Author Topic: Olajšaj se malo  (Read 351216 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Anonymous

• Guest
Re: Olajšaj se malo
« Reply #915 on: March 19, 2009, 08:45:45 PM »
Nemogoče. Kje bi se pa potem ljudje naslajali?  ::)

Anonymous

• Guest
« Reply #916 on: March 20, 2009, 12:19:29 AM »
pazi, neka žlahta je zdej na seji njegovi, torej seminarka naloga se že piše iz tega poglavja ang:
kaj vse se še skriva po luknjah" planeta,ki se še ne ve ,ali se sploh bo....
Daimo neko obudo, pooblastilo, da se raziscejo vsa stanovanja sveta" in potem lahko kaj odkrijemo, se razve...

Anonymous

• Guest
« Reply #917 on: March 20, 2009, 07:33:37 AM »
Joj kako sem pametna ko je potrebno razmišljat, ko pa je za udejanjit, popustim 5 minut pred 12 h!
Ne vem več, kaj bi in česa nebi, vedno se ponavljajo ene in iste misli, ne vem kam bi se naslonila, česa bi se oprijela in v kaj bi verovala.
Zakaj se dogajajo spremembe v ž. kaj je dobrega v temu, ali je samo moja domišljija, kar me  počasi ubija.
Ne vem več kaj delam pravilno in česa ne smem? Rada bi dobila odgovor, a žal ga bom morala poiskati v sebi. Nočem ga ljubiti, vse poti so zaprte, a  še vedno silim z mislimi do njega. Včasih imam občutek da ne bo se izšlo, zakaj je moralo tako biti, zakaj moram toliko trpeti, kaj sem res tako neumna, da ne vidim pravega namiga. Ne vem kaj mi je, vem enostavno da preklal mi je srce!
Nočem in hočem, želim in ne želim, kadaj se v red spravim, na trenutke je vredu, potem pa kakor pomladno vreme, spet nevihta in  :'( :'( :'( :'( :'( :'(.Saj bo Jadran narastel, Soča ga bo poplavila in do mene dovedla.

Anonymous

• Guest
« Reply #918 on: March 20, 2009, 01:42:33 PM »
AH, PESIMIZEM, ženska,no
samo tko glej,če ti ne vrne, potem ne vračaj nazaj, ne trudi se, zakaj bi trpela, ali pač uzivas v temu,bodi realna,stvarna ang:

Anonymous

• Guest
« Reply #919 on: March 20, 2009, 05:02:37 PM »
No ne vem če vrača še, bilo je obojestransko a prepovedano in tu je ves cah. Veš da ni prav, a boli in kljuva, ne moreš se upreti čustvom, rehabilitacija je dolgotrajna in boleča. Preveč ovir!

Anonymous

• Guest
« Reply #920 on: March 20, 2009, 10:57:29 PM »
sooči se, vedno tudi nisi v layfu zmagovala, ponovi tak občutek iz preventive se umakni,
pejt naprej ang:

Anonymous

• Guest
« Reply #921 on: March 21, 2009, 10:23:40 AM »
Saj sem se že, grem tudi naprej, nimava več stikov, no sicer ni bilo nič, samo tel. pogovori in stik na daljavo!
 Bolečina ne pojenja, je kakor pomladno vreme, 4 letni časi v 1 dnevu!
Vem da bo, a ne gre kar čez noč. ne mere dolgo cveteti, potem pa kar na 1x umreti, rabi čas kakor vse na temu svetu.
Samo olajšat sem se hotela, itak da vem, vse moraš dati skozi sam, tako je tudi pravilno!
Lepo pa, da se kdo oglasi in poda tudi svoje mnenje, vedno dobrodošlo. Mogoče dobim tudi kaj za sebe!
 :D :o

Anonymous

• Guest
« Reply #922 on: March 21, 2009, 10:24:16 AM »
Saj sem se že, grem tudi naprej, nimava več stikov, no sicer ni bilo nič, samo tel. pogovori in stik na daljavo!
 Bolečina ne pojenja, je kakor pomladno vreme, 4 letni časi v 1 dnevu!
Vem da bo, a ne gre kar čez noč. ne more dolgo cveteti, potem pa kar na 1x umreti, rabi čas kakor vse na temu svetu.
Samo olajšat sem se hotela, itak da vem, vse moraš dati skozi sam, tako je tudi pravilno!
Lepo pa, da se kdo oglasi in poda tudi svoje mnenje, vedno dobrodošlo. Mogoče dobim tudi kaj za sebe!
 :D :o

Anonymous

• Guest
« Reply #923 on: March 21, 2009, 02:32:43 PM »
ne si ustvarjat pretirane kraljevske občutke v prvo, to je samo miselna droga,človek je dejansko podvržen k igram", šelem ko se utrudi primerno potem zapoje" ang:

Anonymous

• Guest
« Reply #924 on: March 22, 2009, 09:37:24 AM »
 ::) ::) ::) ???

Anonymous

• Guest
« Reply #925 on: March 23, 2009, 05:47:46 PM »

tak smotanega dneva pa še ne, tip se ne oglasi, ampk pha zvečer pa se jaz ne bom ::)

Anonymous

• Guest
« Reply #926 on: March 23, 2009, 05:55:22 PM »
ljudje, fulk, to so procesi, procesi vaši,ki vas peljejo k tistemu dejanju",ki vam je bližnji vašim os.željam, naučite se čakat, med čakanjem pa ustvarjajte zdrave misli in dejanja ang:

Anonymous

• Guest
« Reply #927 on: March 23, 2009, 08:01:45 PM »
Oj
poglej uro posta, 05.55.22??????   ang: ang:

Anonymous

• Guest
« Reply #928 on: March 23, 2009, 08:50:30 PM »
Na zemlji smo. Treba je uživati življenje. Vendar tako, da ne prizadeneš nikogar.
V večnosti bomo še predolgo!

Anonymous

• Guest
« Reply #929 on: March 24, 2009, 03:18:38 PM »
in kaj je s temi ciframi, ure sedaj, spremembe ,ane