Author Topic: Tarot  (Read 76903 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
Re: Tarot
« Reply #60 on: December 10, 2006, 02:43:49 PM »
Tar_mar najlepša hvala za mirnejše noči! Bom sporočila kako se bodo zadeve odvile  ;).
lp
T.
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #61 on: December 10, 2006, 05:06:38 PM »
Tar-mar,

si tako prijazen in pokukaš še malo v tarot za mojo malenkost in sicer kaj mi prinaša kratkoročna prihodnost na področju ljubezni:
-kako se bo (raz)(za)pletla veza oz. odnos z sedaj še bivšim fantom? In- ali mi prihaja kakšna nova oseba v moje življenje? ;)

Lepo se zahvaljujem za odgovor in vse lepo ti želim, T. :D

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #62 on: December 10, 2006, 06:21:08 PM »
Tar_mar,

lepo se zahvaljujem za odgovor. Vse je res, kar si napisal. Vendar pa lahko iskreno, predvsem sama pred sabo, rečem, da je hrepenenje iz dneva v dan manjše. Razum vedno bolj deluje in sem že nekaj časa na točki, ko vem, da me takšen odnos, ki sva ga imela, ne bi zadovoljeval več. Zato se tudi ne odzivam na njegove kontakte z nekim upanjem, da nekaj še ali spet bo. Sva se pa imela res lepo, vendar se je zgodilo " najhujše", kar se mene tiče - razočaral me je kot človek, osebnost ali če se izrazim drugače, preveč sem pričakovala od njega od tega odnosa.Čeprav pa mi je dal zelo veliko, preko tega odnosa sem spoznala čisto nove plati svoje osebnosti, za katere nisem vedela, da jih imam ali pa jih nisem pustila na plano. Me pa veseli, da me čaka nova, bolj prijetna izkušnja z novo osebo in se ti zahvaljujem za časovni okvir ( vem, da je le ta  relativen, odvisen od naših dejanj, odločitev ) - saj veš, da imam malo več motivacije in moči, da  popolnoma zaključim s preteklostjo in se odprem za prihodnost, vmes pa še malo uživam v sedanjosti :) Glavo pokonci in gremonaprej!Hvala še enkrat in vse lepo :D

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #63 on: December 10, 2006, 06:25:14 PM »
Tar_mar,

če je mogoče bi te še vprašala, ali se mi nakazuje, da bikdaj  živela in delala v tujini?

Hvala še enkrat, Taja :)

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #64 on: December 11, 2006, 04:31:15 PM »
Tar_-ma,
hvala za tvoj odgovor. Pomembno je, da nam je lepo - pa kjer koli smo, mar ne?

Vse lepo, T. :)r

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #65 on: December 11, 2006, 06:30:44 PM »
Tar_mar,

od svojega rojstnega dneva letos do naslednjega v naslednjem letu se nahajam v letu obešenca , kar se po razlagi nekako ujema z mojim prehodom Saturna po 12. hiši - čiščenje, razbijanje vzorcev, katere smo prerastli ipd... Kolikor sem razumela, karta obešenca kot karta rasti " ponazarja " leto usode, oz. leto, v katerem se določene stvari morajo zgoditi in so na neka način izven našega vpliva, vse je obrnjeno na glavo, na zadeve moramo pogledati čisto z druge perspektive. To prekleto dobro čutim že sedaj - vse je postavljeno na glavo in stare T. kot da ni več - moje lastne reakcije me presenečajo, ker so ravno obratne od preteklih..in s tem Obešencem se mi zaključuje 10 letni ciklus. Naslednje leto se mi prične nov ciklus, ki pa se začne z 4 Cesarjem. Ko sem prebirala razlago, sem si nekako ustvarila vtis ( mogoče se motim ), da me čaka obdobje, ko bom morala stopiti iz sence ( iz astrl. karte, numerološke analize - se mi vedno izpostavlja, da sem naravni vodja; jaz " uboga Devica " pa sem tako rada desna roka nekoga in v senci, čeprav v osebnem življenju pa delujem( kar nekako spontano ) kot vodja. Ali sem si pravilno pojasnila ta nov cikel - prevzemanje novih odgovornosti, vodstva, spremembe v tem smislu?

Kako pa si ti kaj na svoji koži doživel Obešenca in Cesarja?

Lepa hvala za odgovor in LP, T.

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #66 on: December 11, 2006, 07:59:53 PM »
Tar_Mar,

hvala za tvoje pojasnilo. Sedaj bolje razumem ta proces, katerega sedaj živim. Tole z žrtvovanjem mi je pa v letošnjem letu " zelo blizu "....Spet moram reči, madonca se veselim svoje modrosti, za katero sedaj kar pridno garam in " trpim". ;)

Glede moje radovednosti, sem se spomnila tiste stare: Ko je učenec pripravljen, pride učitelj! Hvala za tvoje znanje! Se še slišimi,

lep večer , T.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #67 on: December 12, 2006, 09:06:48 AM »
pozdravljen Tar-Mar

Prislonila bi svoj piskerček še sama: kako kaj kaže z mojimi financami v naslednjem mesečnem obdobju?

