Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma VI  (Read 203223 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Iza

• Uporabnik
  • **
    • KALI
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma VI
« Reply #30 on: May 05, 2008, 11:41:23 PM »
Hello!

Končno nazaj iz "Back to the past" počitnic.  ;D
Miljon sanj, ene "čudne":
Ustrelila tamalega sina; najprej v levo ramo, potem v čelo; krvi ni bilo, iz strelnih ran so štrlele le kovinske "trobente" - kot pri Terminatorju.
Mož mi je rekel, da sem ustrelila svojega otroka in da bom morala zato v zapor, jaz pa sem rekla, da so to le sanje in da se lahko zbudim (in sem tudi se, še vedno v sanjah, samo eno iteracijo više) in je tamali kle in je tudi bil...
 ???

;)

Lep dan!

Iza
Live, love, laugh and be happy or at least have some fun!
http://www.kali.si/index.php?option=com_content&view=article&id=53&Itemid=58
ThetaHealing™ Instructor

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #31 on: May 06, 2008, 03:27:20 AM »
Ne morem komentirati tvojih sanj, ker sem levak, zato ti zaželim le dobrodošlico zdaj ko si se vrnila iz dopusta.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #32 on: May 06, 2008, 08:33:06 AM »
Hello!

Končno nazaj iz "Back to the past" počitnic.  ;D
Miljon sanj, ene "čudne":
Ustrelila tamalega sina; najprej v levo ramo, potem v čelo; krvi ni bilo, iz strelnih ran so štrlele le kovinske "trobente" - kot pri Terminatorju.
Mož mi je rekel, da sem ustrelila svojega otroka in da bom morala zato v zapor, jaz pa sem rekla, da so to le sanje in da se lahko zbudim (in sem tudi se, še vedno v sanjah, samo eno iteracijo više) in je tamali kle in je tudi bil...
 ???
 ;)

Lep dan!

Iza

Bila si na dopustu, marsikaj počela in razmišljala, vse skupaj pa odnesla s seboj v posteljo, odvisno pa je tudi od tega ali so bili otroci s teboj, kaj ste skupaj počeli, zakaj ste sploh šli tja, kjer ste bili, kakšni so vtisi itd. itd. ali še bolj, če niso bili s teboj.
Vsebina je lahko zelo tipično povezana z vsem tem doganjem, lahko pa gre za povsem preprosto stvar, sploh če si imela malega na "muhi" in z njim povezan točno določen cilj ali nalogo. Ni pa niti nujno, da z njim. Mame itak vedno vse počnemo v prvi vrsti v dobro svojih otrok.

Sicer pa dobrodošla nazaj iz "back to the past" počitnic  ;D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Mojzes

• Uporabnik
  • **
« Reply #33 on: May 06, 2008, 09:46:47 PM »
kaj menis; razkosen, pokoncen, zrel pav čez cesto prečkal mi je pot,ko sem se peljal s svojim avtom
let it be

Offline Iza

• Uporabnik
  • **
    • KALI
« Reply #34 on: May 06, 2008, 11:07:53 PM »
Ne morem komentirati tvojih sanj, ker sem levak, zato ti zaželim le dobrodošlico zdaj ko si se vrnila iz dopusta.

Andres

Hvala.
A z levo roko pišeš? To pa nisem vedela  ;D :D

Lep dan!

