Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma VI  (Read 203238 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline apemaya

• Veteran
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma VI
« Reply #270 on: August 19, 2008, 09:03:39 AM »
Zivijo, windy,

dokler se Regina ne vrne, ti svetujem, da razmislis, kaj se ti je v teh dneh dogajalo. Ze samo zato, ker si se rodila kot prerojena, so po mojem skromnem laicnem mnenju pozitivne sanje. Morda je kaj slo, kot si si zamislila.

Vec bo pa strokovnakinja povedala.

lep pozdrav
apemaya

Offline windy

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #271 on: August 19, 2008, 10:42:32 PM »
Hvala Tea in Apemaya! Tudi jaz sem te sanje videla kot pozitivne, sploh po tistem, ko sem se še cel dan lepo počutila po njih. Me pa tudi prav zanima, kaj mi bo Regina povedala... ;)
Lep pozdrav!

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #272 on: August 23, 2008, 12:32:22 PM »
Živio punce, evo mene nazaj. Bilo je tako kot ste želele, zato hvala za lepe želje  ;D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #273 on: August 23, 2008, 12:34:08 PM »
zivjo, da bo se sveze zapisem kar tukaj, danes sem sanjal o neki cifri,številki to je 2tiso.eu,potem pa še glava moje os.sosolke., le kaj naj bi to pomenil  ?

SANJAL SEM, danes, prejle, prezanimive plačilneˇdobljene tri kuverte, v eni je debel kupček denarja, v drugi nek plačilni, izpisni list, v tretji pa nekak vrečka3/4 kg razlicnega zlata ang:

To bo pa kaj v zvezi z evrčki  ;D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #274 on: August 23, 2008, 12:36:05 PM »
Živijo! Sem nova na vašem forumu, sem pa sem zašla po naklučju, ko sem iskala 'sanjske bukle'. Danes sem namreč imela nenavadne sanje, ki si jih ne znam ravno razložiti. Mogoče mi lahko pomagate:
Sanjala sem človeka, s katerim nisem (v resničnem življenju) še nikoli govorila. Skoraj vsak dan ga srečam pred službo (delava v bližini). Nekoč je sicer poskušal pričeti pogovor z mano, pa nisem vedela kaj naj rečem, pa je 'šlo mimo'.(Največ, kar sva spregovorila, je bil 'živijo'). O njem nisem nikoli razmišljala niti se nisem spomnila nanj.
V sanjah pa se je vsedel zraven mene, nasmejan, in se me dotaknil. Po meni so šli 'metuljčki'.
Okrog naju je bila ena oseba, ki pa ni imela razpoznavnega obraza.
Sanje so bile zelo kratke, a zbudila sem se kot čisto prerojena. Še zdaj imam lep občutek, ko se spomnim nanje.

Če zna to kdo razložiti, bom zelo vesela in pomirjena.
Lep angelski pozdrav!

Zivijo, windy,

dokler se Regina ne vrne, ti svetujem, da razmislis, kaj se ti je v teh dneh dogajalo. Ze samo zato, ker si se rodila kot prerojena, so po mojem skromnem laicnem mnenju pozitivne sanje. Morda je kaj slo, kot si si zamislila.

Vec bo pa strokovnakinja povedala.

lep pozdrav
apemaya

Ni kaj dodat. Je že apemaya potegnila rdečo nit. ;)
www.sepet-sanj.com

Offline Princes

• Mojster
« Reply #275 on: August 23, 2008, 12:46:42 PM »
Draga Regina, večkrat sem mislila nate, kako uživaš :)

Dobrodošla ang:
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #276 on: August 23, 2008, 12:50:00 PM »
Draga Regina, večkrat sem mislila nate, kako uživaš :)

Dobrodošla ang:

Hvala, Princes. To je pa dobrodošlica za dušo.  :-*

Tudi jaz sem veliko mislila na vas, pa čeprav mi ni bilo dolgčas niti približno in sem uživala 100/h, ampak tako pač je. Povezani smo, pa če to hočemo ali ne.  ;D
www.sepet-sanj.com

Offline Princes

• Mojster
« Reply #277 on: August 24, 2008, 07:40:20 PM »
Pred nekaj dnevi sem imela zanimive sanje. Med drugim sem se znašla pred dejstvom, da moram prevoziti pot - cesto brez varnostnih ograj, ki je bila kot kitajski zid utrjena sredi morja, katero je bilo nebeško plave barve, tako da nisem bila prav prepričana ali je nebo ali morje. Bilo me je strah, zelo strah. Vendar sem se podala z avtom na to cesto. Med potjo sem naletela na dele pokrite s plundro, potem spet lepa pot, pa potem nežno snežno belo meglico, ki se je gibala nad cestiščem, nato spet lepa cesta. Ne spomnim pa se, ali sem prišla na cilj. Ta prizor imam še zmerom pred očmi, ampak žal si ga ne znam razložiti.

Prosim za pomoč Regina :) Hvala.
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

DZK 151

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #278 on: August 24, 2008, 07:55:10 PM »
Jaz sem pa danes hodila po starem mestu in si ga ogledovala ter fotografirala. Pri fotografiranju sta mi ostala v spominu dva posnetka oz. lokaciji. En posnetek sem naredil skozi obok med dvema hisama, zadaj je bila lepa stavba, za drug posnetek pa sem hotela fotografirat grad na vrhu hriba, ampak bolj kot sam grad mi je ostalo v spominu, kako so bile barvne hiske lepo razporejene na vzpetini. To se je videlo tudi iz moje sobe v hotelu, od koder sem hotela posneti fotko. Soba je bila sicer temna, razgled krasen. Ko sem ta razgled kazala sestri se je okno samo od sebe malo odprlo.

Potem pa se mi zdi, da sem nekomu kazala (ali je meni nekdo kazal) kam so sle moje stare stvari- v neko starinarnico, kjer naj bi jih potem prodali naprej.

Nekako se mi dozdeva za kaj gre, me pa zanima, kako ti to razlagas, Regina.

Hvala :-*

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #279 on: August 24, 2008, 09:04:45 PM »
Pred nekaj dnevi sem imela zanimive sanje. Med drugim sem se znašla pred dejstvom, da moram prevoziti pot - cesto brez varnostnih ograj, ki je bila kot kitajski zid utrjena sredi morja, katero je bilo nebeško plave barve, tako da nisem bila prav prepričana ali je nebo ali morje. Bilo me je strah, zelo strah. Vendar sem se podala z avtom na to cesto. Med potjo sem naletela na dele pokrite s plundro, potem spet lepa pot, pa potem nežno snežno belo meglico, ki se je gibala nad cestiščem, nato spet lepa cesta. Ne spomnim pa se, ali sem prišla na cilj. Ta prizor imam še zmerom pred očmi, ampak žal si ga ne znam razložiti.

Cesta ali pot, ki jo v sanjah prevoziš je nekaj podobnega kot "življenjska pot", okolje pa predstavlja okoliščine, ki so v določenem trenutku pomembne. Kot vidim, težav pri vožnji nisi imela, le strah te je bilo, zato je verjetno tudi način, s katerim bi rada izpeljala neke stvari,  nekaj novega ali nepoznanega, vsaj v tej smeri, da rezultat vse do konca ostaja neznanka. Zavedaš se, da boš morala vložiti veliko truda, vendar še nekaj časa ne boš vedela, kako boš napredovala, kaj šele, kako boš zadevo zaključila. 
Verjetno imaš rada, da so stvari jasne, ker si potem bolj premišljena in tudi veš, kako se boš z njimi spopadla, ta razvoj pa ima toliko možnosti in toliko maneverskega prostora, da si od samega razmišljanja kar malce zbegana.
Sprosti se in počasi naprej.  :)
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #280 on: August 24, 2008, 09:31:47 PM »
Jaz sem pa danes hodila po starem mestu in si ga ogledovala ter fotografirala. Pri fotografiranju sta mi ostala v spominu dva posnetka oz. lokaciji. En posnetek sem naredil skozi obok med dvema hisama, zadaj je bila lepa stavba, za drug posnetek pa sem hotela fotografirat grad na vrhu hriba, ampak bolj kot sam grad mi je ostalo v spominu, kako so bile barvne hiske lepo razporejene na vzpetini. To se je videlo tudi iz moje sobe v hotelu, od koder sem hotela posneti fotko. Soba je bila sicer temna, razgled krasen. Ko sem ta razgled kazala sestri se je okno samo od sebe malo odprlo.

