Author Topic: Naravni lepotni pripomocki  (Read 146634 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
Re: Naravni lepotni pripomocki
« Reply #180 on: September 19, 2013, 10:15:39 AM »
No, evo, kakšen učinek ima name alkohol. Samo omenili smo teran pa sem že začela spuščat.  :laugh: :laugh: :laugh:

Res ga ne nesem ...  :o ;D
9ZK 656

Offline Luna

• Mojster
« Reply #181 on: September 19, 2013, 11:39:52 PM »
Evo, pa sem danes dobila menstruacijo.  Čist vesela zaradi tega. Zgleda da potrebujem stres v življenju, da se pojavi :laugh:

Bom pa vseeno preizskusila Tein recept, če ne drugega je za kri dobro :P

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #182 on: September 20, 2013, 07:44:31 AM »
Evo  ;D

Sam da pomaga  ;D
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #183 on: September 20, 2013, 10:04:29 AM »
Kot se mi je zdelo ... Pri meni se spet to počaaaaasi začenja, ni še čisto butnilo. Upam, da bo v naslednjih dveh dneh, ker potem imam pa 3 nočne in takrat se še za toliko dni, kot je očnih izmen, zavleče.
Kaj dela porušen bioritem! Saj noči mi ni težko prebedet, ampak, kdo ve, kakšne posledice ima lahko to dolgoročno. Porušen bioritem povzroča razna kemična neravnovesja v možganih, kar se lahko pokaže kot depresija, motnje v delovanju žlez z notranjim izločanjem itd. ... 9 let sem delala ponoči, zdaj pa NIKOLI VEČ!!!
9ZK 656

Offline ivka55

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #184 on: November 07, 2017, 04:02:20 PM »
Sama sedaj že nekaj časa uporabljam arganovo olje, ker bi želela imeti bolj čvrste lase, vendar ne vem kaj delam narobe, ker se mi zdijo malenkost mastni. Razne druge preparate sem že poizkusila, vendar sem se sedaj odločila za neko naravno varianto. Kupujem pa tega: https://www.malinca.si/bio-arganovo-olje-100ml.html 

Je mogoče problem v olju ali je kakšen drugačen postopek, ve kdo mogoče kaj več glede tega?

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #185 on: November 08, 2017, 11:43:51 AM »
Sama sedaj že nekaj časa uporabljam arganovo olje, ker bi želela imeti bolj čvrste lase, vendar ne vem kaj delam narobe, ker se mi zdijo malenkost mastni. Razne druge preparate sem že poizkusila, vendar sem se sedaj odločila za neko naravno varianto. Kupujem pa tega: https://www.malinca.si/bio-arganovo-olje-100ml.html 

Je mogoče problem v olju ali je kakšen drugačen postopek, ve kdo mogoče kaj več glede tega?

U ku mi grejo u ku... , ko se nekdo dela, zravn pa objavlja reklamo in to na več različnih forumih. A so vas Malince plačale ali ste celo same Malince?  >:D

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #186 on: November 08, 2017, 03:56:04 PM »
Rena, dej jih! :D

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #187 on: January 24, 2019, 11:56:29 AM »
Kje bi dobila kaksno dobro masazno olje?
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #188 on: January 24, 2019, 01:34:09 PM »
V bistvu je skorajda vsako bazno olje dobro, lahko mu pa dodaš eterično olje. Lahko pogledaš pri Aroma Herbal.
9ZK 674

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #189 on: January 25, 2019, 09:23:05 AM »
V bistvu je skorajda vsako bazno olje dobro, lahko mu pa dodaš eterično olje. Lahko pogledaš pri Aroma Herbal.

Hvala Saša :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #190 on: January 25, 2019, 10:42:37 AM »
Saša seem pogedala njihovo spletno stran, se mi zdijo izdelki super.
Sem takoj našla kar nekaj zase ;D
Jih bom preizkusila ;)

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #191 on: January 25, 2019, 10:43:48 AM »
Hehe, me veseli. Čeprav jaz eterična olja naročim iz Amerike. Bazno olje je pa skorajda vseeno, kje jih vzameš. Pri eteričnih oljih sem pa bolj zbirčna.
9ZK 674

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #192 on: January 25, 2019, 10:46:28 AM »
Hehe, me veseli. Čeprav jaz eterična olja naročim iz Amerike. Bazno olje je pa skorajda vseeno, kje jih vzameš. Pri eteričnih oljih sem pa bolj zbirčna.

Na kateri spletni strani jih pa naročiš?

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #193 on: January 25, 2019, 11:25:53 AM »

Edens garden. Imajo istega kemika kot Doterra (zelo hvaljena in zelo draga znamka eteričnih olj). Niso dragi, ampak je težava, da moraš paziti na znesek zaradi DDVja in carine, ker je ameriški izdelek.
9ZK 674

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #194 on: January 25, 2019, 07:56:33 PM »

Edens garden. Imajo istega kemika kot Doterra (zelo hvaljena in zelo draga znamka eteričnih olj). Niso dragi, ampak je težava, da moraš paziti na znesek zaradi DDVja in carine, ker je ameriški izdelek.

Hvala Sasa :-*
Bom malo pogledala ;)