XVIII Luna
2 diskov
9 palic

Imam nekaj projektov v delu. Kako se bo vse skupaj odvijalo, oz. bom dosegla željen cilj?

2 palic
1 mečev
Vitez diskov

Za odgovor se ti najlepše zahvaljujem
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #68 on: December 12, 2006, 06:04:12 PM »
TarMar najlepše se zahvaljujem.
Kar se denarja tiče, itak ... saj že veš ... stalna praksa

Kar se projektov pa tudi. Delam! Upajmo, da bo tudi kaj iz tega.

Hvala še enkrat. Res si srček  :-*
www.Astro-Star.net

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #69 on: December 12, 2006, 09:15:57 PM »
Tar_mar,

spet sem radovedna. Poleg mojega čustvenega življenja se kar nekaj časa že ukvarjam z mislijo, da bi želela zamenjati službo. In sem se lepo skoncentrirala na vprašanje, ki sem ga zastavila na splošno Ali se mi obeta nova služba oz. zamenjava službe in sem povlekla naslednje tri karte ( 4 in 5 dodajam, če so potrebne ). Kaj bi rekel v odgovor ( te čaše so navalile name :o)?

Kralj/vitez mečev
Desetica čaš
Devetka čaš
----------------
šestica čas
Štirica palic

Hvala za odgovor in prav lepo te pozdravljam :D

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #70 on: December 12, 2006, 11:02:59 PM »
TarMar najlepše se zahvaljujem.
Kar se denarja tiče, itak ... saj že veš ... stalna praksa

Kar se projektov pa tudi. Delam! Upajmo, da bo tudi kaj iz tega.

Hvala še enkrat. Res si srček  :-*

Veš ta vitez diskov, nama daje vedet, da boš morala biti malo bolj potrpežljiva. Ja tvojo neučakanost bo treba malo brzdati. Dugače ti pa kaže da se boš ZNAŠLA KOT VEDNO.

(Do novega leta pa res merkaj, ker bo kar precej stroškov - saj veš bejba - TAKTIKA IN SAMO TAKTIKA)

;) :)

Tar_Mar

Za dodatno spodbudo hvala TarMar.

In vse najboljše ti želim  :-*
www.Astro-Star.net

Offline duan

• Novinec
  • *
  • nothing here is required
« Reply #71 on: December 13, 2006, 08:54:15 AM »
Jutro TAr-MAr, bi lahko pogledal se zame in namrec za sluzbo od Novega leta naprej

Hvala ti in lep dan ;)

Offline duan

• Novinec
  • *
  • nothing here is required
« Reply #72 on: December 13, 2006, 06:27:27 PM »
Borka,ki se ne da :D Hvala ti Tar MAr da si pogledal, porocam o odvijanju, hvala in lep vecer ;)

Offline tia

• Uporabnik
  • **
« Reply #73 on: December 13, 2006, 07:44:45 PM »

mene pa konkretno zanima, kdaj se že bom izkopala iz minusa na bančni kartici :o ::)

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #74 on: December 13, 2006, 08:32:25 PM »
Tar_mar,

spet sem radovedna. Poleg mojega čustvenega življenja se kar nekaj časa že ukvarjam z mislijo, da bi želela zamenjati službo. In sem se lepo skoncentrirala na vprašanje, ki sem ga zastavila na splošno Ali se mi obeta nova služba oz. zamenjava službe in sem povlekla naslednje tri karte ( 4 in 5 dodajam, če so potrebne ). Kaj bi rekel v odgovor ( te čaše so navalile name :o)?

Kralj/vitez mečev
Desetica čaš
Devetka čaš
----------------
šestica čas
Štirica palic

Hvala za odgovor in prav lepo te pozdravljam :D

Zdravo!

Po teh kartah ti je prelepo v službi,da bi jo menjala, in jo imaš rada. Torej brez sprenjevedanja.
Res je, da te šef malo gnajvi ampak zakja ps so šefi.

(Dobro premešaj spil kart, mislim, da kart nimaš razmešanih. Karte eno po eno naveč kupov in kupe pomešane skupaj in pomešaj.)

TAr_Mar

Tar_mar,

karte sem res dobro premešala in vlekla mešano iz različnih delov kupa. Glede službe pa lahko le povem, da imam šefico v redu ( nam prepušča samostojnost pri svojem delu, občasno je sicer malce nepoštena, nefer ( preferira eno sodelavko ) ), je pa moje delo predvsem birokratske narave in  DEFINITIVNO NE USTREZA MOJI NARAVI, KARAKTERJU. V tej službi pa se počutim dobro samo iz enega razloga, ker sem si s prihodom v to službo pred dvema letoma pridobila zelo, zelo dobro prijateljico. In brez sprenevedanja, je to edini razlog, zakaj grem zjutraj vesela v službo. Vse ostalo pa ena velika rutina, ki me že načenja. Izgleda sem vlekla prelepe karte ;)

Lepo te pozdravljam in hvala za odgovor ( sem prepričana, da če bi vlekla karte za področje ljubezni, bi vlekla same meče ;) ) še enkrat hvala,
T.
« Last Edit: December 13, 2006, 08:35:39 PM by taja6 »