TOLE JE PA ZA MARTINA ...
Martin, vidim, da si prišel v obdobje, ko ti je vse "padlo dol" in bi najraje poslal vse skupaj nekam ... Daj si duška! Ne glede na to, da se to ponavadi obsoja. Delaj, kar TEBI najbolj paše, ne oziraj se na druge. Čas je za traparije, ki ti bodo pomagale, da se olajšaš in sprostiš! Lahko greva skupaj prevračat smetnjake, okraševat hiše z WC papirjem, z alkoholnim flomastrom barvat zobke na nasmehih ljudi na plakatih, trobit parom, ki se "onegavijo" v avtomobilih itd.
Pomaga. 
Saj veš kdo to obosoja, nerazumna oseba, ki se ima za razumno in oseba, ki vidi ozko. Res je da, samo na rahlo zgubljam živice, ampak imam še blazne enrgije, da se borim. Veš jaz imam v življenju zelo rad močne nasrotnike, kadar se borim za nekaj. Kot omejate, da sem na več forumih, sem pred dnevi na enemu tako "poplujuval državo". Prvič javno!. Direktno. Da sem takoj dobil enormno negativnih in enormo veliko pozitivnih točk. Kar zabava me.
Veš zagovornki limparije mi kar penasto odgovarjajo. Jaz pa še bolj na ogenj. Sedaj smo pričeli že z imeni - Konkretno.
Slabiča lahko premaga vsak. Očigledno je do tega moralo priti, da sem nekaj novega spoznal. Od tega kar si napisala, bi šel res najrajši prevračat smetnjake. Mogoče pred skubšino v LJ. Napiši mobi na personalni mail pridem, ti se "smejiiš jaz prevračam smetnjake".
Saj sedaj se je dobro izkazalo kdo je kaj tukaj. Upam, da znaš brati med vrsticami. Hvala ti.
Razumi. če bi "padlo vodo" ko bi vsaj plavalo. Kaj, ko noče niti plavat. Stvar je preveč kompleksna.
Hvala ti

Vse pohvale. Si zrela za vodjo dobre terapevtske skupino.
Martin