Author Topic: Uslužbenci hotela "SS"  (Read 83588 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
Re: Uslužbenci hotela "SS"
« Reply #165 on: October 17, 2006, 03:37:16 PM »
Mislim, da ima Sobarica Tea kakšno dodatno oblačilo.  Namreč, naj še naprej slovi SS po drugačnosti.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Selena

• Novinec
  • *
« Reply #166 on: October 17, 2006, 03:49:13 PM »
Morda velja na tem mestu ponovno objaviti naš plemeniti personal.

Vaš Portir: Andres

Jane-Striptizeta
Darja-Maserka
Poptnik-DJ hotela Spletni simbol
Helena-Barsko delo-mešanje koktejlov
Anima-Kuhinjska pomočnica
Selena-Kuhinjska pomočnica
Tea-Sobarica
Laomin-Kuhar
Tar_Mar-hotelski Cvetličar
Regina.-Portirjeva osebna negovalka
Travica-Perica in likarica
Tar_Mar-Hotelski cvetličar
Hišnik-Hišnik, se ve
Andres-Portir

Uh, nekako padam po lestvici navzdol.
A ne bi zame odprli kakšno delovno mesto, kjer bi se res lahko izkazala? Že res, da znam lupit krompir in tudi Animi lahko priskočim na pomoč, samo....
 A se vam ne zdi, da bi v tem norem času, ob obilici stresa, potrebovali nekoga, ob katerem bi se izkričali? Lahko rečemo tudi...nekoga za zjokat se. Nekoga, ki vas bo poslušal, pa nič prekinjal. Nekoga, ki zagotavlja zaupnost. Nekoga z izkušnjami. Nekoga, ki vas ne bo kregal, pa če ga še tako polomite. Ramo za jok. Ali za smeh. Ali za neumnosti. Vse možnosti so odprte.

Odvisno od vodstva hotela, kakšne delavce si želi.
Če človeka nekaj sili leteti, se nikoli ne bo plazil.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #167 on: October 17, 2006, 04:22:09 PM »
Selena.

Saj mesto ob Animinem boku si si sama izbrala.  In kot pomnim noben še ni tako menjal zaposlitve znotraj hotela kot ravno ti.  Psihologinje v našem hotelu resda še ni, a vendarle imajo vsi pravico priti na AGT.  Po tem jim še krićat ni treba 
Sicer pa kot vem v konkurenčnih hotelskih krogih, noben ne zaposluje psihologinje.  Za čistilko se pa noben ne javi.  Če bi stal naš hotel v Trstu, bi verjetno vse hotele biti ravno čistilke :D :D :D

Portir
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #168 on: October 17, 2006, 05:48:39 PM »
Jaz pa mislim, da je treba s časom naprej, ne pa se ozirat na to, česa konkurenčni hoteli nimajo. Če nimajo psihologinje, smo mi lahko korak pred njimi in sprejmemo Selenin predlog. Kdo ve, če se nam še kdaj pojavi tako profesionalna ponudba.  ::)

YESSS, to mi delaj to! Da se zjočem nekomu na rami  ;D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #169 on: October 17, 2006, 06:09:51 PM »
Če hočem biti objektiven sem bil malo grob do našega DJa ko je pred oddajo prošnje za povišico prosil.   Neka enakopravnost mora biti menim.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Anima

• Uporabnik
  • **
  • nevarnost je povezana s količino energije
« Reply #170 on: October 18, 2006, 05:47:40 PM »
Če hočem biti objektiven
Andres

postaneš subjektiven  ;D

Offline hišnik

• Uporabnik
  • **
« Reply #171 on: October 21, 2006, 12:26:24 PM »
Ja, Selena, nujno rabimo psiholog(injo)a v našem hotelu. Delo je stresno, duše nemirne, zato je tvoja ponudba zelo dobrodošla.
Naj me vrag, če se ne bom kaj tudi sam oglasil pri tebi... :-\
Kar danes lahko storiš...lahko tudi jutri...

Offline Selena

• Novinec
  • *
« Reply #172 on: October 21, 2006, 08:11:47 PM »
Ja, Selena, nujno rabimo psiholog(injo)a v našem hotelu. Delo je stresno, duše nemirne, zato je tvoja ponudba zelo dobrodošla.
Naj me vrag, če se ne bom kaj tudi sam oglasil pri tebi... :-\

Zadovoljstvo bi bilo obojestransko, Hišnik... Oglasi se, če ne dobim službe v hotelu, pa privat. Si zmeraj zaželjen :-*.
Če človeka nekaj sili leteti, se nikoli ne bo plazil.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #173 on: October 21, 2006, 11:43:29 PM »
Čez vikend ne urejam kadrovskih zadev. Lahko pa se dogovarjamo. 

Si ti psihologinja samo za moške Selena, ali tudi za ženske?

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #174 on: October 23, 2006, 03:18:41 AM »
Regina. Popolnoma razumem tvoj strah pred izgubo tega delovnega mesta. Enako sem občutil sam, ko je Selena izrazila željo po mlajši prostati kot je moja.  :(  Zavedam se namreč, da bi težko (ali pa ne) dobil zamenjavo za Seleno.  Sicer pa Darja išče službo in vama lahko asistira.  Samo asistenca za moje udobje je preveč potratno za hotel.  Nimamo pa še maserke kot vem. O tem ni mislil noben. 
Naj postavim kar pogoje.   Na moj PM naj mi vsi zainteresirani, pošljejo osnutek njihovega načina masiranja, na ta način bo pač najlažje izbrati resnične talente.  Če bi pisali tu javno bi potem drug od drugega plonkali.  Hvala za vaš opis masiranja na moj PM.

Andres

Poglej, poglej, kako se je znašel naš portir! Na PM bi rad dobival opise masiranja! Tako bo seveda izpadlo lepše, kot če bi to počeli javno na forumu, poleg tega pa se bo samo Andres lahko naslajal :D ;D ob vsem skupaj.

Dragi portir. Naj poudarim: nič ne pomagajo opisi, nič ne pomaga teorija. