Pred nekaj dnevi sem imela zanimive sanje. Med drugim sem se znašla pred dejstvom, da moram prevoziti pot - cesto brez varnostnih ograj, ki je bila kot kitajski zid utrjena sredi morja, katero je bilo nebeško plave barve, tako da nisem bila prav prepričana ali je nebo ali morje. Bilo me je strah, zelo strah. Vendar sem se podala z avtom na to cesto. Med potjo sem naletela na dele pokrite s plundro, potem spet lepa pot, pa potem nežno snežno belo meglico, ki se je gibala nad cestiščem, nato spet lepa cesta. Ne spomnim pa se, ali sem prišla na cilj. Ta prizor imam še zmerom pred očmi, ampak žal si ga ne znam razložiti.
Prosim za pomoč Regina
Hvala.
Cesta ali pot, ki jo v sanjah prevoziš je nekaj podobnega kot "življenjska pot", okolje pa predstavlja okoliščine, ki so v določenem trenutku pomembne. Kot vidim, težav pri vožnji nisi imela, le strah te je bilo, zato je verjetno tudi način, s katerim bi rada izpeljala neke stvari, nekaj novega ali nepoznanega, vsaj v tej smeri, da rezultat vse do konca ostaja neznanka. Zavedaš se, da boš morala vložiti veliko truda, vendar še nekaj časa ne boš vedela, kako boš napredovala, kaj šele, kako boš zadevo zaključila.
Verjetno imaš rada, da so stvari jasne, ker si potem bolj premišljena in tudi veš, kako se boš z njimi spopadla, ta razvoj pa ima toliko možnosti in toliko maneverskega prostora, da si od samega razmišljanja kar malce zbegana.
Sprosti se in počasi naprej.