Author Topic: Olajšaj se malo  (Read 351216 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Anonymous

• Guest
Re: Olajšaj se malo
« Reply #900 on: March 11, 2009, 05:10:45 PM »

zelje in pita?

naribano korenje, ki je sladkano, zelje mi je ok? Jaz sem navajena na zeleno solato z veliko bučnega olja :)

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #901 on: March 11, 2009, 06:43:33 PM »
Simpatični so res bolj poredko, odvisno pač. Kako pa naletiš je vedno tudi loterija. :)
So pa Poljakinje precej rusinjam podobne. Kot neke babuške se mi zdijo.  
Bigos, kapusta naj bosta tvoji ključni besedi ko sedeš v restavracijo, ali ko te kdo jest povabi. :)

Poljaki, cehi oz vzhodna evropa - so zanic dedi. Vsaj meni.  ;D
Kar se pa zensk tice je kar mesano. Znano je, da os vzhodnjakinje najbolj iskane v svetu mode - visoke, suhe, licnice (fotomodeli). Petra Nemcova mi je zelo vsec. Jih je pa mali milion. Oglejte si kak teden mode v Milanu (na tv ali v zivo kakorkoli)...
sicer pa ... Vsake oci imajo svojega malarja.  ;D
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Anonymous

• Guest
« Reply #902 on: March 11, 2009, 08:06:35 PM »

Do zdaj še nisem naletela na nobenega simpatičnega Poljaka, na žalost ali pa na srečo ;D

Jaz pa. Jih je pa treba z lupo iskati. ;)

Anonymous

• Guest
« Reply #903 on: March 12, 2009, 09:19:58 AM »
Nisem pesimistična, a bo že kdaj pokukala tala moja sl., a bo v doglednem času tale študij na konc, a se bo končala tale moja morija čustrev, ni ji ne konca ne kraja.
Danes bolje in sem na konju, včeraj pa obup, solze, kriza. Kaj je bilo potreba tega, zakaj?
čemu, kaj sem pa narobe napravila v temu življenju, da me je takole izigralo?
Ne vem, se sprašujem, ne dobim odgovora, a ga bom sedaj?
Kaj se iz tega učim, a mi ve kdo obrazložit?
Sama ne vem,ali pa nočem?
Po moje, prvo, enostavno ne dobim odgovora! :'(

Anonymous

• Guest
« Reply #904 on: March 12, 2009, 11:49:43 AM »
zelo sitna Luna je potekala, morda zahtevaš nelogične stvari od sebe in od drugih,
pa slisal sem, nekje, na nekem srečanju, ali seminarju",da ljudje se ti" ne smejo smilit"  8)

Anonymous

• Guest
« Reply #905 on: March 12, 2009, 05:36:08 PM »
mogoče se pa smilim sama sebi, a je že bolje, sem dobila pravi odgovor, upam da bo zaleglo, danes je ta pravo, ima da drži!
Ne bom se predala, ne bom pregrešila dane obljube, naj se ne življenje poigrava z menoj, jaz se mu ne dam.
Dovolj tega, sem ponosna sama na sebe, da sem do sedaj vztrajala, še se bom borila, ko pridejo čustva jih odženem. Ne bodo ona mene, temveč jaz njih.
Preveč mi pomeni to kar imam, da bi si izigrala srečo, tudi če sem ga ljubila, ni pomoči, prepozno sva se spoznala, v temu življenju da bi si podarila kar čutiva, da izlijeva v eno tole najino ljubezen. Ne ni vredno, tudi če je težko, tudi če ljubim preveč, a bom nadaljevala začeto pot.
Mogoče nekoč, če bodo poti proste, pa Bog ve, se še srečava in dava, kar si danes nisva uspela!
Imel bo pomemben prostor pri meni!

Anonymous

• Guest
« Reply #906 on: March 13, 2009, 07:54:07 PM »
te mutalik  :-*

Anonymous

• Guest
« Reply #907 on: March 16, 2009, 08:06:18 AM »
danes kar gre,sem bolje volje!

upam, da tako naprej, tudi če se že kar poznam 2 dni kriza potem spet  :D,Bog daj da bi večno  :D,ljubezni polno in ne  mračnih misli. Veliko je ovir za srečo, no mogoče da si jih sami postavimo, ali pa ne. Trenutna izkušnja mi je pokazala, da si ne ustvarimo ravno vsega, nekaj mogoče pa le pride po ne vem kateri poti, ko spoznaš da nekoga ljubiš in ta ljubezen je prepovedana to je res šok. Zakaj se morajo take reči dogoditi v življenju, zakaj mora do takega pretresa priti, zakaj te mora to tako dodelati, zakaj morajo ta čustva na plano, čisto te ohromijo, ne porepoznaš se več, tista stara so se ohladila, ta nova nimajo prihodnosti, kam pa sedaj, a mi lahko kdo odgovori. Kaj naj napravim, kam naj se obrnem, da bom normalno zaživela naprej. Upam da bom, a trenutno je labirint! Samo  :'(!

