Author Topic: Tranziti Plutona  (Read 110449 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
Re: Tranziti Plutona
« Reply #105 on: November 29, 2010, 08:32:01 AM »
Uf ja....sej če gledam svojo karto, moja dvanajsta je moževa šesta, tako da hmmm. Pa ša kar fejst jamra zadnje čase, sem ga kar k zdravniku naročila za vsak slučaj.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #106 on: November 29, 2010, 08:35:25 AM »
Uf ja....sej če gledam svojo karto, moja dvanajsta je moževa šesta, tako da hmmm. Pa ša kar fejst jamra zadnje čase, sem ga kar k zdravniku naročila za vsak slučaj.

Samo ne dovoli, da bi se zatekel v bolezen. To ne bo nikamor peljalo, je samo potuha.
Bolezen je samo izhod v sili, ker je tako najlažje ... pa naj se drugi ukvarjajo z nami.

Tvoja 12 je res nevarna, da boš igrala bolniško sestro, negovalko in nekoga, ki se žrtvuje. Predvsem je pomembno, da mu daš brco v rit in naj se znajde. Pomembno v 6 hiši je, da prevzamemo svoje odgovornosti za vsak dan.... to je sporočilo 6 hiše.
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #107 on: November 29, 2010, 08:40:29 AM »
Hvala Tea, jap to so tudi lekcije zame. Da ti vidiš  :PL bes, če začnem s kakimi brcami v rit.  :o :o No vsaj jaz zdaj vem kaj je in kako naj se obnašam.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #108 on: November 29, 2010, 08:53:29 AM »
Hvala Tea, jap to so tudi lekcije zame. Da ti vidiš  :PL bes, če začnem s kakimi brcami v rit.  :o :o No vsaj jaz zdaj vem kaj je in kako naj se obnašam.

Jap, pa preberi še enkrat tisti vic, ko mu je žena prinašala smolo  ;D ;D ;D

V vsakem primeru boš "tagrda"

Pluton namreč "skače" na druge ...
www.Astro-Star.net

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #109 on: November 29, 2010, 08:56:21 AM »
O to sem pa že opazila, da sem zadnje čase njegov špegu.  :o Mah kar bo pa bo, jaz sem se nehala sekirat, njega pa to ob živce spravlja  ;D

Moja astro karta

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #110 on: November 29, 2010, 08:59:47 AM »
O to sem pa že opazila, da sem zadnje čase njegov špegu.  :o Mah kar bo pa bo, jaz sem se nehala sekirat, njega pa to ob živce spravlja  ;D

Jeeeeeeeeee, potem si na pravi poti.
www.Astro-Star.net

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #111 on: December 03, 2010, 03:26:07 PM »
Moj mož ima pa  :PL  :kv  :PL, pestro  :o Pa marsikaj bolj jasno  ::) ::)

Mogoče pa bi res napisali svoje izkušnje, tisti, ki smo ga že preživeli. Ponavadi ga doživimo okrog 35, 36, 37 leta ....

No, meni se je takrat življenje postavilo na glavo.... dobesedno.

Sem šla gledat tale  :PL :kv  :PL in tudi meni se je takrat življenje postavilo na glavo :o
Takrat se mi je sesula družina :o Življenje sem si morala začeti postavljati popolnoma na novo, prav tako mi je primarna družina takrat obrnila hrbet.
:PL mi je prehajal 4. hišo, N :PL pa je v 1. hiši, ja seveda totalna transformacija preko družine, ki se je še kako kazala skozi moj pogled na življenje, skozi mojo masko, ki se je na nek način tudi sesula.
Joj, res zanimivo, kaj vse ne bom še ugotovila preko astrologije ;D
Tea, zanimivo je brati tele tvoje zaključke, včasih se mi ob branju tvojih stavkov prav "posveti" :D :D
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #112 on: December 04, 2010, 08:15:00 AM »

Mogoče pa bi res napisali svoje izkušnje, tisti, ki smo ga že preživeli. Ponavadi ga doživimo okrog 35, 36, 37 leta ....

