Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma VI  (Read 203165 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline apemaya

• Veteran
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma VI
« Reply #285 on: August 25, 2008, 11:49:20 AM »
Sem brala v moji knjigi pomene raznih simbolov in so tudi meni delovale dokaj tipicno. Res sem zacela raziskovat in imam obcutek, da grem precej premisljeno in trezno v to novo situacijo. Izziv sem pa ze sprejela in sem kar presenecena sama nad sabo.

Hvala, Regina!

Me veseli. Čestitam  :)

Hvala :D

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #286 on: August 25, 2008, 04:12:22 PM »
No pa, da še tele moje sanje, ki sem jih sanjala pred kratkim tukaj ven spravim…So sanje, ki se pozabijo in so sanje, ki kar nekaj časa ostanejo v spominu. Tele sanje nekako nočejo iti iz spomina ven še.
Torej sanjala, da smo bili pri stari mami v hribih..Bilo je ponoči, ko je začel močno padati dež in pihati veter. Ko sem pogledala ven skozi okno, sem videla streho kako se rahlo dviguje in spušča, kot bi valovila. Ni je pa dvignilo ali odneslo. Kar naenkrat pa pogledam skozi okno za hišo in zagledam ogenj..vžgalo se je eno drevo za hišo, ki ga v resnici ni tam. Kljub dežju je ogenj gorel in se širil. Mene začuda božjega ni zajela nobena panika..šla sem v sobo in zbudila svojega nečaka in njegovega očeta. Malega sem dvignila iz postelje in odnesla v spodnje nadstropje. Vstal je tudi njegov oče, ki me je samo vprašal, če moramo zdaj moliti. Ne vem niti, če sem kaj odgovorila, hotela sem samo, da mi pove kje ima oblačila od malega, da ga oblečem, saj je zunaj padal dež. Ne spomnim se, da bi ogenj zajel hišo..sicer se mi zdi, da je malce dima prihajalo notri skozi špranje..glede na to, da je to že zelo stara hiša..okoli 300 let me to ni niti čudilo. Potem pa sem se zbudila. Nadalje ne vem ali so bile moje blodnje v napol budnem stanju ali v sanjah..Kakorkoli domislila sem, se, da sploh ni nobene panike, tudi, če ne najdem oblačil od malega…enostavno se usedemo v avto in se odpeljemo. Mislim, da so bile vmes še neke slike, da se je požar že toliko razširil, da to ne bi bilo mogoče…vendar se spomnim, da končni sklep pa je vendarle bil…v avto in off we go. Sicer moji občutki med sanjami niso bili slabi..vendar ko sem potem v budnem stanju razmišljala o teh sanjah in ko sem nekoliko pogledala simboliko sanj na tvoji strani, Regina..pa si nisem mogla priti čisto na jasno kaj bi to bilo.

Glede na to, da so voda čustva in iz tega sodeč so neka čustva nekako pogorela. Sicer v tem ne vidim nič slabega..morda je potrebno vse skupaj samo še sprejeti popolnoma. Hiša itak predstavlja osebnost človeka..tukaj sem malce zmedena..na nek način je dajala zavetje..po drugi strani, pa je bilo potrebno iz nje ven…hmmmmmmmmmm
Regina, imaš še ti kako idejo kaj bi to vse skupaj lahko meni povedalo??
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #287 on: August 25, 2008, 07:17:00 PM »
Glede na to, da ni gorela hiša, ampak je ogenj zajel drevo, je "pogorela" neka tvoja želja ali ideja.
Dežne kaplje so res voda, ampak v deževnih okoliščinah ne gre toliko za čustva, kot recimo v primeru, ko sanjaš morje, reko, jezero ali druge manj in bolj omejene vodne površine. Dež vedno prinaša osvežitev, olajšanje, sprostitev..., razen seveda, če ne gre za kakšno hujšo nevihto z grmenjem, bliskanjem, točo, itd... zato je v teh sanjah bolj čutiti zavedanje, da te neuresničena želja ni potolkla in spoznanje, da bi bilo bolje z idejo še nekaj časa počakati, saj ti prav ta časovni odmik utegne bolj pomagati k uresničitvi in napredovanju, kot bi ti, če bi jo izpeljala sedaj.
No, če si pred kakšno pomembno odločitvijo, še enkrat premisli.  ;)
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #288 on: August 26, 2008, 09:52:34 AM »
Danes imela zelo intenzivne sanje:

