IslandijaVaše potovanje na Islandijo se začne s klikom.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: Anonymous on February 17, 2010, 08:21:20 AMQuote from: Anonymous on February 17, 2010, 08:20:30 AM škoda ker ga nisem spoznala prej...da ne bo pomote za seks Ah, draga moja, potem veselo seksaj z njim in ne misli na poroko, če nima ostalih kvalitet. Verjemi, da se boš ob prestopanju njegovih cunj po stanovanju tako utrudila, da še pomislila ne boš, da je z njim zabavno seksat
Quote from: Anonymous on February 17, 2010, 08:20:30 AM škoda ker ga nisem spoznala prej...da ne bo pomote za seks
škoda ker ga nisem spoznala prej...
A pol kuha, pomiva posodo, sesa stanovanje, lika perilo, pospravi za seboj kopalnico in wx, pa povrhu še dobro seksa, ni nadležen ko greš po nakupih cunjic in ne misli, da je daljinec od TV njegov otrok.
Quote from: Anonymous on February 17, 2010, 07:04:41 AMA pol kuha, pomiva posodo, sesa stanovanje, lika perilo, pospravi za seboj kopalnico in wx, pa povrhu še dobro seksa, ni nadležen ko greš po nakupih cunjic in ne misli, da je daljinec od TV njegov otrok.Ja, moj je točno tak. Za prste obliznit.
Quote from: Anonymous on February 17, 2010, 01:43:39 PMQuote from: Anonymous on February 17, 2010, 07:04:41 AMA pol kuha, pomiva posodo, sesa stanovanje, lika perilo, pospravi za seboj kopalnico in wx, pa povrhu še dobro seksa, ni nadležen ko greš po nakupih cunjic in ne misli, da je daljinec od TV njegov otrok.Ja, moj je točno tak. Za prste obliznit. si sigurna, da ni kakšen nezemljan
tud jaz sem tak pa me nobena ne mara
Quote from: Anonymous on February 17, 2010, 01:48:02 PMQuote from: Anonymous on February 17, 2010, 01:43:39 PMQuote from: Anonymous on February 17, 2010, 07:04:41 AMA pol kuha, pomiva posodo, sesa stanovanje, lika perilo, pospravi za seboj kopalnico in wx, pa povrhu še dobro seksa, ni nadležen ko greš po nakupih cunjic in ne misli, da je daljinec od TV njegov otrok.Ja, moj je točno tak. Za prste obliznit. si sigurna, da ni kakšen nezemljan Tut če je, ko se fajn štekama. V končni fazi obožujem ZF.
Mogoče pa "Znanstvena Fantastika", ker baje je druga pol. nezemljan
Quote from: Anonymous on February 19, 2010, 09:44:31 AMMogoče pa "Znanstvena Fantastika", ker baje je druga pol. nezemljan a to pomeni da je pol vse skupaj le fantazija, sam da je znanstvena