9 zvezdni ki 9 zvezdni ki nas uči o energetskih menjav v posameznem času. Za vas se trudi Vojko Kalan.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Se javim za držanje table hehehehe
A okoli 40let je že babica Bohnedej da te moja mami sliš hehehehehe
Mene pa zadnje čase zelo mika, da bi imela otročka, samo kaj ko manjka še nasprotni splo za to. Kaj mi hoče duša, ki se okoli mene mota, sporočiti, da bo kmalu čas za to? Za partnerja in družino?
Quote from: Anonymous on November 20, 2010, 10:53:21 AMMene pa zadnje čase zelo mika, da bi imela otročka, samo kaj ko manjka še nasprotni splo za to. Kaj mi hoče duša, ki se okoli mene mota, sporočiti, da bo kmalu čas za to? Za partnerja in družino? Prašaj fižolčke oni vse vedo kdaj otročiček prikazal se bo. hehehehe
Quote from: bik7 on November 21, 2010, 10:47:52 AMQuote from: Anonymous on November 20, 2010, 10:53:21 AMMene pa zadnje čase zelo mika, da bi imela otročka, samo kaj ko manjka še nasprotni splo za to. Kaj mi hoče duša, ki se okoli mene mota, sporočiti, da bo kmalu čas za to? Za partnerja in družino? Prašaj fižolčke oni vse vedo kdaj otročiček prikazal se bo. hehehehe ali ni to v tvoji domeni
Brez pravega vzroka mi poka srce po šivih...jokala bi, pa se bojim, da se bom samo smilila sama sebi. Preprosto ne morem več. Nimam moči...in potem jokam kot dež...