Author Topic: Olajšaj se malo  (Read 351262 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
Re: Olajšaj se malo
« Reply #945 on: March 31, 2009, 01:55:29 AM »
hvala za lepe želje, za prelomnico pa ne vem, to se mi vleče že leto, mogoče pa ga le pozabim, tudi če me 1000 stvari na dan spominja na njega, a je usoda poskrbela da nisva in niti ne moreva živeti tega, on z drugo, jaz z drugim, prepozno sva se spoznala, da bi zaživela najine sanje.Mogoče pa se v drugo srečava, tam med zvezdami ?

ah kje!!!!! v akcijo stopi in reskiraj. ce samo razmmisljas kaj bi bilo ce bi bilo in, ce ne bi bilo ipd nikamor ne prides!
VAMOS!
 ang:
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Anonymous

• Guest
« Reply #946 on: March 31, 2009, 11:30:29 AM »
Ne tako pesimistično!

Bori se proti usode, ruši ovire pred sabo in brezpogojno ljubi!!! Tako ti bo uspelo ... Zakon privlačnosti ...

Anonymous

• Guest
« Reply #947 on: April 01, 2009, 12:44:23 AM »
grem na wc in se olajšam, ustrezno potem diham in sem pretočen za nove stvari ;D
nekaj pa občutno, imam res rad nekoga ,ki se zavzema za drekoracije ;D
zaupam mu ,a serje po men
v glavi obožujem,a se javno spakuje
filtra z očmi,a dere se kljub temu
vidiš, to je nori občutek pripadnosti
nekaj je zrelo, nekaj je lupina
nekaj je kost, drugo je jezik
zdej pa potegni vodo,
olajšanje ;D

Anonymous

• Guest
« Reply #948 on: April 01, 2009, 07:53:55 AM »
kak se vidi, dejansko kaka prasica si
jao bože, ne želim si biti v tvoji koži, ne danes, ne čez par let

Anonymous

• Guest
« Reply #949 on: April 02, 2009, 12:24:18 AM »
pišem misli, pesem se sama spiše, odtok, pretok obstaja, ni poguma, je pa želja
čaka, da zraste
Danes sem resnično lep, bom pa še boljši

Anonymous

• Guest
« Reply #950 on: April 02, 2009, 05:35:07 PM »
pišem misli, pesem se sama spiše, odtok, pretok obstaja, ni poguma, je pa želja
čaka, da zraste
Danes sem resnično lep, bom pa še boljši

Boš lepši ali boljši? Pesem se sama spiše, pogum se vate zapiše, misli v glavi kipijo, v pogum se spremenijo...  :D

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #951 on: April 02, 2009, 09:29:46 PM »
Sem kar malo v šoku.
Z dragim se že ful časa nisva skregala, vse složno, vse krasno.
Zadnje čase pa se mi zdi kot tujec. Njegov smeh je drugačen, način zafrkancije mi ni prav nič smešen, za povrh pa še vsakodnevno ponavljanje in komentiranje glede materialnega sveta, kolk pokradejo ,koliko imajo bogati, kako bogati nimajo problemov, kaj vse si lahko privoščiš, kako bi on to in ono kupil... Sama materialnost, samo to še poslušam. In bolj kot se trudim razumet in včasih postavim kakšno podvprašanje, da res skušam dojeti, v čemu je štos, slabše je.
Ne poznam ga več. Pa čakaj malo, to je moj dolgoletni partner, kaj se pa dogaja?!
Zafrkava moj način sproščanje, Theta je po tanovem pravljica za lahko noč, norčuje se iz mojega telesa (nekaj je resnice, nekaj pa grde zafrkancije), ipd.
Jaz ga ne poznam več?!  :'(

Kaj se pa sploh delas z njim? "Zafrkavaj" se ti iz njega in ga postavi na hladno!
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Anonymous

• Guest
« Reply #952 on: April 02, 2009, 10:08:07 PM »
A vplivajo planeti ali sem jaz čudna, še vedno bi ga imela, nič več ne uživam v domačem objemu, zakaj še vedno mislim na njega, tudi če on noče nič, še vedno misli uhajajo k njemu. Že 3 tedne ga nisem slišala, saj tudi zadnje je bila muka, a vseeno me zanima kaj misli, kaj čuti?
Ko bi mi angelček povedal, me odnesel do njega, takoj bi bila za! :'(

ang: povej mu

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #953 on: April 02, 2009, 10:09:57 PM »
A vplivajo planeti ali sem jaz čudna, še vedno bi ga imela, nič več ne uživam v domačem objemu, zakaj še vedno mislim na njega, tudi če on noče nič, še vedno misli uhajajo k njemu. Že 3 tedne ga nisem slišala, saj tudi zadnje je bila muka, a vseeno me zanima kaj misli, kaj čuti?

Sosedove jabuke so vedno slastnejse od tistih iz domacega vrta.  ;D
Ma kako sem danes pametna  :D

Anonymous

• Guest
« Reply #954 on: April 03, 2009, 02:05:32 PM »
Boš lepši ali boljši? Pesem se sama spiše, pogum se vate zapiše, misli v glavi kipijo, v pogum se spremenijo... 
  ang:
hvala ti ;D

Anonymous

• Guest
« Reply #955 on: April 03, 2009, 02:07:28 PM »
...
zdej pa potegni vodo,
olajšanje
ja miselna poezija je bila namenjena nadebudnemu sodelavcu ;D

Anonymous

• Guest
« Reply #956 on: April 04, 2009, 11:35:40 PM »
neobdelan cukar, prostovoljni nasmeh in namigovalni dialogi; kam bezis

Anonymous

• Guest
« Reply #957 on: April 04, 2009, 11:36:45 PM »
foxf pofhf,xfušuf,jfjfx,ff,jfjfpjfećspjewđžjfjfwpejpvjv oihdopewhmdxfohfxfhoocoiehcowvhijjovjpwjvwprjfpwvj. Smfqjmfšfcšffmš0f.SAsakpšesfmcf
fomucfm  jf4fjhwkjdhhf ofhofhonfnfnfnffw,weojwofhfeno jopwhfoh  ofkwejfjgjg in mpšwjfpjmqpejfvrpjv, bkfkNFOEMB749RKVM4398FMEORJ04J'WGJM, kdmwšdmwkvmtma trkwkfodsc, dost
sem olajšan ;D

Anonymous

• Guest
« Reply #958 on: April 04, 2009, 11:48:36 PM »
sidi sidi lalalala sidi sidi lalala  :D

Anonymous

• Guest
« Reply #959 on: April 05, 2009, 01:14:39 AM »

Sosedove jabuke so vedno slastnejse od tistih iz domacega vrta.  ;D
Ma kako sem danes pametna  :D

ja prav res, ni tako kakor deluje, ko te udari kakor strela, si lahko še tako pameten, se braniš, nič ne napraviš a bolečina gre dalje, globlje, treba je biti v sit. in potem pa veš kako deluje. Tudi sama nisem še nikoli niti pomislila na to, saj tudi sedaj ni bilo nič, niti stisk roke, a čustva so obstajajo ne moreš mimo, boli, te trže od žalosti, ker ne gre, a tako je, ni lepo verjemi, ne želim nobenemu takih muk!