Pa bom še jaz malo pokomentirala. Dopolnite, popravite, skritizirajte, da se še kaj naučim 
11h v Ribah, Neptun je v 7. hiši, hiši partnerstva – sem nerealistična kar se tiče partnerjev. Tule imam še za napisat en zanimiv pripetljaj lansko leto. Hudo me je pritegnil en moški in kaj nato ugotovim? Da ga je en sam Neptun! V prvi hiši Neptun, totalno sanjaški, nič od njega, ampak … Neptunovski pač. Mislim, da mi ni bilo pomoči tule in sem padla direkt v past (aj klarus!!! Ko bi jaz tebe poslušala
). Neptun je drugače v Strelcu in v konjunkciji z Merkurjem.
11 h v Ribah pomeni, da sem občutljiva na izjave drugih o meni. Aja, pa glede na to, da sem v ASC Dvojček, imam rada družbo in klepete s prijatelji, verjetno še bolj prijateljicami, glede na to, da imam v 11. hiši tudi Luno.
No, torej … vladar moje 11. hiše je Neptun … tudi prijateljev ne vidim realno?
Neptun sekstil Pluton.
Neptun opozicija Ascendent No pa imam, z lahkoto se manipulira z mano. Naučiti se moram, da ne bom skrbela za reševanje problemov drugih, ampak da se postavim zase!!
Naravni vladar 11. hiše, Uran, je v 6. hiši. delo in zdravje … to sem že komentirala v drugi temi.
Luna v 11. hiši v Ovnu. Zaletava, nervozna, vse hočem na hitro, ljubosumna
Ali je to bolj posledica Venere v Škorpijonu? Sem se naučila sicer malce obvladovati to.
Luna mi tvori lep trigon z Venero: dejansko me imajo ljudje precej radi
Trigon z Jupitrom – ne vem Pomagajte
Jah, sedma hiša je že partnerska hiša. Ampak drage moje ... treba je vzeti v obzir, da gre v bistvu samo za naše ogledalo. 7 hiši rečemo tudi, da so naši skriti sovražniki /drugače kot v smislu 12/, to pa pomeni, da imamo v 7 hiši zapisane komplekse oz. tiste stvari, ki jih pri sebi nočemo sprejeti, ali pa jih ne prepoznamo.
Potem seveda to dobimo preko svojega partnerja. In veste kdo nam gre najbolj na živce:
tisti, ki je zlo podoben nam, sam se tega ne zavedamo. Tisti, ki sproži notranjo reakcijo v nas, torej nam stopi na notranji žulj.

Se pravi 7 hiša so predvsem naše lastnosti, ki nam jih zrcali naš partner, ko postane partner. Dokler ne gre za partnerstvo, pa ljubezenske zveze gledamo le v 5 hiši.