Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma VI  (Read 203404 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline klarus

• Mojster
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma VI
« Reply #180 on: June 22, 2008, 12:27:48 PM »
končno spet js sanjala ;D

sanjala sem, da se gradijo hiše oz stanvanja pod vodo....ljudje so bili kaotični, men se je pa zdeo tak mirno in fajn...še dihala sem lažje
potem se je pa vse začelo mešati..moderna doba s starim egiptom...praz hecno mi je bilo, ko je prišel en tip iz daljne preteklosti(egipčan) v mojo prihodnjost...neki mi je razlagal..ampak se ne spomnem...vem sam, da je bil(spet) brez las in z rjavimi očmi :D
There is
One Mind,
One Truth,
One Source in the Universe,
and I AM ONE with ALL there is."

moja karta

9ZK 822

Offline ArOla

• Novinec
  • *
  • ...kar od srca pride, se srčka prime...
« Reply #181 on: June 22, 2008, 01:17:19 PM »
Prstan je krog in krog je  mandala... v smislu gibanja, časa, reda, enotnosti, popolnosti itd... Veliko pozitivnih energij je v teh prasimbolih.

:D Hvala za razlago... samo še neko vprašanje imam glede teh sanj s prstanom, ali mogoče lahko to pomeni tudi začetek nekaj novega lepega, začetek nove veze, itp...?

...nič ni tako dragoceno, kot tisti del tebe, ki je v drugih in tisti del drugih, ki je v tebi...

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #182 on: June 23, 2008, 08:36:36 PM »
končno spet js sanjala ;D

sanjala sem, da se gradijo hiše oz stanvanja pod vodo....ljudje so bili kaotični, men se je pa zdeo tak mirno in fajn...še dihala sem lažje
potem se je pa vse začelo mešati..moderna doba s starim egiptom...praz hecno mi je bilo, ko je prišel en tip iz daljne preteklosti(egipčan) v mojo prihodnjost...neki mi je razlagal..ampak se ne spomnem...vem sam, da je bil(spet) brez las in z rjavimi očmi :D

V tem Egipčanu je lahko precej besedne igre /gradnja piramid recimo/in v pozevi gradnje v sanjah bi rekla, da tudi ti sestavljaš kocke in delaš načrte s svojim.  ;)
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #183 on: June 23, 2008, 08:38:04 PM »
Prstan je krog in krog je  mandala... v smislu gibanja, časa, reda, enotnosti, popolnosti itd... Veliko pozitivnih energij je v teh prasimbolih.

:D Hvala za razlago... samo še neko vprašanje imam glede teh sanj s prstanom, ali mogoče lahko to pomeni tudi začetek nekaj novega lepega, začetek nove veze, itp...?

Lahko.
Poglej še malo na moji spletni strani.
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline ArOla

• Novinec
  • *
« Reply #184 on: June 24, 2008, 03:04:40 PM »

hvala ti za odgovor ;) z veseljem si bom ogledala tvojo stran :D

...nič ni tako dragoceno, kot tisti del tebe, ki je v drugih in tisti del drugih, ki je v tebi...

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #185 on: June 24, 2008, 03:42:08 PM »
Uživaj  ;D
www.sepet-sanj.com

Offline ArOla

• Novinec
  • *
« Reply #186 on: June 24, 2008, 10:18:31 PM »

Zanimiva tale tvoja stran,. krasno vse tole :D

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #187 on: June 25, 2008, 08:44:50 PM »
Hvala.  ;D
www.sepet-sanj.com

Offline ArOla

• Novinec
  • *
« Reply #188 on: June 25, 2008, 09:59:49 PM »

Sam povem tko kt je oz. kakor mislim ;)

Offline zdenka88

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #189 on: July 02, 2008, 07:52:08 PM »
Meni pa ne grejo iz glave sanje o utoplenem fantku.Sm sanjala da sm nasla utopljenega fantka,zravn pa se enega živega ki ga je gledal.Živega sm imela zelo rada in sm ga odpeljala stran,da ne gleda ter poiskat mamico,sva jo potem našla,mrtvega sm pa pustila tam in sm mela zarad tega zelo slab občutek,ker nisem nič naredila in ker so bili tam še drugi ljudje ki so ga prav tako kar pustili.Sm si zelo želela da ga nekdo vzame vn iz vode.

