Namenjeno članom, torej vam in nam. > Prostor za razvedrilo
Hotel Spletni simbol
Andres:
--- Quote from: Selena on October 16, 2006, 08:48:48 AM ---
--- Quote from: Tea on October 16, 2006, 08:36:45 AM ---Selena, pa ne da si pozabila. Včeraj je portir delil plačo ;D
--- End quote ---
Ni mogoče :o! Meni je rekel, da bo plača po 20. 10. :'(. Pa sem se mu res zamerila, odkar sem se pritoevala nad njegovo prostato! Ah, kaj hočemo. A da potem je bil včeraj plačilni dan... Potem sem lahko pa e vesela, da sem samo katlico nala...
--- End quote ---
Ni zamere zaradi prostate. Samo sem mislil, da na črno še kje delaš in tako ti je za našo plačo pravzaprav vseeno.
Tvoj Portir: Andres
Anima:
[/quote]
Selena je rekla, da bo Animo nadomeščela nekaj dni. Toda pojavlja se vprašanje če ni obratno.
Andres
[/quote]
aha,obratno je.
Sem že utrujena.Cel dan perem in sušim.Kar je preveč je preveč Pa še plačo ste včeraj talali,meni pa niiiiččččč :o ;D
Andres:
A ti si tudi suha ostala? :) Hmm. Naš DJ, ki bi nosi tvojo plačo se že nekaj dni ni oglasil. Sicer pa te prosim, če potrpiš malo. V kolikor ne pride boš imela na izbiro obresti med rožicami, med žarnicami, oziroma zadnji del portirnice. In to je do našega osebja pošteno menim.
Andres
Anima:
Tooolk delam,da na plačo,enostavno,pozabim.
Hvala,da ste me spomnili nanjo ;D z ozirom na to,da so delovni
pogoji nemogoči.Ni stroja,ni Pril-a,ni kuhinjskih krp .... z odstranjevanjem WC kamna sem se matrala,do zdejle ;D
Upam,da ne bom dobila zadnjega dela portirnice ,ker bom morala potem še tisti del pucat.Dost mam ;D
Andres:
Vidim, da ti zadnji del portirnice ne diši. No, meni mora. Preprosto rito nasloni med rožice, med Cd-e, med žarnic, lahko jo nasloniš tudi na štedilnik in plačilo ti pride samo od sebe
Andres
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version