Author Topic: Olajšaj se malo  (Read 350856 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Anonymous

• Guest
Re: Olajšaj se malo
« Reply #1230 on: August 31, 2009, 12:02:37 PM »
Ce se ti ne javi, dolgo, naj gre svojo pot, ti pa izberi novo, boljso zase.

Anonymous

• Guest
« Reply #1231 on: August 31, 2009, 02:44:53 PM »
ne morem ga spustiti... :'(

Anonymous

• Guest
« Reply #1232 on: August 31, 2009, 03:50:49 PM »
Ne morem več. Račun prazen, denarnica tudi, stroškov pa toliko, da se ven ne vidim. Zmešalo se mi bo!

Anonymous

• Guest
« Reply #1233 on: August 31, 2009, 06:00:18 PM »
Ne morem več. Račun prazen, denarnica tudi, stroškov pa toliko, da se ven ne vidim. Zmešalo se mi bo!

Denarnica se bo napolnila, na račun bo prišlo nakazilo, stroški se bodo poravnali! Glavo gor, vedno je nekje izhod! Saj vem, da se sliši klišejsko, ampak bo! Nekak že bo!

Anonymous

• Guest
« Reply #1234 on: August 31, 2009, 09:35:54 PM »
ne morem ga spustiti... :'(

vem kako ti je, kaj doživljaš,......... čas prinese svoje, ne dosti nekaj že,......... pri meni ni ........ko me je vprašal ; kako ti pomagam sem mu dejala, samo čas.......ni tako a tolažba je....... :-\
 Vsi napovedujejo, se bo končalo, do danes je  manj boleče, drugače še vedno bije!
Ko zaznaš tisto močno intenzivno, enkratno, neponovljivo  za srce,  je težko  spustiti, če rabiš ramo, vedno dobrodošla  :-* naj te čuvajo  ang: tebe in vse ostale, vesele in manj vesele  ;)

Offline Mačica

• Uporabnik
  • **
« Reply #1235 on: September 01, 2009, 03:13:27 PM »
Dolgo nisem verjela, da je to mogoče. Bilo je v filmih in v knjigah. Tako daleč. In zdaj se dogaja meni. Eno grdo obdobje (saj so bili tudi čudoviti trenutki) sem pustila za seboj. In štartala na novo. Začetek lep, tak kot sem ga potrebovala. Moja sreča je sevala naokoli. Nato pa odmik, pa spet malo in spet odmik in konec. Baje le prijateljstvo (Tea, izgleda si imela prav...), ne to, kar sem jaz čutila, videla, mislila, doživljala. Šok. Prav, sprejmem. Počasi se celi, ko spet šok. Pozitiven. Izjava, ki me spet vrže. Pa takoj naslednji dan besede, ki postavijo na trda tla. Pogovor. Pa spet nekaj, kar njegove besede postavi v drugo luč, upanje in... konec. Pa spet sestavljanje. In nato spet lučka. Upanje... In sesutje. Ima novo. In govorice, da je bila vmes še kakšna. Meni se je utrgal film. Zaradi izmikanja, tega, da se mi ni pogledalo v oči, dajalo lažno upanje. Pogovora pa še vedno ni. Takšnega, da bi se mi povedalo, veš punca, tako pač; tako je bilo in zdaj je drugače. Sam blef in sprenevedanje. Razsuta v nulo. Samo teče iz mene. In ne verjamem več sebi, drugim, vsem znamenjem, vsem bitjem svetlobe, ki so mi drugače tako ljuba, nobenim tehnikam, ničemur. Vse mi je odveč. Komaj funkcioniram, na energetskem minimumu.

A vendar njegov pogled ves čas govori drugo kakor njegove besede!? To, pa je najbolj noro!

« Last Edit: September 01, 2009, 04:16:25 PM by Anonymous »

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #1236 on: September 01, 2009, 04:28:25 PM »
Govori njegov pogled ali to vidi tvoje upanje? Težko je, ko odnos pojenja. Kot ogenj, ki dogoreva. Vzplameni, na kratko zagori, žerjavica, še majhen plamen in spet žerjavica, vedno manj žerjavice... V očeh pa vsakokrat upanje: saj bo, samo domišljam si, moji strahovi, intuicija so neutemeljeni... Najhuje ga je gledat, ko ugaša in tli, novega goriva pa ni več od kje vzeti... Loviš ga in izginja v temi... Trenutki negotovosti, čakanja so najtežji. Šele ko si pred dejstvom, veš, od kod sploh moraš naprej.

Ko si žalosten, žal nimaš energije za karkoli. Niti to, kar bi ti pomagalo. Verjetno moraš dati prvo skoz to fazo. In potem greš naprej. Boš videla, ko bo to minilo, se boš čudila, da si se sploh sekirala tudi en dan...

Veš kaj, predlagam ti frizerja...masažo...novo oblačilo in čevlje... Če že svet ne bo lepši, boš pa ti lepša  :D. Naša generacija se ne da kar tako  :-* :-* :-*

Anonymous

• Guest
« Reply #1237 on: September 01, 2009, 05:11:48 PM »
Joj, Rena, kako prav imaš. Pa ti zdaj niti odgovora ne morem napisat, ker spet teče. :-* :-* :-*

Offline Mačica

• Uporabnik
  • **
« Reply #1238 on: September 01, 2009, 05:12:11 PM »
Joj, Rena, kako prav imaš. Pa ti zdaj niti odgovora ne morem napisat, ker spet teče. :-* :-* :-*

Anonymous

• Guest
« Reply #1239 on: September 01, 2009, 05:23:10 PM »

Rabiš robec?  ;)

Anonymous

• Guest
« Reply #1240 on: September 01, 2009, 05:25:34 PM »
Podpis za prej: Rena. Hehe, kako hitro tu pozabiš, da se moraš posebej podpisat  ;D

Offline Mačica

• Uporabnik
  • **
« Reply #1241 on: September 01, 2009, 05:30:38 PM »
Podpis za prej: Rena. Hehe, kako hitro tu pozabiš, da se moraš posebej podpisat  ;D

Rjuho.

Pa vsaj nasmejala si me! Hvala.  :-* :-* :-* :-* :-*Tudi jaz sem bila prej NN.  :)

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #1242 on: September 01, 2009, 05:31:58 PM »
A rjuho? Hahaha... Dej, vzami jo, pa greva ob prvem dežju z njo v savno  :D Se boš vsaj dost scedila  ;)

Anonymous

• Guest
« Reply #1243 on: September 01, 2009, 05:42:05 PM »
Rjuho.[/quote

Vem kako to deluje, rjuha he premalo, ko te notraj para, ne veš razloga, nič ni utemeljil, saj ni bitno, duša je na pol, a ne smeš in me noreš jokat, nihče ne sme vedet zato  :-\
Ni tolažbe, pa tudi kaj bi s njo?
Niti čas ne napravi preveč, pri meni se je dostikrat porodila želja, odhod..........
Lahko da bi rešila sebe in bližnjo okolico.......pravijo da kar ne ve, ne boli srca......ni nujno......

Offline Mačica

• Uporabnik
  • **
« Reply #1244 on: September 01, 2009, 07:09:57 PM »
A rjuho? Hahaha... Dej, vzami jo, pa greva ob prvem dežju z njo v savno  :D Se boš vsaj dost scedila  ;)

Velja, le če se pripelješ k meni pa greva nekaj za telo in dušo počet.  :D