PhoebusEGF Bioeffect in Purity herbs sta paradna konja Phoebusa.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
sicer pa ima Tadej tudi knjigo o kamnih in astroloških znamenjih...
Sem sanjala. Lezala sem na postelji in poleg mene moski. Slo je za ene dotike, ki so bili - in niso bili.Nismo se smeli dotikat. Potem je zvonil telefon in sem slisala glas (prijatelja - od tega posteljenega) Preko glasu sem slisala, kot da bi vedel, da sem tam na postelji ...Upsala.
No, danes dopoldne me je ta misel spremljala in vsakič ko sem pogledal svojo levico sem se spomnil prizora z žuželkami. Zagabilo se mi je vsakič. Kaj naj bi to pomenilo? Je kakšno svarilo to, da ne smem kaj početi? Zakaj ravno na moji levi roki, s katero delam vse?
Quote from: Azra on June 17, 2008, 02:34:36 PMSem sanjala. Lezala sem na postelji in poleg mene moski. Slo je za ene dotike, ki so bili - in niso bili.Nismo se smeli dotikat. Potem je zvonil telefon in sem slisala glas (prijatelja - od tega posteljenega) Preko glasu sem slisala, kot da bi vedel, da sem tam na postelji ...Upsala. Bi ali ne bi... to je zdaj vprašanje.
Quote from: Regina on June 18, 2008, 08:30:06 AMQuote from: Azra on June 17, 2008, 02:34:36 PMSem sanjala. Lezala sem na postelji in poleg mene moski. Slo je za ene dotike, ki so bili - in niso bili.Nismo se smeli dotikat. Potem je zvonil telefon in sem slisala glas (prijatelja - od tega posteljenega) Preko glasu sem slisala, kot da bi vedel, da sem tam na postelji ...Upsala. Bi ali ne bi... to je zdaj vprašanje. Ni bilo.Morda se bo.
Regina, bolje da ni bilo.
Quote from: Azra on June 18, 2008, 09:42:45 PMRegina, bolje da ni bilo. Ups, punca ni padla v skušnjavo.
Kr nekaj ... res ???