Evo tokrat moje bolj jutranje sanje, ker ponoči mi spanec nekako ni šel najbolje od rok

Sanjala sem enega moškega, do katereg sem bila iz vljudnosti prijazna. Ta moški je imel zelooo lepe oči, drugače pa na pogled nič posebnega, vsaj ne moj tip. Očitno pa sem bila jaz všeč nejmu saj me je kar naprej gledal. Veliko je bilo res očesnega kontakta in neke neverbalne komunikacije, tisto, ko pogled pove več kot sto besede.Kakorkoli ta moški je igral na klavir in sama sem mu rekla, da sem ga že en dan prej gledala po tv, kako je igral. Čeprav ga v resnici nisem. Nekaj je bilo na njemu kar me je vleklo k njemu, po drugi strani pa ni bil moj tip, vsaj vizuelno. V sebi sem čutila, da sem do njega prijazna, ker takšna pač sem in je lepo biti prijazen do ljudi. Nato sva se znašal za mizo in ta moški me je prijel za roko pod mizo, ker sem mu bila očitno všeč. Malce začudena roka vseeno nisem odmaknila, dokler se ni pojavil še en moški, ki je nekaj iskal pod mizo. Očitno je bilo nekaj kar ni za javnost. Ta moški , ki me je osvajal je moral biti neka dokaj znana osebnost. Potem se je od nekod pojavila ena ženska, ki jo sicer na videz poznam in mi začela razlagat, kako je njen zakona na majavih nogah ter, da ko ji ne bo več za zdržat, bo vsake toliko odšla k mami za kak teden, da se odmakne. Čudno mi je bilo zaradi otroka, za katerega je rekla, da bo pač ostal takrat pri očetu, ker ima šolo in ga ne more vzeti s seboj. No, na koncu se je izkazalo, da naj bi bila ta ženska žena tega moškega, ki me je osvajal. Onadva se sicer ne bi ločila zaradi njegovega statusa, vendar sta imela nek tihi dogovor, da lahko vsak počne kar želi. Nekako sem čutila, da bi se mogla z njim skrivat, ker drugače bi vse prišlo v javnost. Konca se točno ne spomnim, vendar mislim, da mi ni bilo čisto vseeno.
To je cela kolobocija. Sem poskušala si to razložit, pa ne gre. Nič podobnega se mi ne dogaja v resnici, tako, da res ne vem od kod ta ljubezenski trojček??!!
Regina, namig

Upsss, pa še nekaj sem se spomnila. Sem sanjala tudi, da sem bila pri zdravniku. Šla sem zaradi prehlada in zdi se mi, da sem zdravniku govorila tudi nekaj o tem kako se lahko sama zdravim. Vem, da sva se na nek način zabavala in ko sem odšla od njega sva se prav res iz srca smejala. Pri sestri pa šok, mi je zaračunala moj obisk 210 EUR. Pa sem jo vprašala čemu to??? Odgovorila mi je, ne vem morda ste pa zdravnika lepo gledali oz. mu govorili kaj o sebi......BBBbbbb...Sem mislila, da bom na glavo padla,vendar sem vseeno jezno plačala 100 eur, še dobro, da sem jih imela pri sebi.
No, če pa to ni res šmorn??!!