Author Topic: Olajšaj se malo  (Read 350516 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Anonymous

• Guest
Re: Olajšaj se malo
« Reply #1470 on: January 20, 2010, 10:03:30 AM »
Danes bi se malo olajšala, pa ne vem kje bi pričela, s kom bi to podelila. Da na napakah se učimo vemo to vsi, ali da si neozdravljivo zatiskaš oči, veš da ne bo, da ni in še vedno upaš  ::), tu rabiš  napotnico za  Idrijo. Kaj hočem, ko gre to mimo, ne vem pa kdaj? Čas napravi svoje, ta čas me je že mal namučil, nisem feniks, ne bom iz pepela ponovno zaživela, le koža mi postaja trša, verjetno potrebujem še kako šolo, dokaz da sem butelj, brezupen vzorec tuzemeljskega obstoja.
Za konec, nimam  besed, vedno znova butnem ob isti robnik, a me življenska izkušnja še ni dobolj požegnala, oz sama sem preveč  ::).

Anonymous

• Guest
« Reply #1471 on: January 20, 2010, 01:11:20 PM »
Včasih je prav tečno, k se mora človek zanađ na druge, čeprav ve, da je velika verjetnost, da ga bodo pustili na cedilu!  polic:

Anonymous

• Guest
« Reply #1472 on: January 20, 2010, 04:57:31 PM »
Danes bi se malo olajšala, pa ne vem kje bi pričela, s kom bi to podelila. Da na napakah se učimo vemo to vsi, ali da si neozdravljivo zatiskaš oči, veš da ne bo, da ni in še vedno upaš  ::), tu rabiš  napotnico za  Idrijo. Kaj hočem, ko gre to mimo, ne vem pa kdaj? Čas napravi svoje, ta čas me je že mal namučil, nisem feniks, ne bom iz pepela ponovno zaživela, le koža mi postaja trša, verjetno potrebujem še kako šolo, dokaz da sem butelj, brezupen vzorec tuzemeljskega obstoja.
Za konec, nimam  besed, vedno znova butnem ob isti robnik, a me življenska izkušnja še ni dobolj požegnala, oz sama sem preveč  ::).
zanimiva ura...imaš pomoč  ;)  ang:

Anonymous

• Guest
« Reply #1473 on: January 20, 2010, 09:46:26 PM »
#&(O!!#')?%#"!!!

Anonymous

• Guest
« Reply #1474 on: January 20, 2010, 10:25:24 PM »
zanimiva ura...imaš pomoč  ;)  ang:

ja res, prosim za razsvetlenje  ang: ali ta proces je preveč počasen, oven pa ......... ::) ha, ha pa pomoč škorpije...... :-\ kaj bi se lahko še pričakovalo, tako skrbno vse skrivam.......da se že v steklu zrcalim, tak je čisto in svetlo.  :P

Anonymous

• Guest
« Reply #1475 on: January 22, 2010, 01:20:19 AM »
Izzivam ...

Kaj, če je vsa duhovnost le slepljenje? Spodbiti znam vsako mnenje o tem, da res kaj obstaja. Bi kdo poizkusil?

Anonymous

• Guest
« Reply #1476 on: January 22, 2010, 07:03:36 AM »
Izzivam ...

Kaj, če je vsa duhovnost le slepljenje? Spodbiti znam vsako mnenje o tem, da res kaj obstaja. Bi kdo poizkusil?

Pravzaprav je vse kar dojemamo samo v naših mislih. Vsak od nas bi lahko spodbijal vsako mnenje, ker samo naša mnenja oblikujejo naša življenja  ;)

Iluzija ali domneva življenja, pa naj bo na karkšnikoli poti je pač specifična za vsakega posameznika.

Anonymous

• Guest
« Reply #1477 on: January 22, 2010, 09:44:33 AM »
Izzivam ...

kaj pa zate sploh je duhovnost? dajmo najprej to razćistit, da lažje naprej debatiramo

Anonymous

• Guest
« Reply #1478 on: January 22, 2010, 11:12:20 AM »
Izzivam ...

kaj pa zate sploh je duhovnost? dajmo najprej to razćistit, da lažje naprej debatiramo

ura   ang: ang: ang: ang:  09:44:33

Anonymous

• Guest
« Reply #1479 on: January 22, 2010, 11:30:32 AM »
Izzivam ...

ura   ang: ang: ang: ang:  09:44:33

pomeni, da je vprašanje pravo, a ne  ;)

Anonymous

• Guest
« Reply #1480 on: January 22, 2010, 01:06:01 PM »
Izzivam ...

Primer. Oseba X si nekaj srčno želi - želja je iskrena, ne škodi nikomur- prosi za uresničiteva ni in ni nič - potem je najlaže reči, da ima neko blokado, da si tega ne želi resnično in podobno. Če je Kreator vsemogočen, lahko tudi odstrani t.i. prepričanja, ki naj bi onemogočala uresničitev.

Anonymous

• Guest
« Reply #1481 on: January 22, 2010, 02:01:52 PM »
Izzivam ...

Primer. Oseba X si nekaj srčno želi - želja je iskrena, ne škodi nikomur- prosi za uresničiteva ni in ni nič - potem je najlaže reči, da ima neko blokado, da si tega ne želi resnično in podobno. Če je Kreator vsemogočen, lahko tudi odstrani t.i. prepričanja, ki naj bi onemogočala uresničitev.

kreator "izpolni vsako željo", ki je goreča in jo je oseba možna videti in občutiti. Torej se mora počutiti tako, kot da jo že ima....sicer je zapletena v zakon časa in prostora.  ;) ...... sicer lahko prosi v nedogled.

Zakon vesolja .......... kar misliš in čutiš to imaš.

Če misliš da moraš prosit in čakat na nekaj potem to lahko počenš v nedogled.

Anonymous

• Guest
« Reply #1482 on: January 22, 2010, 05:30:34 PM »
Zakaj pa Kreator ne gre prek tega?

Anonymous

• Guest
« Reply #1483 on: January 22, 2010, 07:14:11 PM »
sam čez sebe greš zelo težko

Anonymous

• Guest