Author Topic: Tarot XVII. del - vpogled in osebna vprašanja  (Read 68666 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
Re: Tarot XVII. del - vpogled in osebna vprašanja
« Reply #375 on: March 27, 2014, 12:59:56 PM »
Vsi inteligentni ljudje imajo dober humor in to je aspekt Urana in Merkurja

A če maš še plutona zraven je pa črni humor :D

:U   :kon :Me . Zraven  :Lu .

Kakšen humor je pa to?

humor na račun žensk  ;D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #376 on: March 27, 2014, 02:12:05 PM »
Hm ... Moram prav premislit. Na svoj račun se zelo rada ...

Kaj pa krut humor? Sarkastičen ... Ta mi je bolj domač.  ;D
9ZK 656

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #377 on: March 27, 2014, 04:16:54 PM »
Vsi inteligentni ljudje imajo dober humor in to je aspekt Urana in Merkurja

Zanimivo; vsi trije moji otroc imajo  :U :kv :Me, vsi trije imajo podoben stil humorja, takega globokega.

Offline Opal

• Mojster
« Reply #378 on: March 28, 2014, 08:04:26 AM »
Prosim za eno sporočilce za jutri, ko sem povabljena na eno praznovanje. Sem res zaželjena v to družbo ali me je oseba povabila zgolj iz vljudnosti??

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #379 on: March 28, 2014, 06:15:12 PM »
Če bo katera pri kartah...
Konec? Začetek konca? Ali mogoče samo moj občutek?
Hvala!  :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #380 on: March 31, 2014, 05:40:04 AM »
Prosim za eno sporočilce za jutri, ko sem povabljena na eno praznovanje. Sem res zaželjena v to družbo ali me je oseba povabila zgolj iz vljudnosti??

Pozdravljena, zdaj najbrž že veš in si si izoblikovala občutke, če si se počutila dobro in sprejeto ali ne. Menim pa, da se je ta oseba s tabo želela tudi posvetovat o kakšni stvari ali deliti svoje razmišljanje, občutke. Sicer pa vidim prijetne občutke, dobro energijo... Res?   8) :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #381 on: March 31, 2014, 05:58:27 AM »

Draga Pika, kot sem že omenjala, ne bom govorila, kaj bo...to boš začutila in se odločila sama. Vprašala pa bom karte za sporočilo zate  ;)

Sanjariš, bežiš v svoj notranji svet, o poti in potovanju... (Luna). Zavedaj se, da je sanjski in notranji svet kot Luna, spremenljiva od mlaja, do meseca in polne lune... Ma dej, glavo pokonci in se oprimi ponovno materialnega sveta, svojih ustvarjanj (paž novcev). Začni ponovno razmišljat o svoji otipljivi stvarnosti, svetu, ki ti je na dosegu rok, samo prepusti se mu in porodile se bodo nove ideje... Šele potem se boš ponovno našla v novih čustvenih začetkih, zasnovanih na bolj realni podlagi (As čaš).  :-*

Offline Opal

• Mojster
« Reply #382 on: March 31, 2014, 08:09:15 AM »

Pozdravljena, zdaj najbrž že veš in si si izoblikovala občutke, če si se počutila dobro in sprejeto ali ne. Menim pa, da se je ta oseba s tabo želela tudi posvetovat o kakšni stvari ali deliti svoje razmišljanje, občutke. Sicer pa vidim prijetne občutke, dobro energijo... Res?   8) :-*

Rena, hvala za vpogled.

Ja, ta oseba se z menoj res rada posvetuje, deli svoje razmišljanje, občutke. Tisti dan tega ravno ni bilo oz. nisem imela takega občutka. Na splošno pa to drži.
Praznovanje samo je bilo v nekakšni dobri energiji, za nekatere z prijetnimi občutki a zame pa bolj vsakega po malo ne ravno v celoti. Sicer hudega mi ni bilo ampak me je ena starejša moška oseba, ki je v sorodu z menoj ignorirala me prizadela na tak način, da je dala prednost in pozornost drugim tako, da so ostali to opazili. Vse to počne namerno ampak nevem kakšna zamera tiči za tem, ker verbalno nisva nikoli prišla v spor.  ::)
Rena, če lahko pogledaš še za ta odnos med mano in to moško starejšo osebo. Zakaj zadržanost, ignoriranje?

