Author Topic: Olajšaj se malo  (Read 350999 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Anonymous

• Guest
Re: Olajšaj se malo
« Reply #1200 on: August 24, 2009, 08:53:38 PM »
To pomeni, da ne tebi ne njej ne bo hudega. Obilja polno je to vesolje, pa še vnebovzeti mojstri vaju obkrožajo, tebi se pa dogajajo še spremembe.

ang: ang: ang:

Anonymous

• Guest
« Reply #1201 on: August 24, 2009, 09:41:31 PM »
Upam da bo res tako, ko bi vsaj bilo  :-*  ang:

Anonymous

• Guest
« Reply #1202 on: August 25, 2009, 12:08:37 PM »
Danes spoznala, ne morem mimo, še je v meni, ne dobim pravega recepta za pozabiti.  :-\  ???

Anonymous

• Guest
« Reply #1203 on: August 26, 2009, 08:01:41 AM »
Danes  :-* ang:

Anonymous

• Guest
« Reply #1204 on: August 26, 2009, 09:50:02 AM »
še vedno srček bije  ???

Anonymous

• Guest
« Reply #1205 on: August 26, 2009, 09:58:01 AM »
še vedno srček bije  ???

čeprav bi moral vedno manj, bije vedno bolj  ???

Anonymous

• Guest
« Reply #1206 on: August 26, 2009, 03:35:51 PM »
zaupaj če lahko

Anonymous

• Guest
« Reply #1207 on: August 26, 2009, 03:43:34 PM »
težko bo, kar naprej  :'(
a se spominjate tistega šampona "Dan na Dan"?
Tudi to je  tako, dan na dan, malo  :'( malo  :D a nikjer ni utehe

Anonymous

• Guest
« Reply #1208 on: August 26, 2009, 03:44:34 PM »
pos ura posta  ??? 03:43:34 zanimivo! 

Anonymous

• Guest
« Reply #1209 on: August 26, 2009, 03:45:12 PM »
 :-* ang: hvala da me čuvate  :-*

Anonymous

• Guest
« Reply #1210 on: August 27, 2009, 09:41:06 AM »
a danes so vsi  :D :D:o

Anonymous

• Guest
« Reply #1211 on: August 27, 2009, 10:17:51 AM »
Pri svojih nt letih, sem prišla do določenih vprašanj,
Kdo sem, kaj si želim?
Če bi imela kar si želim, bi bila zadovoljna s tem, ali bi iskala zopet staro-ali pa novo?
Kaj se z menoj dogaja, toliko zakajev a niti enega zatoja.
A imajo vsi v tem ž. obdobju enaka vprašanja, probleme, če to so?
Nikjer ni videti, a to te res opraska, astrologi pravijo: bodi za vse ravnodušen, uni tam gor poskrbijo za tvoje najboljše dobro, verjamem a še vedno je tisti ZAKAJ-   ::) kriči, ni odgovora, kdo mi ga bo posredoval?
Vasih si milim, punca saj si čisto čez les,  ne vidiš niti ped pred seboj, poglej vse kar želiš se ti odtujuje, prepreke, zanke, ozri se že enkrat v pravo smer in uvidi, ....a jaz ne, kar naprej po isti poti...kakor  bi bila doma iz butalske  dežela in želela sol sejat  :P
Sem res tako naivna, ali še premalo zrela, za svoja leta?

Sam Bog ve, vem pa eno le, da  ang: zagotovo čuvajo me  ;) in hvala jim za vse  :-*

Anonymous

• Guest
« Reply #1212 on: August 27, 2009, 12:57:03 PM »
HOČEM TOOO!

