Author Topic: Olajšaj se malo  (Read 361834 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Anonymous

• Guest
Re: Olajšaj se malo
« Reply #2010 on: October 20, 2010, 02:08:09 PM »
Darilna pogodba ma še neke druge fore.

Najmanj, kar je možno, kolko jaz vem, je 2% od vrednosti.

Offline Bojan The Bojan

• Uporabnik
  • **
  • Tam kjer ni nič je vsega dovolj
« Reply #2011 on: October 20, 2010, 02:09:59 PM »
Darilna pogodba ma še neke druge fore.

Najmanj, kar je možno, kolko jaz vem, je 2% od vrednosti.
by bojan

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #2012 on: October 21, 2010, 03:43:27 AM »
Polovica domače hiše, ki bo sedaj prepisana name me bo udarila po žepu. Če bom imel srečo, bo to prišlo le okoli 700€.

Lepo, plačam 700€ za to, da nekdo naredi par haklcev v nek dokument. Nič ne prodajam, nič ne kupujem, samo uradno se zabeleži, da je nekaj moje.
700€, u pičko mater.

Če govoriš o davku na nepremičnine je to logično, vendar samo za prepis je to oderuštvo.   Te dni, ko se malo sprehajam po Sloveniji sem pravzaprav vesel, da imam možnost živeti tudi drugje.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Anonymous

• Guest
« Reply #2013 on: October 27, 2010, 03:51:29 PM »
Polovica domače hiše, ki bo sedaj prepisana name me bo udarila po žepu. Če bom imel srečo, bo to prišlo le okoli 700€.
Lepo, plačam 700€ za to, da nekdo naredi par haklcev v nek dokument. Nič ne prodajam, nič ne kupujem, samo uradno se zabeleži, da je nekaj moje.
700€, u pičko mater.
Vse kar si zgoraj navedel te popolnoma razumem, a nebi v tej stvari kar ti je obarvano v črnino spremenil v belo in koristno.
Res je dobil si v dar in boš moral kaj ti ga vem kaj...
Če potegneš črto, imaš dom delež objekta, ne potrebuješ si beliti glave kje, kdaj in kako boš svoj domek ustvaril. Poglej s druge perspektive, to ti je že ponudeno, zato fant veselo na delo. Imaš še veliko pred seboj zahvali se za to kar si dobil ker če ne, saj veš kaj bi lahko bilo

;)

Offline Bojan The Bojan

• Uporabnik
  • **
« Reply #2014 on: October 27, 2010, 05:22:38 PM »
Seveda.

Moja reakcija je bila pogojena s tem, da me je to "zabilo" povsem nepripravljenega. Da bi moral kaj plačat za prepis hiše??? WTF???
Tako pač to je, ko bežiš od vsega kar je povezano z birokracijo kot hudič od križa.

Anonymous

• Guest
« Reply #2015 on: October 27, 2010, 06:04:29 PM »
Seveda.

Moja reakcija je bila pogojena s tem, da me je to "zabilo" povsem nepripravljenega. Da bi moral kaj plačat za prepis hiše??? WTF???
Tako pač to je, ko bežiš od vsega kar je povezano z birokracijo kot hudič od križa.
Pusti hudiča in križ. dobil si nekaj neprecenjljivega, dar zato bodi hvaležen za to. Kakor je meni znano se prepise konpenzira.
Saj vem - upirjeni proti birokraciji, državi, politiki. Vsakdo od nas ima v tem življnju svojo vlogo vsi skupaj ustvarjamo celoto in ti si del nje.
Odmisli te stare vzorce in nasmej se sam sebi, priznaj si: Juhej dobil sem domek,  rešen sem, sedaj nekaj časa bo mir.( s tem ko sem dal neka,j sem veliko več dobil!)

lepo bodi

Anonymous

• Guest
« Reply #2016 on: October 27, 2010, 10:21:53 PM »
Saj vem - upirjeni proti birokraciji, državi, politiki.
To smo samo dušni penzionisti, ki smo naveličani razvajene mladine, ki misli, da mora vse regulirat...

Offline Bojan The Bojan

• Uporabnik
  • **
« Reply #2017 on: October 27, 2010, 10:32:39 PM »
Napak si razumela moje besede, nisem naperjen proti birokraciji, malo preveč si prebrala iz tega.

Le ne zanimam se za to, zato tudi moje presenečenje, ko te drža vaudari po žepu vselej in povsod.

Anonymous

• Guest
« Reply #2018 on: October 30, 2010, 03:54:42 PM »
Dobivam mešana sporočila od njega... Nimam pojma kaj hoče. Meni je pa všeč :-\

Anonymous

• Guest
« Reply #2019 on: October 30, 2010, 04:24:21 PM »
Kaj pa pravi?

Anonymous

• Guest
« Reply #2020 on: October 30, 2010, 05:26:18 PM »
Gre za to, da me včasih ves vesel pozdravi, me gleda, drugič me pa dobesedno zignorira in me niti ne pozdravi. Al dobim občutek, da sem mu všeč ali pa da me ne prenese.  :-\

Anonymous

• Guest
« Reply #2021 on: October 30, 2010, 05:38:05 PM »
Meni se kaže kot odnos med sorodnima dušama, ki te bo marsikaj naučil. Bodi močna, sicer bodo lekcije težke! Čustva zaenkrat malo na vajeti.

Anonymous

• Guest
« Reply #2022 on: October 30, 2010, 06:04:23 PM »
Hvala! Te besede mi veliko pomenijo :)

Anonymous

• Guest
« Reply #2023 on: October 30, 2010, 07:32:41 PM »
Oooo, mamo opet sorodne duše na tem forumu! Ja super!

Vso srečo ti želim!

:-*

Anonymous

• Guest
« Reply #2024 on: October 30, 2010, 07:40:23 PM »
Po mojem je tu kar veliko sorodnih dušic ...