Author Topic: Olajšaj se malo  (Read 351296 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Anonymous

• Guest
Re: Olajšaj se malo
« Reply #1005 on: April 24, 2009, 07:09:49 PM »
Danes sem pa prišla kar čez rob s mojimi sporočili, tako me je nadrl da me je kar uho bolelo, ne morem si pomagati, ne odneham misliti na njega, upam da po temu dogodku bo kaj bolje. No če sem odkrita do sebe to si dopovedujem že lep čas a nič od tega, en dan tako drugi drugače, čustev si ne izbijem iz moje neumne buče. Vidim da moram ukrepat, tokrat res.
Že razmišljam v  to smer, no moj čudež se sigurno ne bo uresničil na tak način! :'( :'( :'(
Kaj čmo recimo da je tudi tako dobro, ja sigurno je a trenutno trpim. :'(

Anonymous

• Guest
« Reply #1006 on: April 24, 2009, 11:09:18 PM »
kar srečen dan danes bil, zelo organizirano human ;D
eni se zabavajo drugi so preresni, eno so neučakani, drugi pa nasmejani :-*

Anonymous

• Guest
« Reply #1007 on: April 25, 2009, 08:38:49 PM »
Ženmo se točn žez 1 teden....  :o

Anonymous

• Guest
« Reply #1008 on: April 25, 2009, 09:42:28 PM »
 :D :D ;)
čestitke pa veliko lbezni  :-*

Anonymous

• Guest
« Reply #1009 on: April 26, 2009, 10:37:38 AM »
Obdajajo me mešani občutki, a še vedno hrepeni telo po njemu. ne  vem kaj bo, on noče nič jaz pa norim, kdaj uspem pozabiti to morijo?
A bom res morala prerezati to na drugačen način, po naravni poti kakor sem videla ne gre!
Ta buča je pa res samo za okras na mojemu vratu, a kaj ko tudi srček ji pomaga, kar prehiteva ob misli na njega! :-\

Anonymous

• Guest
« Reply #1010 on: April 26, 2009, 10:45:48 AM »
Obdajajo me mešani občutki, a še vedno hrepeni telo po njemu. ne  vem kaj bo, on noče nič jaz pa norim, kdaj uspem pozabiti to morijo?
A bom res morala prerezati to na drugačen način, po naravni poti kakor sem videla ne gre!
Ta buča je pa res samo za okras na mojemu vratu, a kaj ko tudi srček ji pomaga, kar prehiteva ob misli na njega! :-\

Ja kako pa bi na drugačen način kot po naravni poti? Boš šla h kakšni čarovnici ali kaj? Razočarano srce v ljubezni prebolet... Ni je hujše bolečine... Tako da si želiš, da bi umrl... ampak glej ga zlomka, potem pa res zboliš in ugotoviš pravzaprav, kako neumen si bil. Da se moraš naslonit nase in pika. Poiskati svojo notranjo moč. Da je na svetu toliko lepih stvariiiiii.... Naprej pojdi in pusti nekoga, ki te  noče več... ne vsiljuj se mu.

Anonymous

• Guest
« Reply #1011 on: April 26, 2009, 12:58:04 PM »
Kreator mi hoče nekaj dopovedat... Včeraj Thebina "prometna", danes pa se vsedem v taxi, ker sem morala do centra nekaj uredit, pa imam med hranjenjem dudarjev samo 3 ure časa. Pripeljeva do konca dovoza, ko v naju prileti drug avto :o. No sem ponosna lastnica sveže počenega rebrca in do nadaljnega se ne približujem vozilom

Madona no se te drži smola... Nekako se moraš ustavit in premislit, ali kaj... Pa si to res sami prikličemo? Ali je pač nekaj kar bi se nam zgodilo tako ali tako? No, le spočij se, pozdravi se, umiri se...  :-*

Anonymous

• Guest
« Reply #1012 on: April 26, 2009, 01:00:41 PM »
Jz se pa učim. A kaj pol tu delam? No ja, malo pavze pa tud moram imet, ane... Držite pesti v petek ob 16. uri...za izpit  :D

Js tud. Lepo prosim, držat pesti!

