 40. letu te šele ravno najbolj vrže  ;D. Mene je žeee in to tako, da sem se na drobne koščke razsula. Ravno takrat se zaveš, da si v 40. letih, pa da sam zase nisi še nič storil(a), življenje pa beži v starost z vrtoglavo hitrostjo, prav uhaja med prsti... Težko je, a preboleti moraš. Življenje je bitka, jap... Pač kdaj moraš it čez faze, ko si na dnu, ampak ti povem. Potem se pobereš z novo močjo, novimi pogledi... Alo punca, postavi se pokonci in gremo naprej...

Anonymous

• Guest
« Reply #1022 on: April 27, 2009, 07:01:56 PM »
Pravijo da po 40 letu, a jaz sem že šla mimo in če pogledam zadevi v oči se mi dozdeva da jih imam 20 in podoživljam isto stvar, a na težji načim. Občutek sem imala, da je to nekaj enkratnega, lepega neponovljivega a zadeve so se zapletle, življeneje me tolče po glavi, opozarja da kaj lahko in česa ne smem. Nikoli nebi obsojala ljubezni, ker šele sedaj vem, ta te mahne ne glede na kateri stopnici si postavljen, ni važno status, leta in tudi ne velikost. Tako te gnete, obdelava in na konec te izpusti iz svojega primeža potisne v svet in, punca znajdi se! :'(

Jap, tako je to, punca znajdi se. Ne misli, da te ne razumem. Po 40. letu te šele ravno najbolj vrže  ;D. Mene je žeee in to tako, da sem se na drobne koščke razsula. Ravno takrat se zaveš, da si v 40. letih, pa da sam zase nisi še nič storil(a), življenje pa beži v starost z vrtoglavo hitrostjo, prav uhaja med prsti... Težko je, a preboleti moraš. Življenje je bitka, jap... Pač kdaj moraš it čez faze, ko si na dnu, ampak ti povem. Potem se pobereš z novo močjo, novimi pogledi... Alo punca, postavi se pokonci in gremo naprej...

Hvala . bom,  končam s tem mojim jokanjem, dam mesto tudi drugim

lep moker pozdrav, pri nas je danes vreme res aprilsko!
 ang: si, hvala ti! ;)

Anonymous

• Guest
« Reply #1023 on: May 03, 2009, 10:23:15 AM »
Danes kljub napovedim sem lepo in sproščeno, upam da bo držalo, se učim za petkov izpit, držite pesti, zadnji, sive lase bom dobila od njega, upam da se izvijem in končno dokončam vse, je preveč čakanja in oklevanja.
Nočem ga prenašat kakor mačka mlade, ni več časa, treba bo končat to.
Sem že nemirna, druge strvari kličejo, joj kako bi vse ob enem požirala.
Včasih bi kar vse rada vedela!
A mi bo dovolj to življenje za vse znanje?  ::) :-\ ;) :D :D

Anonymous

• Guest
« Reply #1024 on: May 11, 2009, 08:57:07 PM »
 :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :(

Anonymous

• Guest
« Reply #1025 on: May 12, 2009, 12:22:49 AM »
ne bom se pridruzil tvojemu joku, ampak se bom raje zvijal v svoji komediji  ;D ;D ;D
čeprav, najbolj blažen in plemenit smeh je smeh in jok skupaj ang: ang: ang:

Anonymous

• Guest
« Reply #1026 on: May 12, 2009, 03:53:45 AM »
Tole pa sploh ni humor, ampak že žalitev.

Andres

Anonymous

• Guest
« Reply #1027 on: May 12, 2009, 07:35:58 AM »
Danes kljub napovedim sem lepo in sproščeno, upam da bo držalo, se učim za petkov izpit, držite pesti, zadnji, sive lase bom dobila od njega, upam da se izvijem in končno dokončam vse, je preveč čakanja in oklevanja.
Nočem ga prenašat kakor mačka mlade, ni več časa, treba bo končat to.
Sem že nemirna, druge strvari kličejo, joj kako bi vse ob enem požirala.
Včasih bi kar vse rada vedela!
A mi bo dovolj to življenje za vse znanje?  ::) :-\ ;) :D :D

Saj bo šloooo (zamisli si tisto reklamo za kinder lado al nekaj takega  ;D). Ti stojimo ob strani  :-*

Anonymous

• Guest
« Reply #1028 on: May 12, 2009, 08:44:42 PM »
Izgubila sem  angela, upam da ga še dobim nazaj?
 ang: prosim pridi

Anonymous

• Guest
« Reply #1029 on: May 12, 2009, 09:28:43 PM »
Izgubila sem  angela, upam da ga še dobim nazaj?
 ang: prosim pridi

Kako si izgubila angela, ko te pa obkroža armada angelov in ti veselo pravijo, da imej vero, ker je angel v bližini. Poišči ga ang:

Anonymous

• Guest
« Reply #1030 on: May 12, 2009, 09:56:05 PM »
ja je res a tistega angela ki ga ljubim je odšel!!!!! ang: ang: ang:

Anonymous

• Guest
« Reply #1031 on: May 12, 2009, 10:59:18 PM »
ja je res a tistega angela ki ga ljubim je odšel!!!!! ang: ang: ang:

nikoli ne obupaj, mogoče te pa za vogalom čaka "tapravi" angel, ampak tega še ne veš ang:

Anonymous

• Guest
« Reply #1032 on: May 13, 2009, 12:57:17 AM »
Angel si Sama, pa tega še ne veš ang:

Anonymous

• Guest
« Reply #1033 on: May 13, 2009, 08:14:52 PM »
hvala, hvala ja poskušam biti tudi angel, no vsaj dober človek razumevajoč, ustrežljiv in predvsem jaz, nič več in nič manj kakor drugi!.
Vsi smo si enaki, samo po podobi se razlikujemo

ang: ang: ang: ang: smo vsi  :D :D :D

Anonymous

• Guest
« Reply #1034 on: May 14, 2009, 12:54:24 AM »
jaja, poleg spola imamo razliko v odraščanju, zrelosti, dojemanju ang:
nekateri prej ,drugi kasneje, ostali nikol ang:
ja, vedno je ostanek procentov ljudi,ki delajo neugodnosti" na planetu,a ob takih se ravno razsvetlijo drugi, torej poanta ying yang roola mimo nas neizbežno