Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma V  (Read 173717 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma V
« Reply #240 on: March 24, 2008, 09:13:33 PM »
Dvakrat v eni noči sem imela sanje, ki me begajo, še posebej prve mi ne dajo miru.

Sigurno sama zelo dobro veš, kje in kaj se dogaja, sanjske okoliščine pa so precej identične in tako kot si rekla že sama, glede na vsebino nič čudnega, tako da lahko mirno potegneš vzporednico z občutki, ki te v resnici morijo že dalj časa. Nerazumevanje in neprijetnosti so doma in v službi, odločitve pa ne prinesejo nobenih sadov in to te še najbolj prizadene.
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #241 on: March 24, 2008, 09:14:59 PM »
Kaj pa je pisalo na majici?

Born to be wild

:D

a je konec divjih dni?

Eh, saj si rojena pod srečno zvezdo.  ;)

To pa ni zvenelo obetavno.  :o  ;)
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #242 on: March 24, 2008, 09:19:09 PM »
Mislim, da prvi del govori o hitrosti, s katero se mi dogajajo stvari in o moji sposobnosti oz. nesposobnosti kontrole nad dogodki.
Potem drugi del govori o filmu, ki sem ga videla. Bi lahko bilo drugace? Da je v meni (postaja) prislo do "umora" in da zalujem za storjenim (mi je zal za izgubo), ki pa ni tako huda, zato policija ni hotela ukrepat?

:)

Ko gre za "film" po filmu je težko reči, če gre za obnovo ali za resnične občutke. Precej je namreč odvisno od tega, kako se je te film dotaknil.
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #243 on: March 24, 2008, 09:22:26 PM »

Born to be wild

a je konec divjih dni?

Kako da ne? Če je usoda v tvojih rokah, boš pa ja vedala, kaj z njo naredit in znala poskrbet, da ostane takšna, kot si si jo zamislila.  ;D
www.sepet-sanj.com

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #244 on: March 24, 2008, 09:50:53 PM »

Born to be wild

a je konec divjih dni?

Kako da ne? Če je usoda v tvojih rokah, boš pa ja vedala, kaj z njo naredit in znala poskrbet, da ostane takšna, kot si si jo zamislila.  ;D

Ze, ze ... vcasih pa na vse le nimamo vpliva.
A naj bo kot mi je namenjeno.  ;)
Prijetne sanje ...
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline bik7

• Veteran
  • ljubi in bodš ljubljen
« Reply #245 on: March 25, 2008, 07:06:42 AM »
Mislim da pri vsem tem je, da človek sopzna samega sebe in s tem gre naprej. Za vse kar se bo odloču je prav in ne sme tega obžalovat. Vsak je sam svoje sreče kovač. Je pač treba določene poteze potegnit in it v neznano. Če tega ne naredimo ne vemo al je lepše al slabše
Theta Practitioner™

Offline klarus

• Mojster
« Reply #246 on: March 25, 2008, 08:34:13 AM »

sem imela zanimive sanje...bila sem v eni taki kotlini dolini..vse zeleno(sicer lepo ampak dolgočasno) in vse je bilo sama rutina....neki časa čakam, opazujem in se odločim, da če je tak..pač bo tak in grem z enim tipom nekam.....v tistem pa pomislim na tipa, ki se mi res nonsto prikazuje v sanjah....in v istem trenutku me on zagrabi za roko in me potegne ven iz tega ribnika(to ugotovim, ko se zunaj)...potem me pogleda in reče: ti nisi namenjena za tako življenje(na dnu ribnika seveda)
There is
One Mind,
One Truth,
One Source in the Universe,
and I AM ONE with ALL there is."

moja karta

9ZK 822

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #247 on: March 25, 2008, 11:43:16 AM »
in v istem trenutku me on zagrabi za roko in me potegne ven iz tega ribnika(to ugotovim, ko se zunaj)...potem me pogleda in reče: ti nisi namenjena za tako življenje(na dnu ribnika seveda)
Ti ustreza takšen izid?
www.sepet-sanj.com

Offline klarus

• Mojster
« Reply #248 on: March 25, 2008, 01:44:29 PM »
ja mi.... :)
There is
One Mind,
One Truth,
One Source in the Universe,
and I AM ONE with ALL there is."

