Sem prebirala tele sanje in :"Kok se folku sanja, jest se pa tok mau spomnem

".
No, pa sem imela danes sanje in pol

.
Skratka, prišli smo v cerkev, bolj v
ameriškem slogu, kao na moj
pogreb, ker me je ubil
vodovodar 
(v resnici imam trenutno v hiši precej obrtnikov, tudi vodovodarja, ki je prav prijazen dečko in ta v sanjah je bil popolnoma drugačen). Noben se ni čudil, da sem bila tudi jaz tam, mojih posmrtnih ostankov pa ni bilo. Ugotovila sem, da sem v prihodnosti in da jo lahko spremenim, zato sem se odločila, da ne bom umrla.
Potem se je dogajalo malo nazaj, ko je bil vodovodar v hiši. Nekaj je brkljal na
stopnicah, ki vodijo v zgornje nadstropje. Prišel je poštar. Morala sem podpisati
prejem za veliko paketov, čeprav prav paketov nisem videla. Poštar je bil sicer prijazen, vendar je "lezel vame". Vodovodar je pa vse to opazoval. Ni me bilo strah, da bi mi poštar kaj naredil, pač pa, da bi ga vodovodar ubil

, zato sem se ga loslala na precej prefinjen način

. Ta kader se je srečno iztekel, čeprav je vodovodar (blond in žgoljav) dobil psiho izraz na obrazu.
Bila sem na sprehodu čez
most na potočku v naši vasi, kjer sem spet razmišljala, da se vodovodarju ne bom pustila ubiti.
Potem se je začela dirka, ko je vodovoar hotel ubiti (sploh ne vem kako) mene, pa moža, pa električarja (ki je bil tudi drugačen od resničnega). Mož je tekel čez dvorišče z mano na ramah in ko sem se prijela za streho gospodarskega poslopja (ki smo ga v resnici porušili že pred 5imi leti), sem se
urezala v levo dlan (kri). Potem smo se nekaj preganjali še po naši
kleti.... in potem sem se zbudila.
Bilo mi je sicer neprijetno, vendar me ni bilo strah (ko sem se zbudila).
Predmeti, ki sem ji boldala so še posebej močni.
Kaj je zaj to?

Hvala že vnaprej....

Lep dan!
Iza