Author Topic: Olajšaj se malo  (Read 351261 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Anonymous

• Guest
Re: Olajšaj se malo
« Reply #1035 on: May 14, 2009, 07:44:55 PM »
dajmo cenimo vseh na tej zemljici, ne biti nestrpni do drugačnih, kaj ni škoda, eni dojemajo prej, drugi pozneje, bodimo pristni po duši in dajmo vsakemu priložnost za rast. Hvala  ;)

Anonymous

• Guest
« Reply #1036 on: May 15, 2009, 01:33:51 AM »
yesssssssssss

Anonymous

• Guest
« Reply #1037 on: May 15, 2009, 07:16:04 PM »
 ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ang: ang: ang: ang: ang: ang: ang: ang: ang: ang: ang: ang: ang: ang: ang: ang: ang: ang: ang: ang: ang: ang: ang: ang: ang: ang: ang: ang: ang: ang: ang: ang: ang: ang: ang:

Anonymous

• Guest
« Reply #1038 on: May 16, 2009, 12:55:09 AM »
Jaz pa ne morem mimo radovednezev, kar naprej se vtikajo vame, kar naprej jih kaj moti,a pustim jih kljub temu pr meru, a ker nisem po standardu" podoben njim, se potem tko spodtikujejo. ze norcujejo,ampak jest se res ne dam, takim podobcam" ang:

Anonymous

• Guest
« Reply #1039 on: May 16, 2009, 04:21:34 PM »
Jaz pa ne morem mimo radovednezev, kar naprej se vtikajo vame, kar naprej jih kaj moti,a pustim jih kljub temu pr meru, a ker nisem po standardu" podoben njim, se potem tko spodtikujejo. ze norcujejo,ampak jest se res ne dam, takim podobcam" ang:

Bodi to, kar si in nič se ne oziraj na druge. Bravo :)

Anonymous

• Guest
« Reply #1040 on: May 17, 2009, 06:48:02 PM »
Pa da se malo olajšam,

najraje bi zaspala, mogoče bi minilo to čudno obdobje, obdobje depresije, če je to depresija, melanholija, žalost in ne vem kaj še.
Preveč nihanj v razpoložanju se mi dogaja, ne vem kako da si pomagam, da prosim za pomoč, ali da dam času čas?
Čakam že nakaj mesecev, a to obdobje noče in noče, a imajo res tak vpliv planeti, ali sem si sama kriva?
Ne vem, vem le eno da bi želela zaživeti tako kakor sem pred  2 leti, ni bilo nekih izivov a lepše kakor sedaj, dovolj mi je vsega, preveč me pere!  :o :(

Anonymous

• Guest
« Reply #1041 on: May 17, 2009, 06:51:57 PM »
sej bo bolje in boš pozabila, kako hudo ti je bilo; poskušaj se pregurati naprej, poskusi potegniti lekcije, katere se moraš naučiti; kaj želiš nadaljevati, kaj moraš sčistiti - vse to naredi in prišla boš do faze, ko ti bo spet lepo; a takrat vseeno ne pozabi, da se proces učenja nadaljuje in se uči sproti, ker če ne sledi spet isti, podobni padec.

Verjemi, zaupaj, da ti bo bolje. Smo ti v pomoč in ti stojimo ob strani; ko boš potrebovala kaj, stegni roko in izrazi željo, potrebo.

:-*

Anonymous

• Guest
« Reply #1042 on: May 17, 2009, 06:53:47 PM »
 še to - ne čaka, samo nič ne pride, delaj, razmišljaj, išči, imprelemntiraj svoje ugotovitve v svojem življenju in prišla boš ven iz tega nihanja razpoloženj, pesimizma. V akcijo punca! Prej ko boš dojela, prej boš ven!  ;)

Anonymous

• Guest
« Reply #1043 on: May 17, 2009, 08:59:45 PM »
hvala za spodbudne besede, iščem, tuhtam a nič, ko je vredi sem superca, mi je lažje in pozabim, ko pride tisto ta pravo pa je joj. Mogoče da so res lekcije, a vseeno zakaj, saj sem prišla do ugotovitve, da moram se žrtvovat za druge, a veeno me pere, naj me končno pusti na miru, naj se to konča, vse bom napravila tako kakor hoče univerzum, samo da mi da mir, da je bolje da odmislim.
Res bi se nekomu potožila a ni kaj, nimam česa povedati, je ljudi na sv. kateri imajo res probleme, moj je mačji kašel v primerjavi z njihovimi, a to pere, vrta, obrača, gnete, pika, boli, skeli, trže intd.
Res na trenutke bi kar umrla od bolečine, mogoče da se res nisem še vsega naučila, kaj sploh hoče to življenje od mene?
Naj mi že enkrat da mir!
Mislim da nimam več česa doseči v temu življenju, dosegla sem svoj cilj, dovolj je bilo, ni je več reči katere bi potrebovala, nič več ne rabim samo notranji mir a tega pa noče biti.
 :(

Anonymous

• Guest
« Reply #1044 on: May 17, 2009, 09:02:34 PM »
Mislim, da se bo vse to uredilo še letos.  Želim ti vsekakro najbolje.

