Author Topic: Tranziti Plutona  (Read 106907 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Re: Tranziti Plutona
« Reply #15 on: June 16, 2008, 09:31:23 PM »
Tea...kaj pa pomeni, če tranzitni Pluton pokriva  Plutona v natalni karti,ki je retrograden...devica 12.hiša

Pluton v tranzitu se v našem življenju ne more vrnit na natalni položaj, ker potuje enostavno prepočasi, da bi do dočakali. Trenutno se nahaja spet na 29°strelca, je pa bil že na prvi stopinji kozoroga. Torej pri tebi dela

trigon na Venero v 7 hišo
in petšestin na Luno v 10 hišo

Tisti trigon je seveda spodbuden, da se reši marsikaj v tvojem partnerskem življenju. Je pa nekoliko bolj naporen za tvoja čustva /luna/ in seveda posledično tvoj status /10 hiša/, kar ti ne sede prav dobro. Boš pa imela priložnost počistit natalni kvadrat med Luno in Venero.
Zdaj je idealna priložnost, da se zaveš in da začneš združevati tako erotično plat, kot čustveno plat svoje ženskosti.
Ta zadeva ti seveda odpira potem čisto drugačen pogled na tvoje odnose s pomembnimi drugimi ali pa ljubezenskimi partnerji v tvojem življenju.

www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #16 on: June 16, 2008, 09:34:20 PM »
Torej moje logično sklepanje ni daleč od resnice.  No, potemtakem lahko pričakujem kaj slabega ali dobrega. Bolje pa je da se v tem času na nobeno ne vežem, saj nenazadnje imam Plutona na Luni. Isto kot Iza, ki jo lahko kakšna zahrbtno opehari. 
Hvala za razlago Tea.

Andres

Ja, tako nekako Andres. Pluton je na Luni, dispozitor Lune pa je Saturn v tvoji 8 hiši /boš poštudiral kaj to pomeni v smislu odnosov/, poleg tega pa T Saturn potuje v tvojo 2 hišo /čez Urana, Plutona /globoka karmična zadeva/, venero in seveda boš imel tudi Saturnov polovični povratek. To pa seveda ni kar tako.
Nimam tvoje progresivne karte. Kje imaš pa trenutno progresivno luno?
www.Astro-Star.net

Offline Darja

• Uporabnik
  • **
  • Bodi to kar si
« Reply #17 on: June 16, 2008, 10:29:09 PM »
Tea...kaj pa pomeni, če tranzitni Pluton pokriva  Plutona v natalni karti,ki je retrograden...devica 12.hiša

Pluton v tranzitu se v našem življenju ne more vrnit na natalni položaj, ker potuje enostavno prepočasi, da bi do dočakali. Trenutno se nahaja spet na 29°strelca, je pa bil že na prvi stopinji kozoroga. Torej pri tebi dela

trigon na Venero v 7 hišo
in petšestin na Luno v 10 hišo

Tisti trigon je seveda spodbuden, da se reši marsikaj v tvojem partnerskem življenju. Je pa nekoliko bolj naporen za tvoja čustva /luna/ in seveda posledično tvoj status /10 hiša/, kar ti ne sede prav dobro. Boš pa imela priložnost počistit natalni kvadrat med Luno in Venero.
Zdaj je idealna priložnost, da se zaveš in da začneš združevati tako erotično plat, kot čustveno plat svoje ženskosti.
Ta zadeva ti seveda odpira potem čisto drugačen pogled na tvoje odnose s pomembnimi drugimi ali pa ljubezenskimi partnerji v tvojem življenju.

Tea...jaz si včasih karto malo po svoje razlagam....gledam te karte...samo razložit si kaj..

Ma ...najboljš ,da kar med nune nekam  v Afriko grem ;D ;D ;D....malo za hec

Hvala Tea in lep večer obema ;)

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #18 on: June 16, 2008, 10:46:34 PM »
Darja v Afriki se bos tezko preobrazla v nuno.  ;D Garant.  ;D
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #19 on: June 26, 2008, 10:11:32 PM »
Danes popoldne so mi vdrli v stanovanje.   No, ker trenutno nič takega ne vidim po karti, bi šlo mogoče za tranzit Plutona, ki mi kot napisano predhodno vedno znova skače čez mojo Luno in se postavlja pred njo. 

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Mojzes

• Uporabnik
  • **
« Reply #20 on: July 03, 2008, 08:14:40 PM »
uff sranje, a zdej bos lahko bolj varna vrata zmontiral, bi šlo, so dost polomil, razmetal, odnesl, kaj pravjo odtisi policajev?

let it be

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #21 on: July 03, 2008, 10:56:43 PM »
Nič ne pravijo odtisi policajev, saj me tudi zaslišali niso. Samo nekaj so popisali in je delo končano. Hmm.
Vrata ne bom nova kupoval, gledam pa na Ebay da bi kupil alarmno napravo, ki kliče na šest številk, če kdo vdre.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Mojzes

• Uporabnik
  • **
« Reply #22 on: July 04, 2008, 07:32:20 AM »
dobra tale, taprava ideja, nisem še slisal za tole, hvala
let it be

Offline Lunca

• Uporabnik
  • **
« Reply #23 on: July 15, 2008, 07:33:43 AM »
Mene pa zanimajo vaše izkušnje tranzita plutona čez težke planete, npr. čez marsa?