Kako nama je šlo v petek? Meni vredu, napisala sem kar nekaj. Zdaj edino, če bo profesor mnenja, da je dovolj. Na to pa ne morem vplivat.  Čeprav bi mu svetovala no, da bi se strinjal ;D.

Anonymous

• Guest
« Reply #1013 on: April 26, 2009, 06:20:58 PM »
Če ne drugega, sem se potrudila s pisavo. (je namreč zelo občutljiv glede tega).  ;D
Jah, upamo na najboljše,ne?

Anonymous

• Guest
« Reply #1014 on: April 26, 2009, 08:19:53 PM »
Tako ja, pisava je važna :). Upamo na najboljše, kajpak  ;D

Anonymous

• Guest
« Reply #1015 on: April 27, 2009, 08:47:22 AM »

Ja kako pa bi na drugačen način kot po naravni poti? Boš šla h kakšni čarovnici ali kaj? Razočarano srce v ljubezni prebolet... Ni je hujše bolečine... Tako da si želiš, da bi umrl... ampak glej ga zlomka, potem pa res zboliš in ugotoviš pravzaprav, kako neumen si bil. Da se moraš naslonit nase in pika. Poiskati svojo notranjo moč. Da je na svetu toliko lepih stvariiiiii.... Naprej pojdi in pusti nekoga, ki te  noče več... ne vsiljuj se mu.

Saj nima koga zapustiti ker ga sploh ni nikoli bilo ob meni, čudna zgodba, vse je v zraku, a čustva da boli glava, nikoli si nebi nit v sanjah mislila da me doleti kaj takega, po toliko prevoženih km v življenju. Pravijo da po 40 letu, a jaz sem že šla mimo in če pogledam zadevi v oči se mi dozdeva da jih imam 20 in podoživljam isto stvar, a na težji načim. Občutek sem imala, da je to nekaj enkratnega, lepega neponovljivega a zadeve so se zapletle, življeneje me tolče po glavi, opozarja da kaj lahko in česa ne smem. Nikoli nebi obsojala ljubezni, ker šele sedaj vem, ta te mahne ne glede na kateri stopnici si postavljen, ni važno status, leta in tudi ne velikost. Tako te gnete, obdelava in na konec te izpusti iz svojega primeža potisne v svet in, punca znajdi se! :'(

Anonymous

• Guest
« Reply #1016 on: April 27, 2009, 10:34:41 AM »
Jutro ang:
A še nisi vse povedala,kdaj bo konec,jaz bi kaj drugega rad bral ang:

Anonymous

• Guest
« Reply #1017 on: April 27, 2009, 11:25:31 AM »
pravopisje  ::) NEBI / NE BI  ::)  :-\

Anonymous

• Guest
« Reply #1018 on: April 27, 2009, 12:32:17 PM »
Jutro ang:
A še nisi vse povedala,kdaj bo konec,jaz bi kaj drugega rad bral ang:

nimam navade biti nevljudna, a tokrat bom saj ti ni potrebno prebirati če nočeš, če se ne motim in sp. ne vara, lahko vsakdo tu piše in prebira po mili volji, če človek se želi izpovedati zakaj mu ne nudiš priložnost, saj ne veš kaj prestaja in tudi kaj mu je.
Preskoči in vse bo O.K.
Zaj ravno zaradi takih reči se dogaja na sv. kar se, nestrpnost, rasizem ,vojne intd. Nimamo sočustvovanja do drugačnih. In to je to.
Žal a stvari imam občutek da so ravno take, no tudi motim se!  :D :D

Anonymous

• Guest
« Reply #1019 on: April 27, 2009, 12:38:32 PM »
Rahel občutek imam da tu se dogajajo čudne reči preveč nestrpnosti do drugih.
Sorry a to sem moral povedat! :)