Author Topic: Planetarni vplivi v prihodnjih letih  (Read 13134 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Iza

• Uporabnik
  • **
    • KALI
Planetarni vplivi v prihodnjih letih
« on: March 09, 2008, 11:59:39 AM »
Tea je v Theta healing sobi napisala da bo v letih med 2010 in 2012 na nebu taka kosntalacija, da se bo "vse" spremenilo.
Jaz sem včeraj z babico malo po Efemeridah šarila in leta 2010 je resnično nekaj hudih aspektov (oz. takrat se začne), podobno kot je bilo 1942.
Pa imam eno idejo: da nas (nas, male radovedneže) mojstri-ce astrologije malo usmerjate in vodite pri preučevanju.
A ste zato?  ;)

Lep dan!

Iza
Live, love, laugh and be happy or at least have some fun!
http://www.kali.si/index.php?option=com_content&view=article&id=53&Itemid=58
ThetaHealing™ Instructor

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
Re: Planetarni vplivi v prihodnjih letih
« Reply #1 on: March 09, 2008, 02:01:43 PM »
Kot astrološko nepodkovan bi imel vprašanje. Kateri čas in kraj pa se gleda za uvid v leto 2010 in dlje?  Sem udaril mimo?

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline klarus

• Mojster
« Reply #2 on: March 09, 2008, 02:42:38 PM »
odvisno od kraja kjer si....čas pa pač os 1.1. do 31.12. s tem, da se gledajo počasne planete, ki imajo večjo težo oz njiho vpliv je dolgotrajen
There is
One Mind,
One Truth,
One Source in the Universe,
and I AM ONE with ALL there is."

moja karta

9ZK 822

Patrik

• Guest
« Reply #3 on: March 09, 2008, 03:50:16 PM »

Lahko samo povem, da ne bo več tako, kot je nekdaj bilo!!! :'( Bomo morali poskrbeti, da se bomo lahko še imeli fajn ... Prihajajo pa resnično katastrofe in nenadni dogodki ... Žal, a pričelo se je! :'( Ampak mi ne obupamo in gremo naprej!!! ;) :D ;D

Pozdravček! :)

Offline klarus

• Mojster
« Reply #4 on: March 09, 2008, 04:09:49 PM »
vbistvu bo dost od nas odvisno...bol ko bomo pozitivno mislili, delali..vač možnosti bomo imeli....
bol ko nas bo strah, bol ko bomo črnogledi..slabše bo
There is
One Mind,
One Truth,

moja karta

9ZK 822

Offline Princes

• Mojster
« Reply #5 on: March 09, 2008, 04:35:06 PM »
Če koga zanima, je to en zelo zanimiv forum, kjer se razpravlja o dogodkih okrog leta 2012.

www.galaksija.info/forum/viewtopic.php?t=147

"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #6 on: March 09, 2008, 10:42:49 PM »
Mah jaz nic ne verjamem v to. Kaj so ze vse napovedali, pa je se skoz isto ... Vreme pa je normalno, da se spreminja. Smo u taki dobi. Propaganda je bila vedno interesantna. Samo mirno decki.  ;)
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #7 on: March 09, 2008, 10:45:57 PM »
Hvala za odgovor Klarus. Upam, da se bom znašel.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #8 on: March 10, 2008, 06:50:39 AM »
Spremembe se že dogajajo.

Andres .... za določeno obdobje si enostavno odpreš efemeride za tisti čas in si predstavljaš v kakšnih aspektih so planeti.

bom pa ob priliki napisala o teh prehodih.
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline mavrica

• Uporabnik
  • **
« Reply #9 on: March 12, 2008, 11:59:40 AM »
Mah jaz nic ne verjamem v to. Kaj so ze vse napovedali, pa je se skoz isto ... Vreme pa je normalno, da se spreminja. Smo u taki dobi. Propaganda je bila vedno interesantna. Samo mirno decki.  ;)

Sama razumem, da je to konec nekega obdobja in začetek novega, ki ga bomo ustvarjali sami z svojimi mislimi in dejanji...

bodite mavrično  :D
...človek ni le skupek celic svojega telesa, ampak odsev svojih misli...      M. Kojc

DZK število - 656

Offline Princes

• Mojster
« Reply #10 on: March 12, 2008, 01:02:36 PM »

Sama razumem, da je to konec nekega obdobja in začetek novega, ki ga bomo ustvarjali sami z svojimi mislimi in dejanji...

bodite mavrično  :D

Ja, Mavrica se strinjam popolnoma s tabo :).

