Še jaz in moj tranzit Urana:
Postavljen v 10 hiši in v levu (ja, sem oldtajmerica

), je pa Uran vladar 5 hiše. Lepe zadeve mi je izstreljeval, v službi res precej nenadnih sprememb, so se mi direktorji res menjavali skorajda po tekočem traku. Do mene je bilo to področje 10 hiše prizanesljivo. Tudi z izdelki 5 hiše se lahko pohvalim. Natalni aspekti Urana so pozitivni z AC, Luno, Marsom in Jupitrom, inkonjunkcija pa z Venero

Ko mi je tranzitiral čez AC, sem zaključevala osnovno šolo.
Ob prehodu čez IC mi je res nenadoma umrla mami in s tem se je pretrgala še zadnja vez s primarno družino. V istem letu sem tudi precej napredovala v službi. Omembe vreden je tudi tranzit, kjer je Uran naredil eksaktno opozicijo na N Marsa, takrat sem res na hitro skočila v zakonski stan.
In zadnji prehod čez DC, ta me je pa stresel do kosti. Nenadoma in povsem nepričakovano sem ostala doma, 'na čakanju' za dve leti in potem penzijon. Se je pa povsem razdrla moja zakonska veza, saj na papirju še obstaja, vendar ...Saj ne vem, ali je to naredil bolj Pluton z istočasnim prehodom preko IC ali Uran s prehodom preko DC, sta pa oba istočasno pritisnila na vse 4 kotne točke.
Kaj naj rečem, tudi takšne tranzite Urana moramo imeti, ni lahko, ampak včasih se po tem 'lakše diše'.