Namenjeno članom, torej vam in nam. > Prostor za razvedrilo
Hotel Spletni simbol
Selena:
Pridni! Vsi ste se že zagnano lotili svojih del. Nekako se zdi, da je tale plača v naturalijah dobra stimulacija.... ;D
Sem včeraj zvečer malo zavila v hotel. In kaj vidim? Preveč ROČNIH del. Pa ne vem, a ne gremo naprej s tehniko, ali tako radi opravljamo ročna dela.
No, in ko sem takole neopazno krožila po hotelu (nekateri od uslužbencev so novi, pa si to lahko privoščim), sem opazila nekaj zanimivih stvari. Nekdo je na recepciji pustil škatlico kondomov - PRAZNO!. Da ne omenjam, da so iz shrambe prihajali čudni zvoki. Kot dober paparazzi sem seveda takoj pomislila na dober zaslužek, potem pa me je prevzela pripadnost hotelu SS, tako da....anonimnost zagotovljena.
Tea:
Selena, pa ne da si pozabila. Včeraj je portir delil plačo ;D
Selena:
--- Quote from: Tea on October 16, 2006, 08:36:45 AM ---Selena, pa ne da si pozabila. Včeraj je portir delil plačo ;D
--- End quote ---
Ni mogoče :o! Meni je rekel, da bo plača po 20. 10. :'(. Pa sem se mu res zamerila, odkar sem se pritoževala nad njegovo prostato! Ah, kaj hočemo. A da potem je bil včeraj plačilni dan... Potem sem lahko pa še vesela, da sem samo škatlico našla...
Tea:
Ah, kje pa Selena, kolikor jaz vem je še vedno vse ok med vama.
Po moje ima preveč dela z vsemi zaposelenimi.
Andres:
--- Quote from: Tea on October 16, 2006, 09:43:39 AM ---Ah, kje pa Selena, kolikor jaz vem je še vedno vse ok med vama.
Po moje ima preveč dela z vsemi zaposelenimi.
--- End quote ---
Selena je rekla, da bo Animo nadomeščela nekaj dni. Toda pojavlja se vprašanje če ni obratno.
Andres
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version