Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma VI  (Read 203298 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma VI
« Reply #345 on: September 21, 2008, 10:55:24 AM »
Čeprav so neki načrti propadli, te težave in skrbi spodbujajo, da začni znova. Mogoče na drugem koncu in bolj prefinjeno.  ;)

Ja, sedaj bom morala pa res vse na novo sprogramirat :D

Ni slabo.  ;D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #346 on: September 21, 2008, 01:09:38 PM »
Torta v sanjah namiguje na veselje. Katerega področja se bo dotaknilo in s čim so povezani prijetni trenutki, razkriva celotno sanjsko vzdušje.

http://www.sepet-sanj.com/simbolika/crka_t.htm

Regina pa tako super imas obrazlozeno, mi pa te tukaj mucimo ...  :P
 :-*
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #347 on: September 22, 2008, 01:01:45 PM »
Regina kaj praviš na moje sanje:

Čistila oz. pomivala sem stopnice,pravzaprav sem pomivala tisti del stopnišča,ko prehajaš iz enega nadstropja v drugega. In to čiščenje mi ni šlo najbolje od rok,saj sem se kar precej trudila,da bi očistila umazan moker madež,pa ni šlo.Vse skupaj me je kar malo utrudilo,saj sem res močno drgnila tisti madež in ni mi bilo jasno,kako to,da ne morem očistiti tega madeža.

HVALA za kakšen namig ;)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #348 on: September 22, 2008, 04:44:04 PM »
Imaš občutek krivde?
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #349 on: September 22, 2008, 05:43:09 PM »
Samo en pozdravček v sanjski kotiček :)
Prebiranje sanj me vedno znova prevzame :) Noč ima res svojo moč.... 8)
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #350 on: September 22, 2008, 07:46:20 PM »
Imaš občutek krivde?

Ja,imela sem v preteklosti občutek krivde-ločitev,ampak sem mislila,da sem z njim že opravila.
Vsaj v zavedni ravni ga nimam več. Možno,da sem ga nekam potlačila ???

Na živce mi je šlo,da niti enega madeža ne zmorem počisiti tako kot je treba :-\
Pomislila sem,da bom morala kakšno dobro čistilko vprašati kako se to očisti :o

Hvala za namig Regina  ang:
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #351 on: September 22, 2008, 09:33:26 PM »
Samo en pozdravček v sanjski kotiček :)
Prebiranje sanj me vedno znova prevzame :) Noč ima res svojo moč.... 8)

Lepo te je videt tukaj, Nena. Hvala, da nas bereš in pozdravček tudi tebi.  ;)
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #352 on: September 22, 2008, 10:07:18 PM »
Imaš občutek krivde?

Ja,imela sem v preteklosti občutek krivde-ločitev,ampak sem mislila,da sem z njim že opravila.

Na živce mi je šlo,da niti enega madeža ne zmorem počisiti tako kot je treba :-\

Če boš kaj brskala po moji spletni strani, boš našla kar nekaj namigov, kako je s to slabo vestjo in spominom. Alter ego se ne da kar tako, ampak kljub vsemu obstaja dobro čistilo.  ;)
Take vsebine so  za to najboljše - da se soočiš s svojimi občutki, da si lažje priznaš svoje šibke točke, bolečino, slabo vest, zagrenjenost, žalost, razočaranje... ali karkoli že to je in ko sprejmeš svoje odločitve takšne kot so bile in se sprejmeš takšno kot si, tudi madež na duši prej ko slej zbledi.
Mimogrede - tvoj nick mi je zelo všeč.  ;)
Prijetne sanje ti želim. :)
www.sepet-sanj.com

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #353 on: September 23, 2008, 08:37:52 AM »
Imaš občutek krivde?

