Bila si na dopustu, marsikaj počela in razmišljala, vse skupaj pa odnesla s seboj v posteljo, odvisno pa je tudi od tega ali so bili otroci s teboj, kaj ste skupaj počeli, zakaj ste sploh šli tja, kjer ste bili, kakšni so vtisi itd. itd. ali še bolj, če niso bili s teboj.
Vsebina je lahko zelo tipično povezana z vsem tem doganjem, lahko pa gre za povsem preprosto stvar, sploh če si imela malega na "muhi" in z njim povezan točno določen cilj ali nalogo. Ni pa niti nujno, da z njim. Mame itak vedno vse počnemo v prvi vrsti v dobro svojih otrok.
Sicer pa dobrodošla nazaj iz "back to the past" počitnic 

Joj, tole je pa čist preveč parametrov

Smo bili na Kubi (cela familija, da), šli smo tja, ker je mene tja vleklo že par let. Tam živijo v letu 1940 (če odštejemo vse rent a car-e in turistične buse) v mega strogem socializmu (sicer so videti srečni in zadovoljni - mene bi motila samo totalno zatrta kreativnost). Spomnila sem se gore dogodkov iz otroštva, veliko tudi neprijetnih in jih s pomočjo Thete rekapitulirala

, dokler ni bilo že malo preveč (ker me je dejansko hotel en model na neki osamljeni plaži oropat :-[)in sem se malo umirila - tisto noč sem potem "ustrelila" tamalga - no čez 2 dni smo tako ali tako odšli. Tako, da sem res precej razmišljala o tem kaj rabimo v življenju in kako dejansko živimo (ujeti v sistem - nekateri so tu vsekakor izvzeti

) in kje je korenski problem, da zadeva ne funkcionira (tako ideja komunizma, kot vseh "ostalih religij oz. sistemov").
Tamali je pa v naši družini tako ali tako iniciator vseh sprememb in mislim, da je ravno večer pred usodnimi sanjami čisto nevede v meni okrepil proces "Moj notranji glas spoznanja (lahko tudi ego) laže"... Samo zakaj sem potem tamalga ustrelila, namesto "unga, ki laže u meni"? In si potem lagala, da lahko prestopim v druge sanje in tistih ni več?

Jao, kok sem naložila...

A sem si tudi že odgovorila al je še kaj za dodat?

Hvala, Regina, hvala,....

Lep dan!
Iza