Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma VI  (Read 203171 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma VI
« Reply #225 on: July 10, 2008, 10:12:00 PM »
Danes zjutraj sem se prebudila zelo dobre volje, saj sem v sanjah poslušala moški zbor - nisem pa bila pozorna na število  - koliko jih je bilo. Celo ime zbora so mi povedali, vendar se ga zjutraj nisem spomnila. Ostala pa mi je živa slika. Bilo je tako čudovito petje, uživala sem.

Tako kot si ti uživala v sanjah, verjetno uživa tudi nekdo drug v tvoji bližini in ti je zelo hvaležen za vso duhovno pomoč in podporo.
Uživaj s svojimi najbližjimi, sosedi ali prijatelji tudi v naprej. 
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Princes

• Mojster
« Reply #226 on: July 10, 2008, 10:16:23 PM »
Danes zjutraj sem se prebudila zelo dobre volje, saj sem v sanjah poslušala moški zbor - nisem pa bila pozorna na število  - koliko jih je bilo. Celo ime zbora so mi povedali, vendar se ga zjutraj nisem spomnila. Ostala pa mi je živa slika. Bilo je tako čudovito petje, uživala sem.

Tako kot si ti uživala v sanjah, verjetno uživa tudi nekdo drug v tvoji bližini in ti je zelo hvaležen za vso duhovno pomoč in podporo.

HVALA, zlata dušica  ang:
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #227 on: July 11, 2008, 07:45:04 AM »

HVALA, zlata dušica  ang:

Ni kaj. Bilo mi je v veselje odgovorit na tako lepe sanje.  ;)
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #228 on: July 11, 2008, 04:29:02 PM »
Ja, Regina,

se me je "zakon privlacnosti" dotaknil. In skusam mislit pozitivno  :)

Yesss Me zelo veseli, apemaya.  ;D

Prakticiranje je malo tezje, ker pozabim ???

Sem pa danes nekako nadaljevala "pot".
Spet sem bila v Italiji, pri prijateljih iz otrostva. Sli smo na solski izlet. Bili smo ob morju in na vodi obcudovali umetnisko postrizene grmicke (sem se v sanjah spomnila, da so kot iz knjige po kateri ucim ???). Potem smo sli spet naprej in videli spet nekaj(umetnino), kar je bilo v knjigi. Na koncu bi morali iti pogledat se nekaj pod vodo. Pa sem bila jaz med pogumnejsimi, ampak sem imela pomisleke zaradi pritiska v usesih, ki ga dejansko ne znam izenacit. Aja, po vodi smo se pa sprehajali. Bile so take temno modro-zelene sanje.
Za naprej se pa ne spomnim, vem samo, da me je mama prijateljev nekaj klicala/rabila...ne vem.

Kaj bi bile te umetnine?

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #229 on: July 12, 2008, 08:28:34 AM »
Kaj bi bile te umetnine?

Verjetno so povezane s tistimi knjigami, ki jih omenjaš in z informacijami, ki jih med spanjem pač še dodatno obdelaš. Pa ne da si zagrabila diplomsko?  ::)

www.sepet-sanj.com

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #230 on: July 12, 2008, 09:03:36 AM »
Sem sla pred tremi meseci na razgovor z eno profesorico, pa se me je otepala, pa se mi smejala v obraz, potem pa sem malo "znorela", pa ji dala vedet, da se ne pogovarja z nesposobnezem, pa je takoj spremenila ton. Mi je dala nekaj za prevest, pa mi se sedaj ni odgovorila.  >:( V glavnem, predstavljam ji problem. Tako da sem spet na NULI. >:(
Je pa zanimivo pri prejsnjih sanjah, da je bila moja destinacija Trst (kjer je moj faks) :)

Te knjige sem pa pred mesecem odlozila, ko so se jezikovni tecaji zakljucili.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #231 on: July 12, 2008, 01:09:22 PM »
Nič nisi na nuli. Kar poveži te bukve malo med sabo, profko pokliči in jo podrezaj, pa v akcijo.  ;)
www.sepet-sanj.com

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #232 on: July 14, 2008, 05:23:52 PM »
Nič nisi na nuli. Kar poveži te bukve malo med sabo, profko pokliči in jo podrezaj, pa v akcijo.  ;)

Bom. Knjigo, ki mi jo priporocala, da jo prevedm za diplomsko, je ravno tiste dneve izsla v Italiji, pred kratkim sem videla, da jo imajo tudi vecje slovenske knjiznice. 

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #233 on: July 14, 2008, 06:41:03 PM »

Bom. Knjigo, ki mi jo priporocala, da jo prevedm za diplomsko, je ravno tiste dneve izsla v Italiji, pred kratkim sem videla, da jo imajo tudi vecje slovenske knjiznice. 

