Lep pozdrav vsem!
Vem, da se že dolgo nisem oglasil tule gor, ampak imam razlog, da se oglasim.

Ful čudne sanje sem imel včeraj oziroma danes. Take sanje, da so me v živo zadele. Čista nočna mora!
No, pač samega poteka dogodkov se seveda spet ne spomnem, ampak me je v živo zadel en od nanizanih dogodkov. Pač, nekje sem padel na tla. Ne vem več kako in zakaj. Kri mislim da mi ni tekla, vendar ko sem dvignil svojo levico (ki je moja delovna) sem na zgornjem delu dlani videl, da mi manjka koža s kostmi vred. Prizor je bil grozljiv. Dlan namreč ni bila meseno in kostno napolnjena, ampak so v njej ena na drugo kot celota ležela majhna živa bitja, podobna črnim ščurkom. Sprva sem mislil, da to ni del mene, ampak v naslednjem trenutku ugotovim, da par teh žuželk trza oziroma se premika s trupom.
Poleg mene so bili še nekateri ljudje. Ne vem več kateri. Govoril sem jim, kako si naj sam pomagam. Vprašal sem jih celo kako naj si izgubljen del prišijem nazaj. Ob predlogu, da bi si izpraskal žuželke iz dlani, pa me je nekdo posvaril, da se mi lahko posuši ali odpade cela roka. Js sem bil u paniki, nič nisem mogel, bolelo me nič ni. Ne spomnem se več, očitno sem celo razmišljal, da bi si odtrgal roko in celo prišlo mi je na misel, da so žuželke skrite v celem mojem telesu :S
No, danes dopoldne me je ta misel spremljala in vsakič ko sem pogledal svojo levico sem se spomnil prizora z žuželkami. Zagabilo se mi je vsakič. Kaj naj bi to pomenilo? Je kakšno svarilo to, da ne smem kaj početi? Zakaj ravno na moji levi roki, s katero delam vse?