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #383 on: March 31, 2014, 11:42:10 AM »

Draga Pika, kot sem že omenjala, ne bom govorila, kaj bo...to boš začutila in se odločila sama. Vprašala pa bom karte za sporočilo zate  ;)

Sanjariš, bežiš v svoj notranji svet, o poti in potovanju... (Luna). Zavedaj se, da je sanjski in notranji svet kot Luna, spremenljiva od mlaja, do meseca in polne lune... Ma dej, glavo pokonci in se oprimi ponovno materialnega sveta, svojih ustvarjanj (paž novcev). Začni ponovno razmišljat o svoji otipljivi stvarnosti, svetu, ki ti je na dosegu rok, samo prepusti se mu in porodile se bodo nove ideje... Šele potem se boš ponovno našla v novih čustvenih začetkih, zasnovanih na bolj realni podlagi (As čaš).  :-*

Rena, hvala!  :-*
Bila sem popolnoma depresivna zadnjih nekaj dni. Ja, umaknila sem se vase in nisem komunicirala z okolico. Zdravila sem se. Ogromno samote potrebujem, da lahko v miru predelujem, kar moram predelat in zaključim, kar imam za zaključit. Je pa vsega veliko.
Jutri začnem urejat svoj novi delovni prostor. Dobila dovljenje danes. :-) Otipljivo, novo, sveže..., v stilu paža novcev.
Računam pa tudi na ideje v stilu Asa čaš.

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #384 on: March 31, 2014, 03:57:36 PM »
Rena, hvala!  :-*
Bila sem popolnoma depresivna zadnjih nekaj dni. Ja, umaknila sem se vase in nisem komunicirala z okolico. Zdravila sem se. Ogromno samote potrebujem, da lahko v miru predelujem, kar moram predelat in zaključim, kar imam za zaključit. Je pa vsega veliko.
Jutri začnem urejat svoj novi delovni prostor. Dobila dovljenje danes. :-) Otipljivo, novo, sveže..., v stilu paža novcev.
Računam pa tudi na ideje v stilu Asa čaš.

Pikca, super, dogaja se novo, v tvoje živjenje prihaja nova vzpodbuda. Samo ne preskakuj prehitro do zadnjega koraka, Asa čaš  ;D. Posveti se sebi in sčisti, kar najbolj se da, posveti se novemu, ki se že odpira...skratka...bodi tukaj in zdaj...v sedanjem trenutku...z novo, ponovno pozitivno energijo, pa boš videla, kako se bo odpiralo  :-*

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #385 on: April 04, 2014, 02:37:35 PM »
Zdravo, jaz bi pa eno kartico prosila, samo da vidimo... ali se bodo pokazali kaksni posli mojemu dragemu? ker trenutno se od posla cisto nic nic nic ne dogaja :( Me kr malo skrbi, ...

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #386 on: April 10, 2014, 09:24:50 AM »
Zdravo, jaz bi pa eno kartico prosila, samo da vidimo... ali se bodo pokazali kaksni posli mojemu dragemu? ker trenutno se od posla cisto nic nic nic ne dogaja :( Me kr malo skrbi, ...

Bistveno je, da se povezuje z različnimi ljudmi. Ja, vem, kako je s temi nasveti, kako in kje iskat ...
Kjerkoli bo, naj omeni, da je v iskanju.
9ZK 656

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #387 on: April 11, 2014, 10:25:34 AM »
Poskusamo, delamo, pisem na FB, dajem oglase na internetu, delimo letake, itd... Poskusam vse mogoce, da se kaj obrne.
Ker € na racunu enostavno kopnijo ,... :(

No bom pa se tukaj napisala, ...

Ce kdo potrebuje adaptacije stanovanj in his, prenove notranjih prostorov v celoti, prenove kopalnic, ureditev vodoinstalacij, ureditev in montaža ogrevanja, pleskanje stanovanja, elektro instalacije vseh vrst, itd... Se mi javite, bomo vsakega novega dela izredno veseli!!! :)

Tea zdaj me pa lahko kregas! :)
« Last Edit: April 11, 2014, 10:28:30 AM by vidka »

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #388 on: April 12, 2014, 08:44:53 PM »
Evo danes vstopam v leto cesarja...
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #389 on: April 12, 2014, 09:27:31 PM »
Evo danes vstopam v leto cesarja...

8)

No, pa da ti še eno potegnem za rojstni dan. Samo je ven padlo Sonce, izvlekla sem pa Asa čaš.
« Last Edit: April 12, 2014, 09:30:06 PM by Maja »
9ZK 656