Resnično se dogajajo velike spremembe. In 2012 ne pomeni konec fizičnega sveta, pomeni velik preskok v miselnosti, dojemanju, sprejemanju in to se že dogaja od leta 1999 dalje. Zaključilo naj bi se do 28.10.2011.
Predvsem pa je čas, ki ga trenutno živimo  priložnost, da se poglobljeno usmerimo v našo notranjost, končno ugotovimo kdo smo in kaj je namen našega bivanja. Ugotoviti moramo, da nismo samo fizično telo, ampak dosti več od tega, dosti, dosti več... Dojeti moramo, da že sama misel, pozitivna ali negativna, odnese v prostor vibracije, ki jih sprejemamo. Kaj šele naša dejanja.

Zelo dober pripomoček pri tem je seveda astrologija, saj se z vozli lepo rabere, kaj smo v preteklosti že znali in kaj  se moramo v tem življenju  naučiti.

Drugi zelo topel, izredno intenziven in mogoče za marsikoga boleč, je vstop v našo notranost preko meditacije in povezovanjem z notranjim bistvom. Pri tem iščemo srčiko naše biti, ki še zdaleč ni tisto, kar se vidi navzven. In ko najdemo to srčiko, postane tisto, kar se zunaj vidi nepomembno. Začnemo živeti z našim bistvom in to je dobra popotnica za prihajajoč čas.

Res je, da bo ta čas izredno boleč za ljudi, ki se držijo dogem, ki slepo verjamejo drugim - mogoče nekim gurujem, brez da bi sami občutili in doživeli tisto, kar je mogoče njihovim vodjem-gurujem znano. In ti ljudje nimajo nobene želje po spremembi, in ko bo do globalne spremembe prišlo, bodo doživljali najhujšo travmo v svojem življenju enostavno zato, ker ne bodo znali in ne bodo zmožni sprejeti vse tiste pozitivne energije, ki je bo v obilju. Po Majevskem koledarju prihajamo do točke, ki naj bi po intenziteti bil enak "Velikemu poku", to pomeni, da se bodo sprostile ogromne energije, ki pa bodo na človeštvo delovale pozitivno, seveda za tiste, ki jih bodo pripravljeni sprejeti.

Skratka, z večjim optimizmom bi morali sprejemati vsak dan, živeti od jutra do večera v pozitivnih mislih in dejanjih,  širiti ljubezen do vseh in do vsega, zavedati se, da živimo v času, za katerega smo pred našim prihodom soglašali, da bomo po svojih najboljših močeh pomagali človeštvu na prehodu v novo ero.
Zdaj smo mi na vrsti, da pomagamo  našim otrokom dojemati svet v drugačni luči, da jim pomagamo najti smisel njihovega življenja, da pomagamo eden drugemu, vsak po svojih najboljših močeh brez vpletanja ega ampak, da nam ob tej pomoči poskoči srce, se utne solzica sreče na obrazu.

Čutim, občutim in vem, da nas čaka nekaj veličastnega, kar si še sanjati ne upamo, istočasno pa vem, da bo mogoče to za marsikoga nočna mora, žal.
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #11 on: March 12, 2008, 01:48:55 PM »
V astro.com sem dodal dva datuma za Reykjavik. Kar tako na slepo je bilo to.  20. okt opoldne 2010 in ta isti datum 2012.  Zanimivo, da pri obeh datumih nastopa večina hiš med  4. in 10. popolnoma ali skoraj prazno.
Pojavlja se veliko število kvadratov, čemur lahko pripisujemo, da bodo čas, ki prihaja lažje vozili ljudje, ki imajo v svoji natalni karti veliko kvadratov.  :)  Oprostite. Samo moje osebno mnenje.

Andres
« Last Edit: March 12, 2008, 02:04:49 PM by Andres »
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline klarus

• Mojster
« Reply #12 on: March 12, 2008, 01:57:19 PM »
po mojem ne bo to tak...prej bojo to ljudje, ki znajo kvadrate obrnit v svojo  prid..jih ozavestit...ni mus, da oseba z 10. kvadrati zna to ;)
There is
One Mind,
One Truth,

moja karta

9ZK 822

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #13 on: March 12, 2008, 02:00:32 PM »
Pravzaprav imata oba prav.
Načeloma pa je tako, da astrologi večinoma ljubimo ljudi, ki imajo kvadrate, kajti pravimo: iz tega človeka pa še nekaj bo. Ta ima možnost iz sebe narediti nekaj, na kar bo ponosen sam in kar bodo tudi drugi opazili. Torej njegov razvoj.
Pri trigonih imamo opravka z lenobo in seveda se takim ljudem ni treba dosti truditi. torej se jim tudi ni treba za kaj potegovati, oni preprosto so in se ne ubadajo z življenjem in vprašanji.
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #14 on: March 12, 2008, 02:05:51 PM »
Torej smo našli del tega, ki lahko pomaga prebroditi težave v naslednjih letih.  Hmm. Če je samo to, potem težko ne bo.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858