Author Topic: Olajšaj se malo  (Read 350614 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Anonymous

• Guest
Re: Olajšaj se malo
« Reply #1410 on: November 19, 2009, 08:33:14 AM »
Že dolgo nisem bila tako nizko, sedaj res, noče izpustiti, tole dno, ne gre in ne gre, ne dvignem se od tam. Bolj ko si želim manj je, nimam pravega recepta, ali recepta ni, na vseh področjih je gn., prepad pred menoj, samo še korak in grem, nije reči, ni luči, tunel brez izhoda. Preveč časa se to že vleče. Naj bo mesec, dva, a ko že leta štejejo, potem resnično nimam kaj, Tudi upanje je umrlo  :'( :'( :'( :'(
a bom jaz preživela  ???

Anonymous

• Guest
« Reply #1411 on: November 19, 2009, 11:15:42 AM »
Že dolgo nisem bila tako nizko, sedaj res, noče izpustiti, tole dno, ne gre in ne gre, ne dvignem se od tam. Bolj ko si želim manj je, nimam pravega recepta, ali recepta ni, na vseh področjih je gn., prepad pred menoj, samo še korak in grem, nije reči, ni luči, tunel brez izhoda. Preveč časa se to že vleče. Naj bo mesec, dva, a ko že leta štejejo, potem resnično nimam kaj, Tudi upanje je umrlo  :'( :'( :'( :'(
a bom jaz preživela  ???
...vem da je težko, vem, da se bo to slišalo zlajnano, ampak BO! Za vsakega posije lučka, tudi zate bo!  :-* ang:
Pa nisi sama, mi vsi smo tukaj zate!

Anonymous

• Guest
« Reply #1412 on: November 19, 2009, 08:49:01 PM »
Hvala vam ang:
veliko vas je na temu svetu in tam gor, a to obdobje mora mimo, ne vem zakaj me  noče iz  izpustit, a me ima res tako tado?
Ali sem jaz tako blentava  ??? in ne vidim v labirintu pravih vrat?
Ja nič se ne sliši zlajnano, vem tudi sama da bo posijalo sončece, saj nočem da me opeče, a čisto malo toplote bi pa vseeno želela tudi za mojo dušico, če ne pa se k ognju pojdem pogret, vem ni to to, a bo  :-*

Anonymous

• Guest
« Reply #1413 on: November 23, 2009, 10:47:53 AM »
 :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

Anonymous

• Guest
« Reply #1414 on: November 23, 2009, 12:06:25 PM »

Anonymous

• Guest
« Reply #1415 on: November 23, 2009, 12:17:07 PM »
zakaj, kje dobim odgovor, a je še kdo kateri mi lahko odgovori, kdaj se bo nehalo, kdaj pridem tja kjer je sreča, a resnično bom na dnu obtičala?
 In prosim ne mi povedat tisto že ta izprano, bo, vem da, venar hočem vedet kdaj, se mi to konča. V veter je šlo vse.
Drugače sem zelo močna oseba, a to me je sesulo, samo še prah je od mene, pepel, niti žerjavice ni  :'( :'(

Anonymous

• Guest
« Reply #1416 on: November 23, 2009, 02:47:18 PM »
zakaj, kje dobim odgovor, a je še kdo kateri mi lahko odgovori, kdaj se bo nehalo, kdaj pridem tja kjer je sreča, a resnično bom na dnu obtičala?
 In prosim ne mi povedat tisto že ta izprano, bo, vem da, venar hočem vedet kdaj, se mi to konča. V veter je šlo vse.
Drugače sem zelo močna oseba, a to me je sesulo, samo še prah je od mene, pepel, niti žerjavice ni  :'( :'(

Veš kaj, zdaj pa dovolj tvojega jokanja! Poglej malo z druge plati. Kaj misliš, da si samo to, kar vidiš? A se sploh zavedaš tvojih možnosti? Vse je v tvoji glavi in v srcu, zavedaj se tega. Predvsem pa, postavi se na noge punca!

Anonymous

• Guest
« Reply #1417 on: November 23, 2009, 02:57:38 PM »
Zadavila bi šefa. NIČ se ne spomni in zdaj sem spet vse kriva jaz.

Anonymous

• Guest
« Reply #1418 on: November 24, 2009, 10:49:13 AM »

Veš kaj, zdaj pa dovolj tvojega jokanja! Poglej malo z druge plati. Kaj misliš, da si samo to, kar vidiš? A se sploh zavedaš tvojih možnosti? Vse je v tvoji glavi in v srcu, zavedaj se tega. Predvsem pa, postavi se na noge punca!

:-* :-* :-* ang:

Anonymous

• Guest
« Reply #1419 on: November 24, 2009, 10:56:33 AM »

;D ;D

Anonymous

• Guest
« Reply #1420 on: November 24, 2009, 04:29:46 PM »
Zlahka bi se zaljubila vanj, počutim se, kot bi našla svojo dušo dvojčico. Pa se ne smem. Ne smem!

Anonymous

• Guest
« Reply #1421 on: November 24, 2009, 08:19:27 PM »
Zlahka bi se zaljubila vanj, počutim se, kot bi našla svojo dušo dvojčico. Pa se ne smem. Ne smem!

kaj a je tvoj oce ali sin??  :-\

Anonymous

• Guest
« Reply #1422 on: November 24, 2009, 08:36:20 PM »

;D ;D

sploh ni smešno..prej tragikomično.  ??? ;D :D

Anonymous

• Guest
« Reply #1423 on: November 24, 2009, 08:48:18 PM »

kaj a je tvoj oce ali sin??  :-\
Zaseden on in zasedena jaz.

Anonymous

• Guest
« Reply #1424 on: November 25, 2009, 08:04:14 AM »

;D ;D

sploh ni smešno..prej tragikomično.  ??? ;D :D

Nekoč se boš tudi ti smejala  ;)