Evo mene zopet v sanjskem kotičku;)
Nocoj sem sanjala, da naj bi se poročila. Bilo je malce čudno vse skupaj. Poročila naj bi se v cerkvi, do koder smo se pripeljali z avtomobili. Ko sem hotela, da greva z ženinom v cerkev, mi je nekdo rekel, da me bo peljal oče do oltarja. Z očetom sva nato stopila v cerkev in notri je bilo že ogromno ljudi. Oče je hitel do oltarja, pa sem mu rekla, čemu se mu toliko mudi. Ne spomnim se točno kaj mi je zamomlajl, v glavnem ni me peljal čisto do oltarja, temveč me je pustil na malo več kot polovici cerkve. Potem sem šla sama do oltarja in zdi se mi, da malce otožno. Ko sem prišla do oltarja, sem se najprej postavila na napačno stran , nato pa sem še stopila dve stopnici previsoko na neko preprogo. Spomnim se, da mi je en župnik nekaj govoril v hrvaškem jeziku, čemu služi tista preproga. Cel šment. Spomnim se tudi, da sem bila v zelo lepi dolgi beli obleki. Za ženina bi težko rekla kdo je bil, ampak je bil. In ko se je vse skupaj začelo.....je meni zazvonila ura za bujenje

Vsaj mislim, da ni prišlo do tistega DA...
Sem brala, da na tvoji strani, da če ni vse tako kot mora bit v sanjski poroki...potem to ni ravno najbolje??????

Kaj praviš pa ti Regina???