Anonymous

• Guest
« Reply #1213 on: August 27, 2009, 01:23:33 PM »
Pri svojih nt letih, sem prišla do določenih vprašanj,
Kdo sem, kaj si želim?
Če bi imela kar si želim, bi bila zadovoljna s tem, ali bi iskala zopet staro-ali pa novo?
Kaj se z menoj dogaja, toliko zakajev a niti enega zatoja.
A imajo vsi v tem ž. obdobju enaka vprašanja, probleme, če to so?
Nikjer ni videti, a to te res opraska, astrologi pravijo: bodi za vse ravnodušen, uni tam gor poskrbijo za tvoje najboljše dobro, verjamem a še vedno je tisti ZAKAJ-   ::) kriči, ni odgovora, kdo mi ga bo posredoval?
Vasih si milim, punca saj si čisto čez les,  ne vidiš niti ped pred seboj, poglej vse kar želiš se ti odtujuje, prepreke, zanke, ozri se že enkrat v pravo smer in uvidi, ....a jaz ne, kar naprej po isti poti...kakor  bi bila doma iz butalske  dežela in želela sol sejat  :P
Sem res tako naivna, ali še premalo zrela, za svoja leta?

Sam Bog ve, vem pa eno le, da  ang: zagotovo čuvajo me  ;) in hvala jim za vse  :-*
Če bi dobila kar si želiš ... Si prepričana, da bi bila potem res srečan ali ko bi to dobila, bi si želela še več, spet kaj drugega, spet kaj novega? Kaj pa s tem kar imaš si zadovoljna, srečna? Postavljaš vprašanja Zakaj. Pa želiš videti, slišati Zato? Verjameš, zaupaš astrologom in onim tam gor? Kaj pa sebi? Si poskušaš kdaj sama odgovoriti na vprašanja? Si prisluhniti? Ali vedno čakaš odgovore od zunaj? Zelo modra si. Že zato, ko zastavljaš vprašanja. Ampak zakaj mora biti le "ti povej", ko pa imaš največ odgovorov sam. Ko sami zase kaj naredimo, naredimo največ. Si pripravljena sprejemati? Tudi odgovore na tvoja vprašanja? Si pripravljena dati prostor novemu? Zapustiti, odpustiti staro?
Bog, angeli te imajo radi, spusti jih v um in srce.

Anonymous

• Guest
« Reply #1214 on: August 27, 2009, 03:19:12 PM »
Če bi dobila kar si želiš ... Si prepričana, da bi bila potem res srečan ali ko bi to dobila, bi si želela še več, spet kaj drugega, spet kaj novega? Kaj pa s tem kar imaš si zadovoljna, srečna? Postavljaš vprašanja Zakaj. Pa želiš videti, slišati Zato? Verjameš, zaupaš astrologom in onim tam gor? Kaj pa sebi? Si poskušaš kdaj sama odgovoriti na vprašanja? Si prisluhniti? Ali vedno čakaš odgovore od zunaj? Zelo modra si. Že zato, ko zastavljaš vprašanja. Ampak zakaj mora biti le "ti povej", ko pa imaš največ odgovorov sam. Ko sami zase kaj naredimo, naredimo največ. Si pripravljena sprejemati? Tudi odgovore na tvoja vprašanja? Si pripravljena dati prostor novemu? Zapustiti, odpustiti staro?
Bog, angeli te imajo radi, spusti jih v um in srce.

Ravno za to se vse to sprašujem, če  bi dobila, probat, potem lahko vem, ne vem če bi želela več. Res je vsi odgovori so samo v meni.
Ne, trenutno nisem zadovoljna  s tem kar imam, zato si želim drugo, a to je kakor v raju.
Ne, sebi ne zaupam, ne vem če bi sposobna napraviti ta korak, korak spremembe. Tuhtam, ni pravega povoda, čakam na akcijo, trenutek, ko se bo vse skupaj odprlo, predvsem čakam na nekoga in njegovo zeleno luč, če bo kdaj, pa sam Bog ve.
Hvala uspel/a si mi odgovoriti na vsa moja zastavljena vprašanja, vem vse je v meni, mogoče ........da nekoč pridem do tja  :-\