Offline ArOla

• Novinec
  • *
« Reply #190 on: July 02, 2008, 08:53:33 PM »

Jaz pa zmeraj bolj sanjam svojega pokojnega očeta, enkrat je vesel, enkrat žalosten, enkrat veselo razigran itp,... nazadnje sem sanjala, da je govoril, prijateljeval in to zelo dobro z nekim mojem znancem, ki ga sploh ni poznal nikoli, ter da je bil hud na moje sosede, ki jih je zelo spoštoval, ko je bil živ,. je možno, da je sedaj, ko je v nebesih jezen na njih, ker nam škodujejo z zlobno nabrušenimi jeziki...? Kaj mi hoče sporočiti s tem...?

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #191 on: July 02, 2008, 11:27:42 PM »
Meni pa ne grejo iz glave sanje o utoplenem fantku.Sm sanjala da sm nasla utopljenega fantka,zravn pa se enega živega ki ga je gledal.Živega sm imela zelo rada in sm ga odpeljala stran,da ne gleda ter poiskat mamico,sva jo potem našla,mrtvega sm pa pustila tam in sm mela zarad tega zelo slab občutek,ker nisem nič naredila in ker so bili tam še drugi ljudje ki so ga prav tako kar pustili.Sm si zelo želela da ga nekdo vzame vn iz vode.

Ti si pa očitno nova na forumu, da si prišla kar z vprašanji na dan. ;D
Razmisli pač, zakaj so določeni načrti pretehtali, da si se drugim odpovedala.
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #192 on: July 02, 2008, 11:35:24 PM »

Jaz pa zmeraj bolj sanjam svojega pokojnega očeta, enkrat je vesel, enkrat žalosten, enkrat veselo razigran itp,... nazadnje sem sanjala, da je govoril, prijateljeval in to zelo dobro z nekim mojem znancem, ki ga sploh ni poznal nikoli, ter da je bil hud na moje sosede, ki jih je zelo spoštoval, ko je bil živ,. je možno, da je sedaj, ko je v nebesih jezen na njih, ker nam škodujejo z zlobno nabrušenimi jeziki...? Kaj mi hoče sporočiti s tem...?

To je pa čisto odvisno od odnosa, ki si ga imela z očetom. Če ti je bil vzor, ti morda podzavest razkriva modrost, kako bi on ravnal v nekih situacijah, ko gre za razmerje prijateljevanja ali spoštovanja in jezo zaradi zlobnih jezikov... pač v smislu čustev in občutkov, ki jih omenjaš.
www.sepet-sanj.com

Offline ArOla

• Novinec
  • *
« Reply #193 on: July 03, 2008, 07:18:18 PM »

To je pa čisto odvisno od odnosa, ki si ga imela z očetom. Če ti je bil vzor, ti morda podzavest razkriva modrost, kako bi on ravnal v nekih situacijah, ko gre za razmerje prijateljevanja ali spoštovanja in jezo zaradi zlobnih jezikov... pač v smislu čustev in občutkov, ki jih omenjaš.

Hvala Regina :D

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #194 on: July 03, 2008, 11:36:17 PM »
Snjal sem neki, nekoga, za mizo smo bili, pa sm se kar neki stiskal k nekomu, pa sm kar zaspal potem ob, na njem, v bistvu mi je blo prjetn, mi je oseba ocitno dovolila, samo vseeno kar zmanjkalo me je in sem zadremal tako ;D

Miza ponuja, Mojzes. Privošči si, uživaj in ne dremaj.  ;D
www.sepet-sanj.com