Pred nekaj dnevi in ponovno danes sem šel pogledat za nazaj kdaj je meni padel Pluton na Marsa. Tako...
Bilo je to 24.8.1981. Na srečo so pri meni celi arhivi razno raznih stvari, še najbolj pa tisti osebni, zato sem svoje čase delal posebne zabeležke, v posebne koledarje. Ti koledarji so kot nalašč pri meni v portirnici kamor sem jih prinesel iz Slovenije pred petimi leti. Izkazalo se je, da 24.8.81 nekako ne more držati glede na statistiko težav zapisanih v koledarjih-zabeležkah.. Je pa v koledarju opazna izstopajoča druga polovica julija, torej čas ko je bil Pluton le nekokoliko, ali pol stopinje pred marsom. Temu sledi, da si s pomočjo mojih koledarčkov lahko najdem točni čas rojstva. Morda se pa le spravim kdaj to delat.
Pravzaprav je še najbolj zanimivo, da sem v podobne koledarčke pisal štiri leta, začel pa sem mesec pred omenjenim časom, ali junija 1981.
Skratka, ko je Pluton na Marsu gre lahko osebno počutje navzdol, pojavljajo se že ustaljene težave, ne pomnim pa da bi imel v mojem primeru kakšne težave, ki bi se s Plutonom v Marsu začele.
Andres