Author Topic: Olajšaj se malo  (Read 351317 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Anonymous

• Guest
Re: Olajšaj se malo
« Reply #825 on: February 11, 2009, 03:43:35 PM »
Bodita iskrena. Utišajta svoj ponos, ki uničuje vajin odnos.

Anonymous

• Guest
« Reply #826 on: February 11, 2009, 04:14:21 PM »
kar moski ne doseze doma, potem se z veseljem šopiri drugje ang:
podobno je z babami, torej, naučite se že 1x interes do predragih negovat ang:

Anonymous

• Guest
« Reply #827 on: February 11, 2009, 04:16:34 PM »
Sama priznam, da je res tako, hehe.

Anonymous

• Guest
« Reply #828 on: February 11, 2009, 08:19:27 PM »
hvala  ang:

Anonymous

• Guest
« Reply #829 on: February 12, 2009, 02:51:02 PM »
TOLE JE PA ZA MARTINA ...

Martin, vidim, da si prišel v obdobje, ko ti je vse "padlo dol" in bi najraje poslal vse skupaj nekam ... Daj si duška! Ne glede na to, da se to ponavadi obsoja. Delaj, kar TEBI najbolj paše, ne oziraj se na druge. Čas je za traparije, ki ti bodo pomagale, da se olajšaš in sprostiš! Lahko greva skupaj prevračat smetnjake, okraševat hiše z WC papirjem, z alkoholnim flomastrom barvat zobke na nasmehih ljudi na plakatih, trobit parom, ki se "onegavijo" v avtomobilih itd.
Pomaga. :D

Anonymous

• Guest
« Reply #830 on: February 12, 2009, 06:51:09 PM »
TOLE JE PA ZA MARTINA ...

Martin, vidim, da si prišel v obdobje, ko ti je vse "padlo dol" in bi najraje poslal vse skupaj nekam ... Daj si duška! Ne glede na to, da se to ponavadi obsoja. Delaj, kar TEBI najbolj paše, ne oziraj se na druge. Čas je za traparije, ki ti bodo pomagale, da se olajšaš in sprostiš! Lahko greva skupaj prevračat smetnjake, okraševat hiše z WC papirjem, z alkoholnim flomastrom barvat zobke na nasmehih ljudi na plakatih, trobit parom, ki se "onegavijo" v avtomobilih itd.
Pomaga. :D

Saj veš kdo to obosoja, nerazumna  oseba, ki se ima za razumno in oseba, ki vidi ozko. Res je da, samo na rahlo zgubljam živice, ampak imam še blazne enrgije, da se borim. Veš jaz imam v življenju zelo rad močne nasrotnike, kadar se borim za nekaj. Kot omejate, da sem na več forumih, sem pred dnevi na enemu tako "poplujuval državo". Prvič javno!. Direktno. Da sem takoj dobil enormno negativnih in enormo veliko pozitivnih točk. Kar zabava me.
Veš zagovornki limparije mi kar penasto odgovarjajo. Jaz pa še bolj na ogenj. Sedaj smo pričeli že z imeni - Konkretno.
Slabiča lahko premaga vsak. Očigledno je do tega moralo priti, da sem nekaj novega spoznal. Od tega kar si napisala, bi šel res najrajši prevračat smetnjake. Mogoče pred skubšino v LJ. Napiši mobi na personalni mail pridem, ti se "smejiiš  jaz prevračam smetnjake".
Saj sedaj se je dobro izkazalo kdo je kaj tukaj. Upam, da znaš brati med vrsticami. Hvala ti.
Razumi. če bi "padlo vodo" ko bi vsaj plavalo. Kaj, ko noče niti plavat. Stvar je preveč kompleksna.
Hvala ti :-*

Vse pohvale. Si zrela za vodjo dobre terapevtske skupino.

Martin

Anonymous

• Guest
« Reply #831 on: February 12, 2009, 07:10:52 PM »
kakšna beda  :-\ :-X

Anonymous

• Guest
« Reply #832 on: February 12, 2009, 07:50:07 PM »
ah se je že zacel, ang:

nehite, men ni vseen,

Mojzej

Anonymous

• Guest
« Reply #833 on: February 12, 2009, 07:53:02 PM »
kakšna beda  :-\ :-X

Potrebuješ pomoč?

Martin

Anonymous

• Guest
« Reply #834 on: February 12, 2009, 10:29:07 PM »
ti jo potrebuješ

Anonymous

• Guest
« Reply #835 on: February 13, 2009, 11:46:48 AM »
Tako lepo se je začel dan. Pa sem ga pokvarila z napačnimi odločitvami. Kdaj hudiča me bo izučilo, da z ihto ne pridemo nikamor?! In da se ne smem zaletet v neko stvar, ker sem zdaj že tretjič dobila po nosu zaradi ene in iste napake. Joj,sem jezna nase ko ris!
Ko vsaj ne bi toliko denarja šlo v nič. Še lep čas si bom lizala rane zaradi te moje ihtavosti in nepremišljenosti.  :(

Anonymous

• Guest
« Reply #836 on: February 13, 2009, 12:08:02 PM »
Vse z razlogom ...

Anonymous

• Guest
« Reply #837 on: February 15, 2009, 12:27:24 PM »
sem razočarana, žalostna, jezna  :'( ja tudi to z razlogom  ::)

Offline bik7

• Veteran
  • ljubi in bodš ljubljen
« Reply #838 on: February 15, 2009, 06:45:20 PM »
Očitno da je bila dobra učna ura. Upam, da si kaj prepoznala kar boš morala spremenit. ;)
Theta Practitioner™

Anonymous

• Guest
« Reply #839 on: February 16, 2009, 09:17:54 AM »
Oh , kako sovražim hinavce..........najraje bi razbila tistemu/tisti nos.........................prav želodec  se mi okrog obrne , ko človek ni iskren.......... :o  >:(  :o  >:(