Res je Helena, je zelo privlacen moski.
Nisva sosolca, sva pa morebiti res v nekem odnosu ucenja, predvsem lahko jaz njega ucim o clovekovih vrlinah, karakterjih, sprejemanju ljudi in tudi intimnosti, odprtosti in sprejemanju ljudi.Saj je prevec zaprt, da bi si dovolil odpreti um in srce za kaj vec.
Stvari med nama se delno res, kot pravis, premikajo po polzje, delno gredo pa izredno hitro. Ce govoriva o njegovi odprtosti je to ne samo po polzje ampak se pocasneje, ce govoriva o njehovih zahtevah in zeljah, ki jih ima, pricakuje in zeli od mene, pa moram reci da zahteva odgromno v zameno da daje mnogo manj.In ja res je, tu jaz nimam kaj narediti. Ne morem na nic vplivati. Cetudi poskusam, migam, se trudim, se stvari nikamor ne premaknejo, izgleda kot bi ne glede na trud, obticala.
On se vraca? Hm... res zivi v Ljubljani, doma pa je na drugje. Vsakih toliko casa se vraca tja, ce je bilo to misljeno, sicer ne vem kam in kako bi se lahko vracal...
Glede na okoliscine, bi bilo predvsem bolje za moje srce, da greva vsak na svoje po poti prijateljstva. In custva zaprem...
Helena najlepsa hvala!
Lepo bodi!