Anonymous

• Guest
« Reply #1045 on: May 17, 2009, 09:12:09 PM »
Zakaj se moraš žrtvovati za druge? Kje to piše? A nisi ti najbolj pomembna v trenutku krize. Kje so zdaj vsi tisti, za katere se žrtvuješ?
Ko boš postavila sebe na prvo mesto, se bo zgodba začela odvijati, nič prej....
Zapadanje v depresije in v različne travme je v bistvu pomilovanje samega sebe....nimaš več moči, da bi se odločila tukaj in zdaj želim živeti po mojih merilih.. nihče mi ne more doživega, ker uživam v tem, kar sem...saj sem enkratna, neponovljiva, edinstvena..sem božji otrok, za katerega je preskrbljeno in lahko živim v moje najboljše dobro, zdaj ta trenutek.
Vse je v tvojih rokah, odloči se, reci konec travmi, pomilovanju, depresiji...odloči se zdaj!

Anonymous

• Guest
« Reply #1046 on: May 17, 2009, 09:34:41 PM »
Uredilo se bo ko pozabim. Vsi za katere se žrtvujem so okoli mene, nič ne vedo za moje stanje, ker nič ne pokažem, zakaj pa je tako ne vem, ker je moralo tako biti, energije.
Za njih še žrtvujem ker druge ni, jaz sem res prva, a oni za vse to niso nič krivi, zato je tako in tako bo moralo tudi ostati.
Nihče ne sem trpeti, na moj račun, sama moram skozi vse to.
Pa naj bo kakor hoče kreator!
 :'(

Anonymous

• Guest
« Reply #1047 on: May 17, 2009, 09:44:41 PM »
Oprosti, ampak Kreator noče, da trpiš....zakaj malo več ne napišeš, saj si tako in tako anonimna. Več glav več ve...Mogoče pa le najdemo skupno rešitev. Poskusi :-*

Anonymous

• Guest
« Reply #1048 on: May 18, 2009, 05:57:25 PM »
Potem, dovoli si pozabit, lej, glej, zdej jem pico,mmmmmmmmmm ;D

Anonymous

• Guest
« Reply #1049 on: May 18, 2009, 08:12:06 PM »
Oprosti, ampak Kreator noče, da trpiš....zakaj malo več ne napišeš, saj si tako in tako anonimna. Več glav več ve...Mogoče pa le najdemo skupno rešitev. Poskusi :-*

Vem da je anonimno, a vseeno kaj da povem.
Prepovedana ljubezen, in po vrhu vsega neuslišana. Najprej je bilo malo romantike in lepih besed, potem je prekinil, ker to ni vodilo nikamor.
Vodilo pa ni ker je bila daljava med naju, povrhu vsega še ovire, najina ljubezen pa samo v sporočilih, telefonskih pogovorih intd. Od tega pa moški ne more živet.
Torej čuden splet okoliščin, sodelovanje, ljubljenje a na daljavo.
Edina povezava je bil net.
A sedaj je umik  s njegove strani, pred mesecem sem mu poslala nekaj sp. da mu spet povem o čustvih, me je pa nadrl nazaj da je joj.
Torej, nič od niča. Povedala sem kar se je povedat dalo, no toliko lahko še pristavim, dodal je, da čustva niso pojenjala, le potlačil jih je, a vseeno noče več komunikacije to je to......saj mu ne oporekam, vsak ima pravico o svojem življenju odločat in to je tudi njegova!
Moja bolečina pa je z vsakim dnem večja, pa pojenja, pa je spet na istem, potem se spet poveča to je že nekaj mesecev. Pomoči ni in pika.
Hvala vseeno a žal, ni kaj, naj čas napravi, samo upam, ali naj me opusti iz primeža ali naj konča ta ljubezen, samo da se rešim, ker tako se več resnično ne da.
Totalno sem v razsulu na obdobja.