moja karta

9ZK 822

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #249 on: March 25, 2008, 01:59:46 PM »
Potem je OK.  ;)
www.sepet-sanj.com

Offline Tita

• Uporabnik
  • **
« Reply #250 on: March 27, 2008, 10:34:33 AM »
Danes sem imela take čudne sanje. Najprej sem šla s prijateljico v eno restavracijo na kosilo/večerjo. Mize in stoli so bili temno rjavi. Kakšno minuto ali dve sva sedeli za mizo in sva si ogledovali meni, potem sva pa kar odšli in se znašli ob robu avtoceste in čakali, da bi jo lahko prečkali (najprej bi morali avti mimo, da bi bilo varno). Bili sva kot pod nekakim mostom in če si prečkal polovico avtoceste (ki je pa imela le 2 pasova, nato le enega), si se lahko ustavil na varnem na drugi polovici avtoceste (bil je kot nek kvadrat 5x5m): Tam so bili še eni drugi ljudje, ki jih nisem poznala. Potem pripelje mimo nas (in ne nam nasproti) tovornjak najboljšega soseda ;), en izmed ljudi z dlanjo dvakrat ''potrka'' po sivem platnu in nato začne teči za tovornjakom (kot recimo ko štopaš in potem zatečeš, da vstopiš...tak občutek sem imela že v sanjah). Nato smo hoteli nazaj (ne vem, kako nam je uspelo), ampak na drugi strani ni bila več restavracija, ampak kot neke garderobe, v katerih je bila snažilka in smo se skrivali pred njo, da nas ne ujamejo (bilo je tako, kot da bi mi hoteli ilegalno v neko državo). Garderoba je bila zelo svetla, lepa, omarice so bile v barvi bukve, zidovi ali modri ali zeleni. Potem nas je bilo veliko v eni sobi in je en hotel nek denar od nas (mislim, da 3 evre). Jaz ga nisem imela, sem si od nekoga sposodila, ampak denar ni bil tak kot v resnici, nekdo je celo z denarjem od monopolija plačal. :D Jaz vem, da sem se enemu grobijanu nekaj uprla, potem smo zbežali in se znajdem kot na opdzemni postaji, kjer so bile ene mize in nekaj mladih deklet, ki so bile ravno pred večerjo. Nekaj nas se jim je na skrivaj priključilo (vem, da je bil bel prt), ena stroga tetka nas ni opazila ali pa se nas je usmlila in smo potem nekaj jedli. Vem, da je bilo na koncu vse dobro.
Moja astro karta:
http://shrani.si/?mojaastrok10kwh.gif

9zvezdni KI: 261

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #251 on: March 27, 2008, 11:50:12 AM »
Kaj bi v teh sanjah izpostavila, pikica? Kaj se ti je zdelo najbolj čudno?
www.sepet-sanj.com

Offline Tita

• Uporabnik
  • **
« Reply #252 on: March 27, 2008, 11:57:37 AM »
Vse. :D Že tista restavracija je bila nekje, kjer je v resnici ni. Tam, kjer smo tekali čez avtocesto, je bilo tudi nepričakovani in malce strašno. In ta nepovezanost - najprej v restavraciji, potem na avtocesti, potem kar v neki garderobi, nato na postaji podzemne železnice. Ni šlo skupaj. :D Je bila pa kolegica ves čas z mano....verjetno sem jo sanjala, ker se že kak teden meniva, da se dobiva.
Moja astro karta:
http://shrani.si/?mojaastrok10kwh.gif

9zvezdni KI: 261

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #253 on: March 27, 2008, 12:02:52 PM »
Očitno si te sanje doživljala precej bolj fascinantno, kot si jih opisala. Jaz ne vidim v njih kaj nenavadnega. Bolj ko to, se mi zdi, da je šlo za sprostitvene sanje.
www.sepet-sanj.com

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #254 on: March 28, 2008, 06:17:54 AM »
V sanjah sem z eno skupino ljudi hodila ob zelezniskih tirnicah. Potem smo se vozili se v avtu. Zanimivo, ker nas je bilo ogromno, a vsi smo bili "nabasani" v avtomobilu ...
In vsi so govorili en cuden jezik ... jaz sem jih razumela in govorila nazaj.
Nato smo bili pri eni hisi.