Iza
ThetaHealing™ Instructor

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #35 on: May 06, 2008, 11:25:50 PM »
kaj menis; razkosen, pokoncen, zrel pav čez cesto prečkal mi je pot,ko sem se peljal s svojim avtom

Po ciganskem izročilu je pav zlovešča ptica, ki prinaša srečo  ;D
Sicer pa resnica ni daleč od tega. Pogled na razkošnost pavjega perja označuje pisano raznolikost življenja, blagostanje  in ujemanje z bližnjimi.
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline Iza

• Uporabnik
  • **
    • KALI
« Reply #36 on: May 06, 2008, 11:30:18 PM »

Bila si na dopustu, marsikaj počela in razmišljala, vse skupaj pa odnesla s seboj v posteljo, odvisno pa je tudi od tega ali so bili otroci s teboj, kaj ste skupaj počeli, zakaj ste sploh šli tja, kjer ste bili, kakšni so vtisi itd. itd. ali še bolj, če niso bili s teboj.
Vsebina je lahko zelo tipično povezana z vsem tem doganjem, lahko pa gre za povsem preprosto stvar, sploh če si imela malega na "muhi" in z njim povezan točno določen cilj ali nalogo. Ni pa niti nujno, da z njim. Mame itak vedno vse počnemo v prvi vrsti v dobro svojih otrok.

Sicer pa dobrodošla nazaj iz "back to the past" počitnic  ;D

:D
Joj, tole je pa čist preveč parametrov  :D
Smo bili na Kubi (cela familija, da), šli smo tja, ker je mene tja vleklo že par let. Tam živijo v letu 1940 (če odštejemo vse rent a car-e in turistične buse) v mega strogem socializmu (sicer so videti srečni in zadovoljni - mene bi motila samo totalno zatrta kreativnost). Spomnila sem se gore dogodkov iz otroštva, veliko tudi neprijetnih in jih s pomočjo Thete rekapitulirala  ;), dokler ni bilo že malo preveč (ker me je dejansko hotel en model na neki osamljeni plaži oropat  :-[)in sem se malo umirila  - tisto noč sem potem "ustrelila" tamalga - no čez 2 dni smo tako ali tako odšli. Tako, da sem res precej razmišljala o tem kaj rabimo v življenju in kako dejansko živimo (ujeti v sistem - nekateri so tu vsekakor izvzeti  ;D) in kje je korenski problem, da zadeva ne funkcionira (tako ideja komunizma, kot vseh "ostalih religij oz. sistemov").
Tamali je pa v naši družini tako ali tako iniciator vseh sprememb in mislim, da je ravno večer pred usodnimi sanjami čisto nevede v meni okrepil proces "Moj notranji glas spoznanja (lahko tudi ego) laže"... Samo zakaj sem potem tamalga ustrelila, namesto "unga, ki laže u meni"? In si potem lagala, da lahko prestopim v druge sanje in tistih ni več?  :o :o :o

Jao, kok sem naložila...  8) A sem si tudi že odgovorila al je še kaj za dodat?  ;)

Hvala, Regina, hvala,....  :-*

Lep dan!

Iza
ThetaHealing™ Instructor

Offline tia

• Uporabnik
  • **
« Reply #37 on: May 07, 2008, 05:40:37 PM »

V sanjah sem bila s kolegico  na fitnesu, kjer sem zagledala par lepih moških, ki so me vabili, da bi šla z njimi na pijačo. Povabilo sem odklonila in rekla, da grem rajši domov k svojemu fantu. Sanje pomenijo, da se zavedam, da nisem več samska in da sem začela drugače gledat na stvari?? hvala

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #38 on: May 07, 2008, 11:34:20 PM »
A sem si tudi že odgovorila al je še kaj za dodat?  ;)

Tega vprašanja z lažjo ne razumem najbolje. Zavedni ego itak vedno nasprotuje podzavesti, torej na neki način laže, ko smo budni, zato pa obstaja med njima večna borba v spanju. Si to mislila?
Po drugi strani pa sin v sanjah ne predstavlja dobesedno tvojega otroka, ampak  odseva del tvoje osebnosti z vsem, kar pač sodi zraven. Je pa zelo močno povezan s tem, kar si doživljala in kar si opisala. Če ne drugega, podzavest vedno uporabi  tisto, kar nam je "pri roki", kar nam je blizu, v kar se najlažje vživimo itd., pač v tem smislu, da komunikacija sploh steče in da bi preko tega simbola lažje razumeli njena sporočila.
Sicer pa, saj si si že sama odgovorila. Mali je iniciator sprememb in to te verjetno še najbolj spodbuja in žene naprej.  ;)

