Author Topic: Tranziti Plutona  (Read 106823 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
Re: Tranziti Plutona
« Reply #150 on: August 03, 2011, 11:20:23 AM »
Nisem rekla, da ti obtožuješ, na splošno sem omenila  ;)

Drugače T :PL:op na N :Lu ne prinaša sprememb v izgledu, temveč prej na čustvovanje, odziv na dogajanje zunaj sveta. Čisto laično sklepam, da ker imaš N  :Lu v 11, bo transformacija potekala predvsem v krogu znancev, v smislu, da te bo transformiralo njihovo govorjenje, njihova dejanja, ti boš drugače sprejemala potem zadeve, če boš seveda pustila. Mislim, da je sanjalka tudi o tem nekje nekaj napisala, mislim da pri Amy.
9ZK 674

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #151 on: August 03, 2011, 11:53:31 AM »
Bo zelo držalo, Saša.
Bom opisala, kaj se mi dogaja.
V bistvu je tako, da imam zadnja leta okrog sebe ljudi, ki mi ne pašejo. Sem jih tudi spoznala v zadnjih letih, niso od prej. Sem pa popolnoma nedružabna in v (tej) družbi se mi ne da govorit, sploh mi ni do tega, se ne trudim. Prej recimo taka nisem bila. Tako me tudi (logično) dojemajo kot nedružabno, nezgovorno, ne govorim o sebi... in potem srečajo nekoga, ki me pozna od prej in ne eni ne drugi ne morejo verjet, da govorijo o isti osebi.
Čeprav sem pa trenutno nezgovorna tudi pri novo spoznalih ljudeh, ki so mi sicer všeč.
To je ena plat.
Sploh je hecno, da me ljudje v zadnjem času narobe vidijo. Pa ne gre za to, da jaz nočem česa sprejet ali si priznat, kar oni vidijo. Gre za to, da me vidijo svetlolaso in skodrano, pa je dejstvo, da sem ravno obratno. In potem ne morejo verjet, ko jim nekaj sebe pomolim pod nos in enostavno ne morejo povezat z mano, so zmedeni.

Nekako - navzven, med ljudmi - sama sebe ne živim.
Se je dogajalo pogosto tudi prej, v nekaterih situacijah, krogih... ampak - ne pa - samo tako in nič drugače.
In JA -  se sprašujem glede na vse - kdo sem, kakšna sem, kaj mi kažejo...

Tudi na temle forumu, ki najbrž spada na nek način v domeno 11. hiše?? - znanci, čeprav večinoma bolj v pisni obliki - ja, vpliva na moje razmišljanje in na to, da na stvari gledam drugače kot prej. Kot si napisala.

« Last Edit: August 03, 2011, 02:19:50 PM by Pika »

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #152 on: August 03, 2011, 03:09:53 PM »
Pika, T :PL na tvojo N :Lu bo šele konec decembra prihodnje leto, tako da imaš sedaj dovolj časa, da se v miru pripraviš na spremembe. Bodi pozorna predvsem na svoje občutke in čustva, na odnose z ženskami. Sprejmi sebe kot žensko, sprejmi svoja čustva, ne tlači in ne igraj, bodi kar si, pa ti ta tranzit po moje ne bo prinesel kakšnih težjih transformacij.
V skupini ti znajo ženske pokazati kdo si v resnici, bolj kot zrcaljenje, preko njih znaš spoznati sebe, svoja prava čustva, kaj je tisto pravo, kar šteje in kaj je za vreči v smeti in vse bo ok ;)
Je pa zanimivo, da tvoja  :Lu:rak pade eksaktno na mojega  :Ma:rak :P
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #153 on: August 03, 2011, 03:12:11 PM »
Pika, T :PL na tvojo N :Lu bo šele konec decembra prihodnje leto, tako da imaš sedaj dovolj časa, da se v miru pripraviš na spremembe. Bodi pozorna predvsem na svoje občutke in čustva, na odnose z ženskami. Sprejmi sebe kot žensko, sprejmi svoja čustva, ne tlači in ne igraj, bodi kar si, pa ti ta tranzit po moje ne bo prinesel kakšnih težjih transformacij.
V skupini ti znajo ženske pokazati kdo si v resnici, bolj kot zrcaljenje, preko njih znaš spoznati sebe, svoja prava čustva, kaj je tisto pravo, kar šteje in kaj je za vreči v smeti in vse bo ok ;)

Hvala, Sanjalka!
Se trudim... in še se bom.  :)
Pišuka... če pomislim, je res, ja. Ženske so mi ogledalo zdajle. Ogledalo moje ženskosti. Oz. moškosti, he he. Imam kar ene slike in situacije pred očmi, ko si mi tole napisala.
Mišice bo treba v smeti vrečt.