Če boš kaj brskala po moji spletni strani, boš našla kar nekaj namigov, kako je s to slabo vestjo in spominom. Alter ego se ne da kar tako, ampak kljub vsemu obstaja dobro čistilo.  ;)
Take vsebine so  za to najboljše - da se soočiš s svojimi občutki, da si lažje priznaš svoje šibke točke, bolečino, slabo vest, zagrenjenost, žalost, razočaranje... ali karkoli že to je in ko sprejmeš svoje odločitve takšne kot so bile in se sprejmeš takšno kot si, tudi madež na duši prej ko slej zbledi.
Mimogrede - tvoj nick mi je zelo všeč.  ;)
Prijetne sanje ti želim. :)

Tvojo spletno stran večkrat berem in moram jo zelo pohvalit. V razlagi tvojih simbolov večinoma najdem razlago za svoje sanje.Uf,sanjam pa res veliko :) oz.sanje si zelo dobro zapomnim,ko se zbudim. Veliko sem se že naučila iz tvojih osebnih razlag in tukaj na forumu ter iz tvoje spletne strani.
Saj prvi stik s tabo sem našla prav na spletni strani ;)
Predvsem se zanašam na prvotni občutek,ki me zajame,ko se spomnim sanj.
Pa vseeno je dobro slišati še tvojo razlago ;)
Ja,svoj nick sem si nadela ravno zaradi svojega močnega doživljanja noči :D
Kot bi živela dve življenji vzporedno,res zanimivo in pestro ::)

Pošiljam ti  ang: pozdravček

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #354 on: September 23, 2008, 04:05:33 PM »
Me veseli, da so ti sanje tako blizu, sanjalka in če se tudi na moji spletni strani dobro znajdeš, toliko bolje. Take pozitivne kritike me vedno podžgejo. Hvala ti.  ;D
www.sepet-sanj.com

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #355 on: September 24, 2008, 10:09:13 AM »
Evo tokrat moje bolj jutranje sanje, ker ponoči mi spanec nekako ni šel najbolje od rok :-\

Sanjala sem enega moškega, do katereg sem bila iz vljudnosti prijazna. Ta moški je imel zelooo lepe oči, drugače pa na pogled nič posebnega, vsaj ne moj tip. Očitno pa sem bila jaz všeč nejmu saj me je kar naprej gledal. Veliko je bilo res očesnega kontakta in neke neverbalne komunikacije, tisto, ko pogled pove več kot sto besede.Kakorkoli ta moški je igral na klavir in sama sem mu rekla, da sem ga že en dan prej gledala po tv, kako je igral. Čeprav ga v resnici nisem. Nekaj je bilo na njemu kar me je vleklo k njemu, po drugi strani pa ni bil moj tip, vsaj vizuelno. V sebi sem čutila, da sem do njega prijazna, ker takšna pač sem in je lepo biti prijazen do ljudi. Nato sva se znašal za mizo in ta moški me je prijel za roko pod mizo, ker sem mu bila očitno všeč. Malce začudena roka vseeno nisem odmaknila, dokler se ni pojavil še en moški, ki je nekaj iskal pod mizo. Očitno je bilo nekaj kar ni za javnost. Ta moški , ki me je osvajal je moral biti neka dokaj znana osebnost. Potem se je od nekod pojavila ena ženska, ki jo sicer na videz poznam in mi začela razlagat, kako je njen zakona na majavih nogah ter, da ko ji ne bo več za zdržat, bo vsake toliko odšla k mami za kak teden, da se odmakne. Čudno mi je bilo zaradi otroka, za katerega je rekla, da bo pač ostal takrat pri očetu, ker ima šolo in ga ne more vzeti s seboj. No, na koncu se je izkazalo, da naj bi bila ta ženska žena tega moškega, ki me je osvajal. Onadva se sicer ne bi ločila zaradi njegovega statusa, vendar sta imela nek tihi dogovor, da lahko vsak počne kar želi. Nekako sem čutila, da bi se mogla z njim skrivat, ker drugače bi vse prišlo v javnost. Konca se točno ne spomnim, vendar mislim, da mi ni bilo čisto vseeno.

