Author Topic: Tarot XVII. del - vpogled in osebna vprašanja  (Read 68662 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Puya

• Trenutno v uvajanju
  • *
Re: Tarot XVII. del - vpogled in osebna vprašanja
« Reply #75 on: October 04, 2013, 12:38:15 PM »
Pozdravljene.

Bi prosila, če bo imela katera kaj časa, imam eno vprašanje: oh ta služba ;)... bivši delodajalci so mi sporočili, da se je začelo nekaj premikat, da so možnosti za zaposlitev še to leto. Kako kaže s tem?

Hvala in lep dan :)

Pozdravljena Puya.

Ja, glede možnosti zaposlitve pri bivših delodajalcih vsekakor so, se pa mi kaže, kot da bo oz. je tu odločitev predvem na tebi.
Nevem najbrž si že zaposlena, in to se ti ponuja kot ena možnost. kot ostati tu, al se vrniti na staro????
Kot neko križišče...Neveš če naj tegaš ali ne. Te dajejo dvomi?
Vzami si čas za premislek. Poglej kaj si do zdaj vse dosegla, kje in kako...in potem se odloči, ali boš šla na staro ali ostala tu kjer si.

Lep pozdarv

Hvala Roberta,

ne nisem zaposlena in zelo si želim it nazaj, zdi se mi, da je tam delo, ki sem si ga vedno želela opravljat, nikoli pa nisem zelo vztrajala da bi to dosegla, tudi takrat, ko sem imela možnost ne. Res se učimo iz napak in zdaj upam na novo priložnost.

Lep pozdrav

Offline roberta

• Novinec
  • *
« Reply #76 on: October 04, 2013, 03:00:49 PM »
Pozdravljene.

Bi prosila, če bo imela katera kaj časa, imam eno vprašanje: oh ta služba ;)... bivši delodajalci so mi sporočili, da se je začelo nekaj premikat, da so možnosti za zaposlitev še to leto. Kako kaže s tem?

Hvala in lep dan :)

Pozdravljena Puya.

Ja, glede možnosti zaposlitve pri bivših delodajalcih vsekakor so, se pa mi kaže, kot da bo oz. je tu odločitev predvem na tebi.
Nevem najbrž si že zaposlena, in to se ti ponuja kot ena možnost. kot ostati tu, al se vrniti na staro????
Kot neko križišče...Neveš če naj tegaš ali ne. Te dajejo dvomi?
Vzami si čas za premislek. Poglej kaj si do zdaj vse dosegla, kje in kako...in potem se odloči, ali boš šla na staro ali ostala tu kjer si.

Lep pozdarv

Hvala Roberta,

ne nisem zaposlena in zelo si želim it nazaj, zdi se mi, da je tam delo, ki sem si ga vedno želela opravljat, nikoli pa nisem zelo vztrajala da bi to dosegla, tudi takrat, ko sem imela možnost ne. Res se učimo iz napak in zdaj upam na novo priložnost.

Lep pozdrav

Zanimivo.
Po kartah ki so padle, sem bila prepričana, da si zaposlena.
Kaj pa je pol problem, ha?
Kljub temu, da si to službo noro želiš, te nekaj muči???? Mogoče to, da ni blo vse rožnato??? V v vsaki službi se najde nekaj manj cvetočega, tak pač je. To je del vsake "čisto vsake" službe.
Puya, če si res to službo želiš, se tudi potrudi za njo, ker možnosti so, odločitev pa je tvoja.

Offline roberta

• Novinec
  • *
« Reply #77 on: October 08, 2013, 12:43:10 PM »
Danes bi pa tudi jaz prosila za kakšno razsvetlitev.

Ostala sem brez službe.
Kdaj bo kaj novega?
Na kaj naj se osredotočim zdaj - za kaj naj izkoristim čakanje na novo priložnost in kam naj se usmerim?

Pa sem le našla par minutk...