Kaj pa pomeni ta najina konjunkcija, ki jo omenjaš?
« Last Edit: August 03, 2011, 03:15:10 PM by Pika »

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #154 on: August 03, 2011, 03:14:27 PM »
Verjetno bi znal moj  :Ma spodbujati tvojo  :Lu :)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #155 on: August 03, 2011, 03:16:49 PM »
O, zanimivo!
Greva enkrat na kavo.  :)

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #156 on: August 03, 2011, 04:35:19 PM »
O, zanimivo!
Greva enkrat na kavo.  :)

Velja ;)

Offline Lunca

• Uporabnik
  • **
« Reply #157 on: August 03, 2011, 04:44:46 PM »
Pika, T :PL na tvojo N :Lu bo šele konec decembra prihodnje leto, tako da imaš sedaj dovolj časa, da se v miru pripraviš na spremembe.

Tranzit plutona v konjukcijo na luno pri orbisu 3 stopinje sigurno že deluje, opažam, da pri ekzaktni konjukciji je človek že nekako navajen na njegov vpliv in tranzit ni tako hud, kot sedaj, ko prihaja na luno. To opažam najbolj pri delovanju plutona, sploh na luno, sonce in ASC.

Offline Lunca

• Uporabnik
  • **
« Reply #158 on: August 03, 2011, 04:55:29 PM »
Bo zelo držalo, Saša.
Bom opisala, kaj se mi dogaja.
V bistvu je tako, da imam zadnja leta okrog sebe ljudi, ki mi ne pašejo. Sem jih tudi spoznala v zadnjih letih, niso od prej. Sem pa popolnoma nedružabna in v (tej) družbi se mi ne da govorit, sploh mi ni do tega, se ne trudim. Prej recimo taka nisem bila.

Ja, tranzit plutona že kar nekaj časa pleše okrog jupitra, vpliv je čutiti že vsaj dve do tri leta, zato so barve temnejše kot jih barva jupiter. Vpliv bo vedno milejši.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #159 on: August 05, 2011, 08:53:44 PM »

T Pluton bo pri Piki oponiral Luno konec januarja 2012, februarja, junija in decembra 2012
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #160 on: October 27, 2011, 09:47:34 AM »
Novembra 2013 se mi sončni mrk postavi na moje Sonce
Takrat bo T Saturn še vedno konjunkcija Sonce
V marcu 2014 pa doživim prehod Plutona preko Saturna /ki je v natalu opozicija Mars/
T Saturn opozicija Luna
Uran kvadrat Saturn in Mars

www.Astro-Star.net

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #161 on: October 27, 2011, 10:03:29 AM »
Tea do takrat boš vsega že tako navajena, da tudi opazila ne boš  :D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #162 on: October 27, 2011, 10:34:28 AM »
A ne Jane - tole bo cela pi*

Mogoče bom do takrat sestavila oporoko  :D
www.Astro-Star.net

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #163 on: October 27, 2011, 10:46:39 AM »

Hja ne vem no, bi morala še Ljubotovo karto pogledat  ;D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #164 on: November 10, 2011, 04:18:45 AM »
Novembra 2013 se mi sončni mrk postavi na moje Sonce
Takrat bo T Saturn še vedno konjunkcija Sonce
V marcu 2014 pa doživim prehod Plutona preko Saturna /ki je v natalu opozicija Mars/
T Saturn opozicija Luna
Uran kvadrat Saturn in Mars

Bo res treba tudi Ljubotovo karto pogledat. Malo nerodno, ampak jebi ga.  Mislim, da se boš marsičemu izognila ravno zaradi poznavanja astrologije.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858