Potem pa se mi zdi, da sem nekomu kazala (ali je meni nekdo kazal) kam so sle moje stare stvari- v neko starinarnico, kjer naj bi jih potem prodali naprej.

Skoraj bi rekla tipične sanje, ki pomenijo željo, da bi svojo osebnost in vse tisto, kar spraviš na fotoaparat, videla bolj brezosebno ali vsaj manj čustveno, kot vidiš sicer. Nekdo ali nekaj te je spodbudilo, da bi se odpravila na "raziskovanje", se bolje spoznala, razumela in si postala bolj blizu. Če ne gre samo za trenutni navdih in če si prepričana, da se ne boš ujela v zanko prevelikih pričakovanj in preteklih spominov, te sanje spodbujajo, da sprejmeš izziv, izkoristiš priložnost in se vanjo zaženeš s polno močjo.
www.sepet-sanj.com

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #281 on: August 24, 2008, 09:47:56 PM »

Skoraj bi rekla tipične sanje, ki pomenijo željo, da bi svojo osebnost in vse tisto, kar spraviš na fotoaparat, videla bolj brezosebno ali vsaj manj čustveno, kot vidiš sicer. Nekdo ali nekaj te je spodbudilo, da bi se odpravila na "raziskovanje", se bolje spoznala, razumela in si postala bolj blizu. Če ne gre samo za trenutni navdih in če si prepričana, da se ne boš ujela v zanko prevelikih pričakovanj in preteklih spominov, te sanje spodbujajo, da sprejmeš izziv, izkoristiš priložnost in se vanjo zaženeš s polno močjo.

Sem brala v moji knjigi pomene raznih simbolov in so tudi meni delovale dokaj tipicno. Res sem zacela raziskovat in imam obcutek, da grem precej premisljeno in trezno v to novo situacijo. Izziv sem pa ze sprejela in sem kar presenecena sama nad sabo.

Hvala, Regina!

Offline Princes

• Mojster
« Reply #282 on: August 24, 2008, 10:08:32 PM »

Cesta ali pot, ki jo v sanjah prevoziš je nekaj podobnega kot "življenjska pot", okolje pa predstavlja okoliščine, ki so v določenem trenutku pomembne. Kot vidim, težav pri vožnji nisi imela, le strah te je bilo, zato je verjetno tudi način, s katerim bi rada izpeljala neke stvari,  nekaj novega ali nepoznanega, vsaj v tej smeri, da rezultat vse do konca ostaja neznanka. Zavedaš se, da boš morala vložiti veliko truda, vendar še nekaj časa ne boš vedela, kako boš napredovala, kaj šele, kako boš zadevo zaključila. 
Verjetno imaš rada, da so stvari jasne, ker si potem bolj premišljena in tudi veš, kako se boš z njimi spopadla, ta razvoj pa ima toliko možnosti in toliko maneverskega prostora, da si od samega razmišljanja kar malce zbegana.
Sprosti se in počasi naprej.  :)

Regina, v žargonu povedano "razturaš". Vse drži. Zdaj mi je vse jasno. HVALA, HVALA, HVALA :-* :-* :-*

DZK 151

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #283 on: August 24, 2008, 10:56:49 PM »
Sem brala v moji knjigi pomene raznih simbolov in so tudi meni delovale dokaj tipicno. Res sem zacela raziskovat in imam obcutek, da grem precej premisljeno in trezno v to novo situacijo. Izziv sem pa ze sprejela in sem kar presenecena sama nad sabo.

Hvala, Regina!

Me veseli. Čestitam  :)
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #284 on: August 24, 2008, 11:00:53 PM »

Regina, v žargonu povedano "razturaš". Vse drži. Zdaj mi je vse jasno. HVALA, HVALA, HVALA :-* :-* :-*

Verjamem, da boš tudi ti razturala, česar si se lotila.  ;D
Lep večer še naprej, Princes.  :-*
www.sepet-sanj.com