Ta čas brez službe se osredotoči in izkoristi predvsem za to, da zakrpaš bolečino in razočaranje v duši, ter tudi zamere, ki so v tebi zaradi te slabe izkušnje, ki si je bila deležna v (sedaj že bivši) službi.
Tega se moraš otresti...le tako boš lahko videla vse priložnosti ki se ti ponujajo (seveda na službenem področju), in le tako se boš upala podati na nove poti, na nove izive.

Možnosti za zaposlitev so (ker si zelo iznajdljiva, močna in sposobna oseba), ampak po karti 4-palice, bi rekla, da je ta trenutek  najbolj pomembno, da se sprostiš, da si nabereš nove moči in energijo. da se posvetiš družini in mogoče nadoknadiš zamujeno. Da si pred odhodom v novo službo privoščiš oddih.

Kako ti kaže na službenem področju....
Trenutno...KRALJ MEČEV
Obdobje enga meseca...VESOLJE
obdobje treh mesecev...DVOJKA ČAŠ
Boš sama razvozlala, ane????

:D Lep dan

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #78 on: October 08, 2013, 01:11:20 PM »
Ooo, hvala ti!
Ja, vem, da se moram umirit, ampak v moji naravi je, da grem takoj v akcijo za naprej.

Nekako prehitro vse vedno prebolim in si ne vzamem časa zase. Ali pa mi razmere tega ne dopuščajo. V bistvu šele danes lahko približno spustim vsa bremena na tla, čeprav sem že en teden doma. Ampak ni bilo miru, niti doma.
9ZK 656

Offline roberta

• Novinec
  • *
« Reply #79 on: October 15, 2013, 08:33:12 AM »
hej punce  ;)
Bi prosila za en vpogled.
Kr na lepem je prišlo do enga premirja  :o , in ker osebi še zdaleč ne zaupam(o), zaradi dejanj v preteklosti,
bi prosila, če bi bla katera tolk fajn in bi pogledala "kam pes taco moli" , ker skoraj ne verjamem, da se je oseba spremenila.
 :-* hvala

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #80 on: October 15, 2013, 02:40:53 PM »
Kakor gledam, mi ne pokaže nič slabega. Ne bi rekla, da gre za zahrbtnost. Oseba je dozorela, prerasla vzorce iz preteklosti. Daj ji priložnost, mogoče pa preseneti.  ;)
Zakaj bi gojili stare zamere in predsodke, vsi delamo napake in vsi se lahko spremenimo.
9ZK 656

Offline roberta

• Novinec
  • *
« Reply #81 on: October 15, 2013, 03:53:16 PM »
Kakor gledam, mi ne pokaže nič slabega. Ne bi rekla, da gre za zahrbtnost. Oseba je dozorela, prerasla vzorce iz preteklosti. Daj ji priložnost, mogoče pa preseneti.  ;)
Zakaj bi gojili stare zamere in predsodke, vsi delamo napake in vsi se lahko spremenimo.

O Maja, najlepša ti hvala!  :-*  :-*  :-*
Si me kar malce presenetila z odgovorom  :o !
Tej osebi smo že v preteklosti dali "še eno priložnost" pa se žal ni nič spremenilo.
In že res, da delamo vsi napake (se popolnoma strinjam s tabo),
ampak žal jih eni delajo prepogosto in namerno, samo da ti grenijo življenje.
Še enkrat hvala Maja, bila sem prepričana, da tukaj nekaj smrdi...
Sem si kar malce oddahnila, ko sem prebrala tvoj odgovor.
Kar ne mrem verjet.
 ;D
Hvala ti!

