Tar_mar,
od svojega rojstnega dneva letos do naslednjega v naslednjem letu se nahajam v letu obešenca , kar se po razlagi nekako ujema z mojim prehodom Saturna po 12. hiši - čiščenje, razbijanje vzorcev, katere smo prerastli ipd... Kolikor sem razumela, karta obešenca kot karta rasti " ponazarja " leto usode, oz. leto, v katerem se določene stvari morajo zgoditi in so na neka način izven našega vpliva, vse je obrnjeno na glavo, na zadeve moramo pogledati čisto z druge perspektive. To prekleto dobro čutim že sedaj - vse je postavljeno na glavo in stare T. kot da ni več - moje lastne reakcije me presenečajo, ker so ravno obratne od preteklih..in s tem Obešencem se mi zaključuje 10 letni ciklus. Naslednje leto se mi prične nov ciklus, ki pa se začne z 4 Cesarjem. Ko sem prebirala razlago, sem si nekako ustvarila vtis ( mogoče se motim ), da me čaka obdobje, ko bom morala stopiti iz sence ( iz astrl. karte, numerološke analize - se mi vedno izpostavlja, da sem naravni vodja; jaz " uboga Devica " pa sem tako rada desna roka nekoga in v senci, čeprav v osebnem življenju pa delujem( kar nekako spontano ) kot vodja. Ali sem si pravilno pojasnila ta nov cikel - prevzemanje novih odgovornosti, vodstva, spremembe v tem smislu?
Kako pa si ti kaj na svoji koži doživel Obešenca in Cesarja?
Lepa hvala za odgovor in LP, T.