Sem šla gledat tale  :PL :kv  :PL in tudi meni se je takrat življenje postavilo na glavo :o
Takrat se mi je sesula družina :o Življenje sem si morala začeti postavljati popolnoma na novo, prav tako mi je primarna družina takrat obrnila hrbet.
:PL mi je prehajal 4. hišo, N :PL pa je v 1. hiši, ja seveda totalna transformacija preko družine, ki se je še kako kazala skozi moj pogled na življenje, skozi mojo masko, ki se je na nek način tudi sesula.
Tea, zanimivo je brati tele tvoje zaključke, včasih se mi ob branju tvojih stavkov prav "posveti" :D :D

hvala za tole Sanjalka

Zmeraj je fajn, če nekdo zapiše svoje že preteklo delovanje in občutke. Tako se vsi nekako bolj ozaveščamo kaj se dogaja.

Drugač pa jaaa, hvala, vem da sem najboljša hehe  ;D
www.Astro-Star.net

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #113 on: December 13, 2010, 12:11:51 PM »

hvala za tole Sanjalka

Zmeraj je fajn, če nekdo zapiše svoje že preteklo delovanje in občutke. Tako se vsi nekako bolj ozaveščamo kaj se dogaja.

Drugač pa jaaa, hvala, vem da sem najboljša hehe  ;D

Hvala tebi za tvoje prebliske ;)
Drugače pa je moje mnenje, da je astrologija seveda v prvi vrsti znanje in potem še velikooooooooooo prakse in občutek začutiti osebo, nato pridejo informacije iz samega univerzuma....

Se strinjam,da si med najboljšimi ;D
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline bikica888

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #114 on: June 17, 2011, 10:01:49 AM »
ojla vsem!xDDx Tudi jaz se ljubiteljsko začenjam malo spoznavat z astrologijo...Me nekaj zanima :sori:

Z fantom se trudiva že leto za otroka, pa nič... Peto hišo imam v kozorogu, (prazno)tranzit plutona (se je komaj pričel),  osma hiši pa v ovnu in imam luno in venero(sem izvedela da tam pokaže za otroke)
rojena se 19.5.1982 ob 11:55 na ptuju, partner 1.12.1982 ob 22.45 v mb
Prosim koga, če bi mi napisal kdaj lahko pričakujem otroka, saj si ga zelo želim xrolleyesxx:)x
hvala :)

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #115 on: June 17, 2011, 10:05:57 AM »
Zdarvo bikica.

Tako le je, 8. hiša kaže na prvo nosečnost, 9. hiša pa na prvi porod, za drugega otroka je 10. hiša nosečnost in 11. porod. Nikoli ni odvisno samo od ene zadeve, vedno moraš gledati celotno sliko. Je pa res, da lahko s pomočjo astrologije izbereš najbolj optimalne pogoje za spočetje otroka. Vsa orodja imamo na voljo, samo začeti jih moramo uporabljati.
9ZK 674

Offline bikica888

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #116 on: June 17, 2011, 10:12:29 AM »
v osmi hiši imam luno in venero (bi to pomenlo, da bo) in v deveti hiši pa sonce in  kiron, v deseti pa merkurja
tak da moglo bi bit, ampak kdaj?  ???

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #117 on: June 17, 2011, 10:20:34 AM »
Bikica daj prosim svojo karto v podpis, ker bo lažje za vse. Na astro.comu si izberi karto natalno, skupaj s tranziti in progresijami, jo shrani nekam naprimer na shrani.si in si jo potem prilimaj v podpis.

Moja astro karta

Offline bikica888

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #118 on: June 17, 2011, 10:30:04 AM »
oprosti sem nova  :embarrassed:
sem si karto shranla na rač. kako pa jo dam sem gor ?

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #119 on: June 17, 2011, 10:39:50 AM »
Ni panike. Greš na shrani.si in to sliko potem uploadaš na njihov server ob tem ti dajo nek link, ki si ga potem daš v svoj podpis.

Moja astro karta