Lepo bodi.   ;D
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #39 on: May 07, 2008, 11:37:18 PM »

V sanjah sem bila s kolegico  na fitnesu, kjer sem zagledala par lepih moških, ki so me vabili, da bi šla z njimi na pijačo. Povabilo sem odklonila in rekla, da grem rajši domov k svojemu fantu. Sanje pomenijo, da se zavedam, da nisem več samska in da sem začela drugače gledat na stvari?? hvala

Tia, če tako čutiš, je to tako.
Žal meni, kot zunanjem opazovalcu, ta vsebina premalo pove.
www.sepet-sanj.com

Offline Princes

• Mojster
« Reply #40 on: May 08, 2008, 09:07:02 AM »
Draga Regina, lep dan želim. Spet sem nakaj sanjala, kar si ne znam sama razložiti, zato te prosim za pomoč.

Z možem sva bila na pošti. Poštarca je vlagala v veliko knjigo rjave kuverte z denarjem. Bile so različno debele, vendar ni se vedelo, koliko denarja je v njih. In kaj se je zgodilo. Z možem sva na hitro zagrabila to knjigo in jo pobrisala s pošte. Postala sva tatova. Na pošti ni bilo neke velike panike. Ko sva prišla domov sem ta plen takoj dala v omaro pod jopice, na varno. Ampak tedaj se je šele začela mora. Strah me je bilo iti ven, saj sem vedela, da naju iščejo. Strah me je bilo vseh, ki so prišli na vrata. Prišel je celo fotograf, ki me je slikal, ampak potem se je izkazalo, da me ta ne išče zaradi denarja....... skratka mora, strah in zanimivo pri tem je, da sploh nisva vedela koliko denarja sva ukradla, ali so bile v kuvertah bankovci za 10€ ali veliki.

Regina, hvala za pomoč :)
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #41 on: May 08, 2008, 04:25:39 PM »
Lep dan tudi tebi, Princes.
Sanje so lahko posledica "lažnih prijateljev" ali krivice, ki se je zgodila tebi, tvoji družini ali komu od bližnjih. Torej razmisli, kaj te je v zadnjih tako prizadelo,  potrlo, šokiralo, prestrašilo..., da si se prisiljena zavarovati.  Denar je namreč vrednota, ki ima v sanjah bolj malo ali pa skoraj nobene povezave z materialno vrednostjo, zato ne imej slabe vesti, če v dani situaciji ne razmišljaš v skladu s svojo naravo.
www.sepet-sanj.com

Offline Princes

• Mojster
« Reply #42 on: May 08, 2008, 04:39:28 PM »
Draga Regina, hvala. Res se je zgodilo in bilo je kar hudo... in sem si rekla, "zdaj je pa dovolj, moja družina je prvo, potem vse ostalo..."

Od srca hvala :)
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #43 on: May 08, 2008, 04:42:45 PM »
Tako je tudi prav.
Vse dobro tebi in tvojim, Princes.
www.sepet-sanj.com

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
« Reply #44 on: May 08, 2008, 08:45:49 PM »
moja mama je bila učiteljica in vodja podružnične šole (budni svet ;D).
velikokrat sanjam sanje z različno vsebino, a velikokrat je dogajanje postavljeno v šolsko zbornico. tokrat sem sanjala, da sem skrivala nekega manjšega medvedka. uspešno. v mojih sanjah se je, sicer se ne spomnim v kakšni vlogi, pojavila tudi moja mama. isto noč pa je moja mama sanjala o meni: vozili naj bi se po strmi, neurejeni in vijugasti cesti navzgor, avto sem vozila jaz. cesta je bila ozka in na vrhu ni bilo prostora, da bi obrnila avto in da bi se lahko vrnili domov  ???