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #82 on: October 15, 2013, 04:07:37 PM »
Ja, čisto nič takega ni pokazalo ... Pa sem v bistvu pričakovala ...
Vzemi tako, kot je, ne razmišljaj o ozadjih. Saj resnica se tako ali tako vedno pokaže.
9ZK 656

Offline Azeleja

• Sp.simbol
« Reply #83 on: October 16, 2013, 11:57:31 AM »
Imam dva vprašanja, ki me že kar nekaj časa mučita, pa me zanima kako kaže:

Ali mi bo uspelo do konca tega leta najdit novo zaposlitev?
Ali se bom v bližnji prihodnosti morda preselila od tu kjer sedaj živim ali ostajam kar tukaj kjer sem?

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #84 on: October 16, 2013, 01:23:03 PM »
Imam dva vprašanja, ki me že kar nekaj časa mučita, pa me zanima kako kaže:

Ali mi bo uspelo do konca tega leta najdit novo zaposlitev?
Ali se bom v bližnji prihodnosti morda preselila od tu kjer sedaj živim ali ostajam kar tukaj kjer sem?

Isto tudi mene zanima za zaposlitev.  :laugh:

Hm, si zdaj brezposelna ali se ti kaj izteka? Ker se kaže prenehanje delovnega razmerja v preteklosti ...
Za letos kaže tako tako, bo kar še malo živčkov v vzvezi s to tematiko. Potem se mvprašala, če ne letos, kako pa bo za naprej ... Bodo razgovori, bo dogajanje, ampak najbrž ne do konca letošnjega leta.

Glede selitve ... Zdaj te tole čisto brez podlage skrbi, ker niti ni tako zelo aktualna zadeva, da bi se morala v kratkem reševat oz. o tem resno odločit. Bo tudi v prihodnosti bolj ugodno za tole. Daj zdaj to na stran, se mi zdi, da imaš dovolj drugih skrbi. Ko kaj skrbimo, znamo hkrati skrbet še za 1000 drugih stvari zraven, ki sploh niso na mestu v tistem trenutku.
9ZK 656

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #85 on: October 16, 2013, 02:11:59 PM »
Maja...en question from me. Ali naj storim to ali ne. Gre za neko poslovno zadevo, če je sploh pametno tja drezat.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #86 on: October 16, 2013, 02:36:00 PM »
Maja...en question from me. Ali naj storim to ali ne. Gre za neko poslovno zadevo, če je sploh pametno tja drezat.

Greva kar na DA ali NE, na eno karto ...

Cesar. Bi rekla, DA.
9ZK 656

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #87 on: October 16, 2013, 03:05:24 PM »
Hvala  :-*
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Azeleja

• Sp.simbol
« Reply #88 on: October 17, 2013, 08:46:35 AM »
Isto tudi mene zanima za zaposlitev.  :laugh:

Hm, si zdaj brezposelna ali se ti kaj izteka? Ker se kaže prenehanje delovnega razmerja v preteklosti ...
Za letos kaže tako tako, bo kar še malo živčkov v vzvezi s to tematiko. Potem se mvprašala, če ne letos, kako pa bo za naprej ... Bodo razgovori, bo dogajanje, ampak najbrž ne do konca letošnjega leta.

Glede selitve ... Zdaj te tole čisto brez podlage skrbi, ker niti ni tako zelo aktualna zadeva, da bi se morala v kratkem reševat oz. o tem resno odločit. Bo tudi v prihodnosti bolj ugodno za tole. Daj zdaj to na stran, se mi zdi, da imaš dovolj drugih skrbi. Ko kaj skrbimo, znamo hkrati skrbet še za 1000 drugih stvari zraven, ki sploh niso na mestu v tistem trenutku.

Maja, hvala za vpogled!

Ja, sem brezposelna. Upam, da bo drugo leto kaj bolj naklonjeno.

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #89 on: October 17, 2013, 03:57:34 PM »
Mi lahko lepo prosim ena vrže tarot ...
Spet štala z dediščino, nikakor ne pridemo do sporazuma :/
Pa en odnos je. Če je. Tako čudno vseskupaj, da mi nič ni jasno.
Hvala :*
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna