Author Topic: Olajšaj se malo  (Read 350916 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Anonymous

• Guest
Re: Olajšaj se malo
« Reply #1050 on: May 18, 2009, 09:17:00 PM »
Oprosti, ampak Kreator noče, da trpiš....zakaj malo več ne napišeš, saj si tako in tako anonimna. Več glav več ve...Mogoče pa le najdemo skupno rešitev. Poskusi :-*

Vem da je anonimno, a vseeno kaj da povem.
Prepovedana ljubezen, in po vrhu vsega neuslišana. Najprej je bilo malo romantike in lepih besed, potem je prekinil, ker to ni vodilo nikamor.
Vodilo pa ni ker je bila daljava med naju, povrhu vsega še ovire, najina ljubezen pa samo v sporočilih, telefonskih pogovorih intd. Od tega pa moški ne more živet.
Torej čuden splet okoliščin, sodelovanje, ljubljenje a na daljavo.
Edina povezava je bil net.
A sedaj je umik  s njegove strani, pred mesecem sem mu poslala nekaj sp. da mu spet povem o čustvih, me je pa nadrl nazaj da je joj.
Torej, nič od niča. Povedala sem kar se je povedat dalo, no toliko lahko še pristavim, dodal je, da čustva niso pojenjala, le potlačil jih je, a vseeno noče več komunikacije to je to......saj mu ne oporekam, vsak ima pravico o svojem življenju odločat in to je tudi njegova!
Moja bolečina pa je z vsakim dnem večja, pa pojenja, pa je spet na istem, potem se spet poveča to je že nekaj mesecev. Pomoči ni in pika.
Hvala vseeno a žal, ni kaj, naj čas napravi, samo upam, ali naj me opusti iz primeža ali naj konča ta ljubezen, samo da se rešim, ker tako se več resnično ne da.
Totalno sem v razsulu na obdobja.

Hvala, da si opisala situacijo :). Čutim, da res boli :'(. Ampak tudi za to se najde rešitev. Si pomislila, da bi vsa čustva, občutenja, misli, jezo, razočaranja prenesla na papir. Vse, kar si želiš njemu napisati enostavno poskusi napisati v zvezek. Tu izli vso bolečino....izli ljubezen....izli solze....izli bes...izli grenčino, ki te ubija. Daj si duška. Začetek bo težave, potem bo pa kar steklo. Boš videla.

V srcu veš, da je konec med vama. Veš, da je verjetno tudi tako prav. Virtualna ljubezen ni tista prava, čutna, občutena s stikom dveh teles.  Občutenje diha na obrazu. Gledanje v oči in videnje duše. Ko se po netu pogovarjaš, se dejansko pogovarjaš z podobo v glavi, ki jo nosiš o nekom. Takrat ne čutiš dotika roke. Ne vidiš solze v očesu in ne čutiš utripa srca in niti rdečice na licu.

Globoko v srcu pomisli, kaj zgubljaš vsak trenutek, ko se prepuščaš bolečini. Pomisli raje na tvojo edinstvenost, enkratnost. Pomisli in si zamisli tvoj vesel obraz, ki drugemu daje upanje v življenje. Tvoj nasmeh, ki drugim odriva bolečino. Pomisli na to.

Saj ti lahko pišem še pa še....ampak odločitev je na tebi. Lahko ostaneš v temi, ali pa se dvigneš v svetlobo, kjer je tvoje mesto. Razmisli..

Vse dobro ti želim :-*

Anonymous

• Guest
« Reply #1051 on: May 23, 2009, 10:15:25 AM »
Men se je danes sanjalo, da se je avion zaletel v hrib. Kar sem opazil, da je bil avion dosti rdeč in smo potem hiteli gor da bi pomagali, ker se ni vžgal ampak zlomil....

Anonymous

• Guest
« Reply #1052 on: May 23, 2009, 12:43:55 PM »
Jaz pa nikoli ne sanjam avione, ker nisme imel nikoli želje potovati z njimi, ampak samo z ladjami in vlaki.
Se lahko končno spet posvetim Sebi in to mi je zadovoljstvo, me pa ne sme nič vzburjenega zmotit ;D

Anonymous

• Guest
« Reply #1053 on: May 27, 2009, 10:53:36 PM »
Oprosti, ampak Kreator noče, da trpiš....zakaj malo več ne napišeš, saj si tako in tako anonimna. Več glav več ve...Mogoče pa le najdemo skupno rešitev. Poskusi :-*

