Author Topic: Horarna astrologija  (Read 37982 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
Re: Horarna astrologija
« Reply #45 on: February 21, 2007, 12:21:12 PM »
Danes, 12:15 sem se vprasala, ce bi sla oz. ce je moja odlocitev glede moznosti dela primerna, ugodna ... V tej uri sem namrec dobila tudi ponudbo glede omenjenega. Naj sprejmem? Hvala!
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Princes

• Mojster
« Reply #46 on: February 22, 2007, 08:39:20 AM »
Helena, dober dan.

Dne 19.2.2007 ob 19.40 (Nova Gorica) sva z možem pisala prošnjo za dodelitev manjšega stanovanja v najem. Zanima me, ali bo prošnji ugodeno in če se kaže, da se bo v tem stanovanju bivalo prijetno ter dalj časa?

Že v naprej najlepša hvala.

Če vzamem ta čas za čas vprašanja, se izriše karta z Luno v praznem teku. To pomeni, da kar si mogla si naredila in na potek dogodkov ne moreš več vplivati. Mimogrede, nisem prepričana, da si želiš ravno to stanovanje. Okoliščine se bodo spremenile, pride nova, boljša možnost, takrat ti to ne bo več interesantno.

Helena, najlepša hvala za tvoj hiter odgovor. Nekaj me bega. Ne znam si razložiti, kaj je mišljeno s tem "okoliščine se bodo spremenile". A lahko kaj več napišeš :-[
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #47 on: February 22, 2007, 10:21:52 AM »
Danes, 12:15 sem se vprasala, ce bi sla oz. ce je moja odlocitev glede moznosti dela primerna, ugodna ... V tej uri sem namrec dobila tudi ponudbo glede omenjenega. Naj sprejmem? Hvala!

Ponudba se ti je zdela dobra. Preden pa sprejmeš kakršnokoli odločitev, se dobro pozanimaj glede tvojega novega delovnega okolja (sodelavci) in glede višine ter garancije plačila. Ne bi škodila tudi kakšna informacija glede bonitete podjetja.

Hvala Helena!
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline bilka

• Mojster
« Reply #48 on: February 22, 2007, 10:23:12 AM »
Ali bo komisija zadovoljna z mojo predstavitvijo moje doktorske teme? 22.2., 10.25h

Offline Princes

• Mojster
« Reply #49 on: February 22, 2007, 04:44:52 PM »
 :) :) :)Helena je na moje prašanje odgovorila na PM. Moram priznati, da se je izkazala kot zelo dober astrolog.

Vse, ki še postavljate vprašanja na tem forumu moram opozoriti iz lastne napake, da ste pri postavljanju vprašanja odkriti in nedvoumni, kajti le tako bo odgovor pravi. Sama sem namreč zamočila.

Hvala Helena za tvoje znanje in pomoč :) :)
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

DZK 151

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #50 on: February 23, 2007, 08:07:11 AM »
Ali bo komisija zadovoljna z mojo predstavitvijo moje doktorske teme? 22.2., 10.25h

Karta je neveljavna. Vprašanje je postavljeno prezgodaj.

Hmmm a to je tudi možno, da postaviš vprašanje prezgodaj??
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Princes

• Mojster
« Reply #51 on: February 23, 2007, 08:09:52 AM »
Helena, skromnost je lepa čednost, vendar si mi včeraj dokazala, kako dobra si. Ni bistvo samo v znanju, ampak enostavno vem, da ti gre docela zaupati v tvoje znanje. Zaznala si, da v postavljenem vprašanju je še nekaj več, kar ti ni bilo povedano.

Sama sem do sebe celo preveč kritična, ampak ko pri komu zaznam, to kar je, mu od srca in javno povema, da je enostavno DOBER.

DZK 151

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #52 on: February 23, 2007, 10:28:54 AM »
Zivjo Helena!

Jaz se zadnjih nekaj dni ukvarjam samo se z ureditvijo avtomobila. Z njim je cel kriz.
Zanima me, ce bom uspela dobiti finance za popravilo tega avtomobilskega servisa, ker ne bo tako poceni... ura: 10:26 Datum 23.02.

Uzivaj v dnevu!