sanjala,da sem bila v nekem prostoru,tam je bil moj bivši mož z novo partnerko,njegovi sorodniki,moja mama in še kar nekaj ljudi. Kot bi imeli zabavo oz. praznovanje kakšnega roj.dne.
Bila sem zelo vesela,da sem videla svojega bivšega moža. V mislih sem si zaželela,da bi se obrnil k meni in me pogledal,pošiljala sem mu ljubečo energijo in seveda se je obrnil k meni. Ko sva si zrla v oči,je bil med nama tako zelo močan pretok ljubezni,da to ne morem opisati z besedami. Kaj takega v budnem stanju še nisem doživela. Res močan pretok čiste ljubezni. Nobenih besed.To je opazila tudi njegova partnerka,ki se je obrnila in odšla proč. Moj bivši je to opazil in ji rekel,da med nama ni nič več in naj ne bo ljubosumna. In tako je ostala. On pa je potem odšel nekam naprej,ne vem točno kam. Opazila pa sem,da je bil oblečen v hlače,ki jih je še imel,ko sva bila skupaj. Nato sem kar naenkrat opazila,da imam prstan na nogi in sem se zgrozila.Ta prstan sem namreč pred kratkim v resnici izgubila.Pogledala sem še na roko in tudi tam sem imela prstan,ki sem ga ravno tako pred kratkim izgubila. Oba prstana sem namreč izgubila isti dan,v morju.Mislim,da sem od groze zakričala,saj sem v sanjah dojela,da sem v preteklosti. Zbudila sem se....

Regina.mi lahko kako pomagaš ::)

Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #289 on: August 26, 2008, 12:11:15 PM »
Iz sanj lahko zaključim, da sta z bivšim partnerjem preteklost lepo uredila /vsaj ti/  in da iz tega odnosa ne vlačiš za seboj nekih travm /vsaj na podzavestni ravni/, ki bi te obremenjevale v odnosu do sedanjega, novega partnerja, če ga seveda imaš. Prstan je simbol vezi, navezanosti, zavezništva, želja, povezane usode itd., obljuba, ki sta si jo z bivšim partnerjem dala, pa te tudi več ne obremenjuje, tako da se že čutiš sposobna stopiti naprej, vzpostaviti nove vezi, se z nekom zbližati in svobodno upravljati s svojim življenjem.
Nekako v tem smislu pač, na kratko.  ;)
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #290 on: August 26, 2008, 02:56:27 PM »
Regina,HVALA :)

Bo kar držalo,kar si napisala.

En angelski objemček :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #291 on: August 26, 2008, 03:09:32 PM »
Regina,HVALA :)

Bo kar držalo,kar si napisala.

En angelski objemček :-*

Me veseli. Srečno torej  :-*
www.sepet-sanj.com

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #292 on: August 26, 2008, 03:15:06 PM »
Glede na to, da ni gorela hiša, ampak je ogenj zajel drevo, je "pogorela" neka tvoja želja ali ideja.
Dežne kaplje so res voda, ampak v deževnih okoliščinah ne gre toliko za čustva, kot recimo v primeru, ko sanjaš morje, reko, jezero ali druge manj in bolj omejene vodne površine. Dež vedno prinaša osvežitev, olajšanje, sprostitev..., razen seveda, če ne gre za kakšno hujšo nevihto z grmenjem, bliskanjem, točo, itd... zato je v teh sanjah bolj čutiti zavedanje, da te neuresničena želja ni potolkla in spoznanje, da bi bilo bolje z idejo še nekaj časa počakati, saj ti prav ta časovni odmik utegne bolj pomagati k uresničitvi in napredovanju, kot bi ti, če bi jo izpeljala sedaj.
No, če si pred kakšno pomembno odločitvijo, še enkrat premisli.  ;)

Hvala, Regina za odgovor. Sicer nimam nič otipljivega v planu, ampak vseeno bom mal prečekirala kaj bi to lahko bilo. Je pa res, da je en osebek, ki mi je drag odšel na nek način iz mojega življenja, kar me je kar precej potrlo. Ampak zdaj je ok....sem sprejela. ;)
Klasične masaže
Theta Practitioner™

astro karta

DZK 115

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #293 on: August 26, 2008, 04:39:16 PM »
Za to osebo si se "odločila" že takoj, ko si povezala sanje z vodo in čustvi. Ampak, če čutiš, da so sanje povezane z njo - sanjalec ima vedno prav.  ;) Potegni iz tega rdečo nit.
« Last Edit: August 26, 2008, 05:27:21 PM by Regina »
www.sepet-sanj.com

