Author Topic: zanimiv test  (Read 15799 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline skorpijonka

• Mojster
Re: zanimiv test
« Reply #30 on: March 13, 2009, 10:25:06 PM »
Tako, da Regina in Princes, smo trio adijo!!   ;D

Dobrodošla, skorpijonka  ;D
Jaz sem na ta test že pozabila. Mogoče bi se morala spet malo izprašat, da vidim, če se je kaj spremenilo  >:D

Dej,dej, kaj boš zdej spreminjala. Kar je bilo, je bilo. Smo natančneži in pika.  ;D

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #31 on: March 13, 2009, 11:08:56 PM »
Tako, da Regina in Princes, smo trio adijo!!   ;D

Dobrodošla, skorpijonka  ;D
Jaz sem na ta test že pozabila. Mogoče bi se morala spet malo izprašat, da vidim, če se je kaj spremenilo  >:D

Dej,dej, kaj boš zdej spreminjala. Kar je bilo, je bilo. Smo natančneži in pika.  ;D

Imaš prav. Če sem čisto natančna, sem res natančnež   ;D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #32 on: March 14, 2009, 04:35:43 PM »
evo mene  ;D hmmm bo dosti od tega držalo  ;)

Sedmi tip — NAVDUŠENEC: Nekateri avtorji ga poimenujejo avanturist, stimulator, diletant in zabavljač. Ljudje tega tipa večino svoje energije usmerijo v iskanje sreče in užitkov. So nestanovitni, optimistični, spontani, igrivi, zabavni in praktični. Včasih so preveč uživaški, neorganizirani in nedisciplinirani. Stalno iščejo nove izkušnje, spremembe in dogodivščine, vendar jih to tudi utruja in izčrpava. Ponavadi imajo težave s svojo vročekrvnostjo in pohlepom po življenju. Izogibajo se strahu in neudobju ter zanikajo bolečino. Imajo veliko različnih sposobnosti in se hitro učijo novih stvari. Veliko stvari začnejo in jih nikoli ne dokončajo. Zanima jih ogromno stvari in imajo močno domišljijo. V mislih hitro skačejo od ene ideje k drugi. Veliko jim pomenijo nove ideje in načrti za prihodnost. V življenju hočejo imeti veliko možnosti na izbiro in ne marajo občutka navezanosti, saj jim svoboda veliko pomeni. Stalno poudarjajo svojo srečo, vendar se globoko v sebi bojijo, da ne bodo nikoli dobili tistega, kar si zares želijo od življenja. Pogosto pretiravajo v vseh rečeh in so dobri govorci ter slabi poslušalci. Njihovo geslo se glasi: ostani pozitiven v vsaki situaciji.

Žival, ki bi lahko zastopala ta tip ljudi, je opica. Stalno je v gibanju, izredno je lahkotna v vsakem položaju, in nas spominja na zabavo. Kakor opica skače iz drevesa na drevo, tako je tudi človek sedmega tipa stalno na poti in išče nove dogodivščine.

Taja in Andres se vama pridružujem s 76 % verjetnostjo.

Pri drugem testu sem pa dobila snežinko. Hm, kaj naj bi pa to pomenilo, ker zime res nimam rada.

:-* Gaja
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline Mačica

• Uporabnik
  • **