Danes sem imela take čudne sanje. Najprej sem šla s prijateljico v eno restavracijo na kosilo/večerjo. Mize in stoli so bili temno rjavi. Kakšno minuto ali dve sva sedeli za mizo in sva si ogledovali meni, potem sva pa kar odšli in se znašli ob robu avtoceste in čakali, da bi jo lahko prečkali (najprej bi morali avti mimo, da bi bilo varno). Bili sva kot pod nekakim mostom in če si prečkal polovico avtoceste (ki je pa imela le 2 pasova, nato le enega), si se lahko ustavil na varnem na drugi polovici avtoceste (bil je kot nek kvadrat 5x5m): Tam so bili še eni drugi ljudje, ki jih nisem poznala. Potem pripelje mimo nas (in ne nam nasproti) tovornjak najboljšega soseda

, en izmed ljudi z dlanjo dvakrat ''potrka'' po sivem platnu in nato začne teči za tovornjakom (kot recimo ko štopaš in potem zatečeš, da vstopiš...tak občutek sem imela že v sanjah). Nato smo hoteli nazaj (ne vem, kako nam je uspelo), ampak na drugi strani ni bila več restavracija, ampak kot neke garderobe, v katerih je bila snažilka in smo se skrivali pred njo, da nas ne ujamejo (bilo je tako, kot da bi mi hoteli ilegalno v neko državo). Garderoba je bila zelo svetla, lepa, omarice so bile v barvi bukve, zidovi ali modri ali zeleni. Potem nas je bilo veliko v eni sobi in je en hotel nek denar od nas (mislim, da 3 evre). Jaz ga nisem imela, sem si od nekoga sposodila, ampak denar ni bil tak kot v resnici, nekdo je celo z denarjem od monopolija plačal.

Jaz vem, da sem se enemu grobijanu nekaj uprla, potem smo zbežali in se znajdem kot na opdzemni postaji, kjer so bile ene mize in nekaj mladih deklet, ki so bile ravno pred večerjo. Nekaj nas se jim je na skrivaj priključilo (vem, da je bil bel prt), ena stroga tetka nas ni opazila ali pa se nas je usmlila in smo potem nekaj jedli. Vem, da je bilo na koncu vse dobro.