To je cela kolobocija. Sem poskušala si to razložit, pa ne gre. Nič podobnega se mi ne dogaja v resnici, tako, da res ne vem od kod ta ljubezenski trojček??!!

Regina, namig 8)

Upsss, pa še nekaj sem se spomnila. Sem sanjala tudi, da sem bila pri zdravniku. Šla sem zaradi prehlada in zdi se mi, da sem zdravniku govorila tudi nekaj o tem kako se lahko sama zdravim. Vem, da sva se na nek način zabavala in ko sem odšla od njega sva se prav res iz srca smejala. Pri sestri pa šok, mi je zaračunala moj obisk 210 EUR. Pa sem jo vprašala čemu to??? Odgovorila mi je, ne vem morda ste pa zdravnika lepo gledali oz. mu govorili kaj o sebi......BBBbbbb...Sem mislila, da bom na glavo padla,vendar sem vseeno jezno plačala 100 eur, še dobro, da sem jih imela pri sebi.

No, če pa to ni res šmorn??!!
« Last Edit: September 24, 2008, 10:28:13 AM by Nena »
Klasične masaže
Theta Practitioner™

astro karta

DZK 115

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #356 on: September 24, 2008, 01:18:30 PM »
Meni se ne zdi šmorn  ;D in čeprav imaš občutek, da se nič ne dogaja v tej smeri, je v teh sanjah tvoja miroljubna narava. Ko  z njo pozitivno vplivaš na ljudi, pripomoreš tudi k temu, da pridejo do izraza tvoje najboljše lastnosti. Mogoče boš namig preponala v prejšnjih dneh, lahko pa tudi, da sploh nisi opazila, kako si zrastla v nekih očeh.  ;)
www.sepet-sanj.com

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #357 on: September 24, 2008, 05:16:48 PM »
Hvala, Regina. Ti znaš to vedno tako lepo napisat :) Res si prava  ang:.
Res nisem nič opazila...bbbbb...nič takšnega se ni dogajalo, da bi mi padlo v uč 8)
Klasične masaže
Theta Practitioner™

astro karta

DZK 115

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #358 on: September 24, 2008, 06:49:32 PM »
Bo treba malo boljše gledat, Nena.  ;D
www.sepet-sanj.com

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #359 on: September 24, 2008, 08:56:51 PM »
Počasi spoznavam ta forum, ob prvi priliki bom poiskala tudi tvojo spletno stran. Razmišljam o sanjah nekaj časa nazaj, ki so se ponavljale z isto tematiko, vendar različnimi variacijami in smejali se boste, ampak skupna nit je bila: blato, pa ne tisto iz zemlje in vode  ;), ampak človeško, živalsko... En dan sem se znašla v veliki, kot industrijski hali, v njej so bile krave, povsod po tleh njihovo blato, jz pa seveda v visokih petkah (ki jih sploh ne nosim), drugič sem bila na wc-ju sama in tretjič spet drugače... Od mene in okoli mene blato. Sama sem si te sanje razložila takole: za mano je bilo takrat eno res hudo težko obdobje, prava depresija, ko človek gleda, vidi isto kot prej in vendar, vse je drugače, vse brez pomena... In takrat sem se nekako začela zdravit, izhajat iz tega in sem se počutila, kot da so iz mene padale vse črne misli, vsa obupna in težka koprena žalosti, zato morda te sanje kot čiščenje....

Sicer se mi določene sanje ponavljajo in celo nadaljujejo, ampak, nekaj časa jih še vem, potem  pozabim. Povprašam ob prvem naslednjem nadaljevanju   :D

Spomnim se pa čudnih sanj, pa tudi to mislim, da je bilo večkrat, ko sem prišla do vode. Mirna gladina,naenkrat se iz nje poženejo krokodili. Komaj odskočim in uidem njihovim velikim čeljustim. Kasneje pa se z neko deklico primeva za roke in rajava v krogu, kot to znajo otroci....

Me prav zanima tvoj komentar, za katerega vnaprej hvala.