Anonymous

• Guest
« Reply #908 on: March 16, 2009, 09:25:31 PM »
Čuden občutek. Ko sem zaslužil 600e se bil srečen, razn če je bil šef res slabe volje. Čutil sem se polnega.
Ko sem dobival 1000e sem mel dober dan ko ni bilo šefa v pisarno
Sedaj ko imam čez 2000e pa delam odlično, počutim pa se praznega...

Anonymous

• Guest
« Reply #909 on: March 16, 2009, 11:10:48 PM »
si varno zadoščen, a ne najdeš sebi enakega,čutnega, potem si pijan" od varnega ugodja"
zadosti se in uzivaj ,kar imaš, neguj se!,
basta
 ang:

Anonymous

• Guest
« Reply #910 on: March 18, 2009, 12:28:33 PM »
  ???  resno se sprašujem, kaj za vra... je s temi desci. V službo hodim, zaslužim ne tako slabo, ( pravzaprav več kot on). On pa pričakuje, da ga bom za dovoljenje prosila, če bom hotla svojmu otroku (ki ni njegov) dat 30 €?   >:( >:(

Anonymous

• Guest
« Reply #911 on: March 18, 2009, 04:09:38 PM »
Tole je pa čisto privatna zadeva in se mnenje razlikuje od primera do primera.  NImaš kaj. Mogoče otrok že zdaj dobi preveč in ima tako tvoj mož prav. Mogoče pa si otrok zasluži ta denar, a je desc nekoliko škrt do njega.

Anonymous

• Guest
« Reply #912 on: March 19, 2009, 09:45:09 AM »
Čisto malo mi še manjka, pa ne vem, kaj bi.
A tale služba bo, ko takole berem o recesiji in vsi nekaj govorijo, da ni služb, vsaki dan je več ljudi na cesti: Sama pa si mislim tako, tudi tukaj bo nekdo potegnil ta kratko, nebi obsojala, živeti hočem v miru, sožitju, harmoniji in ljubezni.
Dajmo biti strpni eden do drugega, dajmo se sprejeti, objeti in zadihati čistega zraka.
Kakor sem prebrala v nekem tekstu, vsakdo živi v svojem svetu, tam mu je lepo in idealno, za njega je tako najvišje dobro, če pa hočeš nekaj spremeniti prični pri sebi.
Jaz sem pričela, počasi, bo. Tudi če jih ni več 18. Sedaj sem bolj zrela in gledam na te stvari drugače, hočem in sem vedno hotela sebi najbolje, počasi sem zrastla. Da se razumemo sebi najbolje, a ne za ceno drugih, to pa ne, vse ima svoje meje, s trezno presojo in malo navdiha, tudi to se uspe.
No ostala sem pri službi, že veliko časa mi diši, a nič od tega, mogoče pa res prihaja tista ta prava, služba mojih sanj. Joj kako si je želim, a ko nekaj tako pričakuješ ni hudirja da te ne doleti tale sreča.
Da ne bom preveč dolgovezila, hvala ker me prebirate, vem da bo mogoče že v kratkem, molila bom in prosila, univerzum, angele, božje vodstvo naj mi stoji ob strani pri mojem prizadevanju.
Mogoče da sem  bila premalo vztrajna, lahko tudi, a danes je nov dan in s tem vedno bliže njej!!!!!!!! :D :D

Anonymous

• Guest
« Reply #913 on: March 19, 2009, 05:38:44 PM »
KAD SRBIN HRVATU KAŽE BRATE,
KAD SLOVENCI PIĆE PLATE,
KAD SE CRNOGORCI POSLA UHVATE,
KAD MAKEDONCI DOBIJU VIŠE PLATE I,
KAD BOSANCI SVE TO SHVATE
BIT ČE OPET SFRJ BRATE!

Anonymous

• Guest
« Reply #914 on: March 19, 2009, 08:11:59 PM »
KAJ BI LAHKO ENHALI VRTET TEGA FRITZLA PO MEDIJIH IN GA KONCNO DALI USTRELIT?????!!!!!!!!