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #53 on: February 24, 2007, 03:38:56 PM »
Helena,

mi hočeš povedati, ali bom šla letos poleti/jeseni na daljše potovanje in ali bo to orginizirano ali v lastni režiji, mogoče še s kom? Vprašanje sem zastavila 24.2.2007 ob 15:34 Velenje

Lepo se ti zahvaljujem za odgovor ;D,
Taja

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #54 on: February 25, 2007, 01:13:44 PM »
Helena,

lepo se ti zahvaljujem za odgovor.  Nimam še planiranega potovanja, še iščem in tehtam možnosti, države... Na obisk ne grem nikamor ( nimam prijateljev v tujini, katere bi obiskala ), ampak v poipolnoma novo državo. Bom poročala ;D

Hvala ti še enkrat, Taja :D

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #55 on: February 25, 2007, 01:54:58 PM »
Res si v nezavidljivem položaju, vendar pomagala ti bo dobro situirana moška oseba.

Lepo prosim, ko postavljate vprašanje, bodite čimbolj konkretni, sicer imam probleme z določitvijo signifikatorjev in posledično potem tudi s formuliranjem čim bolj točnega odgovora. Potreben je tudi kraj postavljenega vprašanja.

Dodajam še link priznanega in meni zelo dragega tradicionalnega astrologa g. Trojana, ki je na tejle strani zelo dobro obrazložil, kako horarna astrologija funkcionira:
http://www.astroklasika.com/o_vpra%9Aanju.html

Zivjo Helena!

Res kaze v tej smeri kot sama pravis. Kolikor sem iskala pomoc, se je ponudil res moski, da bi mi pomagal pri resitvi tega problema. Hvala ti!

Oprosti ker sem pozabila na kraj, ali pa mogoce malce nerodno vprasala....  :-[ :-[ :-[

Offline bilka

• Mojster
« Reply #56 on: February 26, 2007, 07:58:01 AM »

Karta je neveljavna. Vprašanje je postavljeno prezgodaj.
Če pa se bo to dogajalo marca. kdaj pa naj zastavim vprašanje, da bo karta veljavna?

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #57 on: February 26, 2007, 09:24:31 AM »
Astrološki deli foruma so namenjeni predvsem učenju astrologije in seveda tudi izmenjavi mnenj med astrologi.

PROSIM VSE, KI SPRAŠUJETE, DA SE VSAJ OSNOVNO SEZNANITE Z ASTROLOGIJO, V TEM DELU PA Z HORARNO ASTROLOGIJO in njenimi pravili.

Poskušajmo se torej kaj naučiti. Vsaj tega, kako se sploh vprašanje astrologu postavi. Predvsem pa je nujno vaše sodelovanje. Če boste prebrali nekaj astroloških tekstov, boste tudi videli, da astrolog ni jasnovidec. Potrebujemo pač nekaj informacij, da se lahko določi signifikator, če hočemo, da je odgovor točen.

Helena ni tukaj, da bi samo dajala odgovore. Za vsak odgovor sedi pri vaši karti uro ali več. Prosim za malo uvidevnosti.
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #58 on: February 26, 2007, 02:13:43 PM »
Pošteno bi bilo do tistih, ki svoj čas delijo, da se temu primerno tudi obnašate.  Sicer sem to napisal že predhodno, zato bi  tudi sam prosil da si preberete zgornji Tein post in ga vzamete resno. Kajpak nam je vsem najlubše, kadar se nam dvori, toda vedeti je treba, da je to vsak teden več kot toliko delavnikov, ki jih tod okoli predvsem tisti ki se s posamezno vedo ukvarjajo leta.

Hvala za razumevanje.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #59 on: March 04, 2007, 11:20:20 AM »
Res si v nezavidljivem položaju, vendar pomagala ti bo dobro situirana moška oseba.

Pozdravljena Helena!

Zelela sem ti sporociti kako se je dejansko zadeva odvila, da bos imela tudi povratno informacijo.

Tocno tako je bilo, kot si dejala. Moski, sicer moj prijatelj se je prostovoljno javil pomagati. Se celo tako, da lahko nekoliko kasneje vrnem denar. Ampak saj ves kaj pravijo, kakor ti je on hitro posodil, tako hitro vrni. Je le fer tudi do njega.
Torej vse si pravilno napovedala. Sem vesela da se je situacija koncno uredila in tudi malo umirila.

Lp!