Spodbudno. :)
www.sepet-sanj.com

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #234 on: July 16, 2008, 09:35:14 AM »
Evo mene zopet v sanjskem kotičku;)

Nocoj sem sanjala, da naj bi se poročila. Bilo je malce čudno vse skupaj. Poročila naj bi se v cerkvi, do koder smo se pripeljali z avtomobili. Ko sem hotela, da greva z ženinom v cerkev, mi je nekdo rekel, da me bo peljal oče do oltarja. Z očetom sva nato stopila v cerkev in notri je bilo že ogromno ljudi. Oče je hitel do oltarja, pa sem mu rekla, čemu se mu toliko mudi. Ne spomnim se točno kaj mi je zamomlajl, v glavnem ni me peljal čisto do oltarja, temveč me je pustil na malo več kot polovici cerkve. Potem sem šla sama do oltarja in zdi se mi, da malce otožno. Ko sem prišla do oltarja, sem se najprej postavila na napačno stran , nato pa sem še stopila dve stopnici previsoko na neko preprogo. Spomnim se, da mi je en župnik nekaj govoril v hrvaškem jeziku, čemu služi tista preproga. Cel šment. Spomnim se tudi, da sem bila v zelo lepi dolgi beli obleki. Za ženina bi težko rekla kdo je bil, ampak je bil. In ko se je vse skupaj začelo.....je meni zazvonila ura za bujenje :-\ Vsaj mislim, da ni prišlo do tistega DA...

Sem brala, da na tvoji strani, da če ni vse tako kot mora bit v sanjski poroki...potem to ni ravno najbolje?????? :o Kaj praviš pa ti Regina???
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #235 on: July 16, 2008, 07:10:51 PM »
Sem brala, da na tvoji strani, da če ni vse tako kot mora bit v sanjski poroki...potem to ni ravno najbolje?????? :o Kaj praviš pa ti Regina???

Tako hudo narobe pa ja ni šlo?
Mogoče se je le malce zapletlo, ker si nekoliko nerodno pristopila k zadevi. Da bi lahko uresničila neko svojo idejo, si stavila na svoje vrednote in ko si stopila na novo pot, si se zavezala cilju, ne da bi dobro razmislila, kako se boš zavarovala. Verjetno te zdaj od vsega še najbolj skrbi, če si sploh naredila prav.
Samo črviček je to. Malo te gloda.  ;)
www.sepet-sanj.com

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #236 on: July 16, 2008, 11:48:12 PM »
Hvala, Regina za tolažbo :)
Morda pa je to kaj povezano s službo. Glede na to, da sem dala odpoved, brez, da imam novo službo. Kljub temu, pa mi je šef zrihtal razgovor pri direktorici z možnostjo premestitve. Včeraj sem bila na tem razgovoru, vendar mislim, da sem tam malce zafurala. Pač ne znam lagati in vedno povem resnico...Bbbbbbb ??? :o
Morda pa je povezano tudi s čim drugim...lahko, da s kakim moškim..odnosom oz. preteklim vikendom, ki je bil zame sicer zeloooo poučen na temo moški-ženska, je pa nekaterim povzročil kar precej težav v njihovih glavah, posledično s tem tudi drugačen pogled name >:D ang:
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #237 on: July 17, 2008, 07:38:09 AM »
Seveda je možno eno ali drugo, lahko pa tudi oboje, prepleteno med seboj. Orientiraj se po svojem občutku in poskusi ugotovit, kaj ti je tako "sveto". V opisu si namreč večkrat kot poroko, omenila oltar. Kat pet krat.  ;)
www.sepet-sanj.com

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #238 on: July 23, 2008, 08:09:37 PM »
Regina,

Azra me je prosila, če zapišem njene sanje v tej rubriki in te poprosim za namig, kako naj si jih razlaga; če boš lahko odgovorila, glede na to ta sem samo njena posrednica; če ne bo pa počakalo na oktober  ;)  :D v vsakem primeru hvala v njenem in mojem imenu  :-*

napisala je takole ( SMS ):

Kakšne sanje imam - da sem gledala nebo-ponoči in najprej videla vprežene jelene z dedkom Marazom. Po nekem času so se jeleni spremenili v psa. Fin občutek. In da sem si mazala trepalnice in so le ta postajala pavova peresa - vedno večja, ista barva. Oboje sem sanjala dvakrat.

hvala Regina, :-*

Taja

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #239 on: July 23, 2008, 08:57:14 PM »
Če so besede Azrine, ni problema.
Bom skušala strnit in čim krajše odgovorit, da ji lahko dodaš še moje pozdravčke.

Pravljično se ima in oboževano se počuti, ampak kjerkoli in s komerkoli že je, brez nostalgije ne gre. Lahko, da koga pogreša ali pa jo boli, ker kaj takega vidi - prestiž na eni in beda na drugi strani.

Lepo, lepo jo pozdravi.  ;)
www.sepet-sanj.com