Offline Iza

• Uporabnik
  • **
    • KALI
« Reply #294 on: August 28, 2008, 08:30:02 AM »
Sem prebirala tele sanje in :"Kok se folku sanja, jest se pa tok mau spomnem  ;D".
No, pa sem imela danes sanje in pol  ;).
Skratka, prišli smo v cerkev, bolj v ameriškem slogu, kao na moj pogreb, ker me je ubil vodovodar   ;D (v resnici imam trenutno v hiši precej obrtnikov, tudi vodovodarja, ki je prav prijazen dečko in ta v sanjah je bil popolnoma drugačen). Noben se ni čudil, da sem bila tudi jaz tam, mojih posmrtnih ostankov pa ni bilo. Ugotovila sem, da sem v prihodnosti in da jo lahko spremenim, zato sem se odločila, da ne bom umrla.
Potem se je dogajalo malo nazaj, ko je bil vodovodar v hiši. Nekaj je brkljal na stopnicah, ki vodijo v zgornje nadstropje. Prišel je poštar. Morala sem podpisati prejem za veliko paketov, čeprav prav paketov nisem videla. Poštar je bil sicer prijazen, vendar je "lezel vame". Vodovodar je pa vse to opazoval. Ni me bilo strah, da bi mi poštar kaj naredil, pač pa, da bi ga vodovodar ubil  ;), zato sem se ga loslala na precej prefinjen način  ;). Ta kader se je srečno iztekel, čeprav je vodovodar (blond in žgoljav) dobil psiho izraz na obrazu.
Bila sem na sprehodu čez most na potočku v naši vasi, kjer sem spet razmišljala, da se vodovodarju ne bom pustila ubiti.
Potem se je začela dirka, ko je vodovoar hotel ubiti (sploh ne vem kako) mene, pa moža, pa električarja (ki je bil tudi drugačen od resničnega). Mož je tekel čez dvorišče z mano na ramah in ko sem se prijela za streho gospodarskega poslopja (ki smo ga v resnici porušili že pred 5imi leti), sem se urezala v levo dlan (kri). Potem smo se nekaj preganjali še po naši kleti.... in potem sem se zbudila.
Bilo mi je sicer neprijetno, vendar me ni bilo strah (ko sem se zbudila).

Predmeti, ki sem ji boldala so še posebej močni.
Kaj je zaj to?  ;)
Hvala že vnaprej....  :-*

Lep dan!

Iza
Live, love, laugh and be happy or at least have some fun!
http://www.kali.si/index.php?option=com_content&view=article&id=53&Itemid=58
ThetaHealing™ Instructor

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #295 on: August 28, 2008, 09:50:42 AM »
Predmeti, ki sem ji boldala so še posebej močni.
Kaj je zaj to?  ;)
Hvala že vnaprej....  :-*

Lep dan!

Iza

To humoresko moram pa natančneje pogledat.  ;D Bom popoldan, ko pridem domov. ;)
www.sepet-sanj.com

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #296 on: August 28, 2008, 09:54:31 AM »
Uhhh, se vam dogaja.

Jaz spim ko top, še posebno zdaj ko sem v Brdih  ;D
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #297 on: August 28, 2008, 09:58:49 AM »
Iza..tele tvoje sanje so bile pa kot v filmu :o
Po moje si že tolk okupirana s temi mojstri, ki ti skačejo po hiši, da ti je bilo tole nočno sanjanje kot neko čiščenje dnevnih dogodkov 8)
Klasične masaže
Theta Practitioner™

astro karta

DZK 115

Offline Iza

• Uporabnik
  • **
    • KALI
« Reply #298 on: August 28, 2008, 10:37:37 AM »
Iza..tele tvoje sanje so bile pa kot v filmu :o
Po moje si že tolk okupirana s temi mojstri, ki ti skačejo po hiši, da ti je bilo tole nočno sanjanje kot neko čiščenje dnevnih dogodkov 8)

;D Čist možno. Prejšnji teden je bila taka norišnica in dobesedno se je po pet mojstrov na dan zamenjalo in nekateri so se srčali med vrati ali pa na dvorišču. Na koncu tedna je že mož ugotovil, da je to prvi čudež, da so bili vsi pripravljeni prit, takrat, ko sem jih prosila in so potem tudi zares takrat prišli (in to vsi) in me je s prav hudomušnim pogledom vprašal: " A si ti kej Theto delala? "
 ;D ;D ;D

Lep dan!

Iza
Live, love, laugh and be happy or at least have some fun!
http://www.kali.si/index.php?option=com_content&view=article&id=53&Itemid=58
ThetaHealing™ Instructor

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #299 on: August 28, 2008, 03:48:59 PM »
Mislim, da ima Nena kar prav, tako da nimam kaj dodat. Mogoče je ob vsem tem zanimiva samo leva dlan. Nekdo bo moral te vodovodarje, električarje in druge inštelaterje tudi plačat.  ;D
www.sepet-sanj.com