Tea, gledam karto svoje vnukinje, na tretji stopinji kozoroga ima marsa, vpliv je verjetno enkrat že bil, ko je bil plutona na prvi stopinji kozoroga. Verjetno je vpliv močnejši, ko prihaja v tranzit. Zanimajo me vaša opažanja dragi forumovci, kakšne so vaše izkušnje pri proučevanju kart, kar se tiče tega tranzita.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #24 on: July 15, 2008, 10:58:47 AM »
Mogoče se to kaže tudi v slabšem zdravju.  Ko Pluton potuje preko zdravja so sicer lahko težave, vendar bolj ko ga zapušča, večja je možnost ozdravitve.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Iza

• Uporabnik
  • **
    • KALI
« Reply #25 on: July 16, 2008, 03:46:08 PM »
Mene pa zanimajo vaše izkušnje tranzita plutona čez težke planete, npr. čez marsa?

Tea, gledam karto svoje vnukinje, na tretji stopinji kozoroga ima marsa, vpliv je verjetno enkrat že bil, ko je bil plutona na prvi stopinji kozoroga. Verjetno je vpliv močnejši, ko prihaja v tranzit. Zanimajo me vaša opažanja dragi forumovci, kakšne so vaše izkušnje pri proučevanju kart, kar se tiče tega tranzita.

Oi!
Pri mojem tamalem sinu je bila kar kriza: Ko mu je šel lani spomladi prvič čez, smo ga mesec pred zaključkom pouka vzeli iz šole (sem v eni temi že opisovala dramo) in ga potem tudi prepisali na drugo šolo.
Trenutno ga ima spet na Marsu (oz. eno stopinjo prej, kar že deluje) in danes so me klicali iz zdravstvenega doma Črnomelj (s taborniki je namreč na Kolpi), da želijo moje privoljenje, da ga cepijo proti tetanusu, ker je pohodil žebelj (poudariti moram, da do sedaj v življenju, razen takoj ob rojstvu, še ni bil cepljen). Če bo samo to, bo OK. Me je pa že ves dan žulilo to, kaj za vraga ga drži, da je imel tako nesrečo - glede na to, kak kamikaza je, ima v življenju neverjetno srečo....
Na Marsu mu bo Pluton čepel do konca oktobra. Še poročam...
... in hkrati prosim angele za podporo  ;)

Lep dan!

Iza
Live, love, laugh and be happy or at least have some fun!
http://www.kali.si/index.php?option=com_content&view=article&id=53&Itemid=58
ThetaHealing™ Instructor

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #26 on: July 16, 2008, 09:43:55 PM »
Pred nekaj dnevi in ponovno danes sem šel pogledat za nazaj kdaj je meni padel Pluton na Marsa. Tako...
Bilo je to 24.8.1981. Na srečo so pri meni celi arhivi razno raznih stvari, še najbolj pa tisti osebni, zato sem svoje čase delal posebne zabeležke, v posebne koledarje. Ti koledarji so kot nalašč pri meni v portirnici kamor sem jih prinesel iz Slovenije pred petimi leti.   Izkazalo se je, da 24.8.81 nekako ne more držati glede na statistiko težav zapisanih v koledarjih-zabeležkah.. Je pa v koledarju opazna izstopajoča druga polovica julija, torej čas ko je bil Pluton le nekokoliko, ali pol stopinje pred marsom. Temu sledi, da si s pomočjo mojih koledarčkov lahko najdem točni čas rojstva.  Morda se pa le spravim kdaj to delat. 

Pravzaprav je še najbolj zanimivo, da sem v podobne koledarčke pisal štiri leta, začel pa sem mesec pred omenjenim časom, ali junija  1981.

Skratka, ko je Pluton na Marsu gre lahko osebno počutje navzdol, pojavljajo se že ustaljene težave, ne pomnim pa da bi imel v mojem primeru kakšne težave, ki bi se s Plutonom v Marsu začele. 

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #27 on: July 16, 2008, 10:48:06 PM »
Ah sem malo premikal uro rojstva in kot vidim, da si s koledarčki in Plutonom ne morem nič pomagat. :D  Kamen pač, da sem se sploh lotil na ta način. :D

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #28 on: July 20, 2008, 05:33:11 PM »
IZA

Tamali je stopil na žebelj  /mars/
Dobil je inekcijo /mars/

Sicer pa gre pri moškem tukaj tudi za popolno transformacijo seksualne /Pluton/ energije in psihološko /lahko nezavedno/ notranjega pritiska pred tem kako biti moški /Mars/  in na kakšen način. Prav gotovo gre za drugačno doživljanje spolnosti itd...

Poleg tega Mars predstavlja tudi način kako nekaj osvojimo /spomnimo se Aresa - boga vojne/ torej gre za spremembo in popolno transformacijo /Pluton/ tega kako se potegujemo za tisto, kar želimo doseči v svojem življenju.

Ne smemo pozabiti na Plutonsko manipulativno sceno. Torej Pluton izziva na nek notranji globalni način Marsa - ki je bojevnik in na nek način odkrito izpostavlja glavo.

Vedno kardar se srečujemo z Plutonskimi aspekti imamo opravka pač z prikritim in skritim.
www.Astro-Star.net

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #29 on: July 21, 2008, 01:39:29 AM »
Slučajno sem gledal karto od moje nečakinje, ki je letos končala prvi razred.  Mislim, da je bila pozimi in jeseni, ko je imela Plutona na Marsu tudi ona neke zdravstvene težave, a nič posebno hudega. 
Je pa že v prvem razredu štrajkala šolo. Preprosto je rekla, da bi šla ona kar v srednjo, dokler jo niso poslali k psihologinji, ali socialni delavki, pojma nimam.   No, odnehala je celo psihologinja, jo poslala nazaj v razred, saj nenazadnje ji nič ne more, ker za svoja leta ima odgovore ta mala preveč bistre. :)  Sicer so tako k socialni v četrtem razredu poslali mene in z istim razlogom sem šel nazaj v razred. Obenem je tudi res, da v tistem času nisem imel Plutona na Marsu, je pa možno, da sem imel takrat Urana na IC. Je to kaj podobno? :(

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858