Vem da je anonimno, a vseeno kaj da povem.
Prepovedana ljubezen, in po vrhu vsega neuslišana. Najprej je bilo malo romantike in lepih besed, potem je prekinil, ker to ni vodilo nikamor.
Vodilo pa ni ker je bila daljava med naju, povrhu vsega še ovire, najina ljubezen pa samo v sporočilih, telefonskih pogovorih intd. Od tega pa moški ne more živet.
Torej čuden splet okoliščin, sodelovanje, ljubljenje a na daljavo.
Edina povezava je bil net.
A sedaj je umik  s njegove strani, pred mesecem sem mu poslala nekaj sp. da mu spet povem o čustvih, me je pa nadrl nazaj da je joj.
Torej, nič od niča. Povedala sem kar se je povedat dalo, no toliko lahko še pristavim, dodal je, da čustva niso pojenjala, le potlačil jih je, a vseeno noče več komunikacije to je to......saj mu ne oporekam, vsak ima pravico o svojem življenju odločat in to je tudi njegova!
Moja bolečina pa je z vsakim dnem večja, pa pojenja, pa je spet na istem, potem se spet poveča to je že nekaj mesecev. Pomoči ni in pika.
Hvala vseeno a žal, ni kaj, naj čas napravi, samo upam, ali naj me opusti iz primeža ali naj konča ta ljubezen, samo da se rešim, ker tako se več resnično ne da.
Totalno sem v razsulu na obdobja.

Hvala, da si opisala situacijo :). Čutim, da res boli :'(. Ampak tudi za to se najde rešitev. Si pomislila, da bi vsa čustva, občutenja, misli, jezo, razočaranja prenesla na papir. Vse, kar si želiš njemu napisati enostavno poskusi napisati v zvezek. Tu izli vso bolečino....izli ljubezen....izli solze....izli bes...izli grenčino, ki te ubija. Daj si duška. Začetek bo težave, potem bo pa kar steklo. Boš videla.

V
srcu veš, da je konec med vama. Veš, da je verjetno tudi tako prav. Virtualna ljubezen ni tista prava, čutna, občutena s stikom dveh teles.  Občutenje diha na obrazu. Gledanje v oči in videnje duše. Ko se po netu pogovarjaš, se dejansko pogovarjaš z podobo v glavi, ki jo nosiš o nekom. Takrat ne čutiš dotika roke. Ne vidiš solze v očesu in ne čutiš utripa srca in niti rdečice na licu.

Globoko v srcu pomisli, kaj zgubljaš vsak trenutek, ko se prepuščaš bolečini. Pomisli raje na tvojo edinstvenost, enkratnost. Pomisli in si zamisli tvoj vesel obraz, ki drugemu daje upanje v življenje. Tvoj nasmeh, ki drugim odriva bolečino. Pomisli na to.

Saj ti lahko pišem še pa še....ampak odločitev je na tebi. Lahko ostaneš v temi, ali pa se dvigneš v svetlobo, kjer je tvoje mesto. Razmisli..

Vse dobro ti želim :-*

Hvala, res lepo napisano vse je resnica a kaj ko srce noče sprejeti tega, sama sebe trpinčim vem, sigurno bom pozabila, mogoče prej kakor si mislim, a ko to teče boli, nije pomoči, ne bom nadaljevala s pisanjem ker je brez veze, nima pomena, ne moreš nobenemo razložiti, od primera do primera različno šele sedaj ko sem to doživljala sem uvidela določene zadeve dogodke, res ti spremeni življenje, razmišljanje, poglede.
Nič več ni kot je bilo, gre v drugo smer, a nekaj je bolje vseh imam rada!
 ;)

Anonymous

• Guest
« Reply #1054 on: May 31, 2009, 08:59:11 PM »
Brez česa človek ne more

Anonymous

• Guest
« Reply #1055 on: May 31, 2009, 09:41:36 PM »
 ;D ;D ;D ;)

Anonymous

• Guest
« Reply #1056 on: June 01, 2009, 01:15:22 AM »
idealno in praktično

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #1057 on: June 01, 2009, 01:59:42 AM »
 ???
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Anonymous

• Guest
« Reply #1058 on: June 01, 2009, 12:13:07 PM »
brez podpisa ;D

Anonymous

• Guest
« Reply #1059 on: June 01, 2009, 10:49:58 PM »
 :D :D :D :D ;)

Anonymous

• Guest
« Reply #1060 on: June 02, 2009, 07:26:17 AM »
India potres 6.3 v roku 14 dni

Anonymous

• Guest
« Reply #1061 on: June 07, 2009, 10:35:14 AM »
 :'( :'( :'( še vedno ne najdem ta prave poti!!!!!!

Duša bi rabila zdravljenje, ni motivacije te dni, nekako se počutim voltlo, izgubljeno, zakaj tako kruto opravljajo z menoj planeti?

Anonymous

• Guest
« Reply #1062 on: June 07, 2009, 07:16:41 PM »
probaj razumet svoje stanje, razumevanje, zrelost, kje si ostala,da dopuscas,da se ti dogaja,
poizkusaj razumet izkusnje

Anonymous

• Guest
« Reply #1063 on: June 07, 2009, 08:39:49 PM »
ne vem če je namenjeno meni?
Ne morem razumeti trenutnega stanja, mogoče da se resnično nočem odtujiti od starih vzorcev, čustvenih traum!
Moje iizkušnje, no na tem področju jih ni veliko, tudi če imam kar nekaj km za seboj!

Anonymous

• Guest
« Reply #1064 on: June 07, 2009, 08:47:49 PM »
predlagaj si nove ideje, izkusnje, preusti se novitetam,ne bodi nad Sabo, toleriraj svojo neizzivetost, Kaj sploh bi rada?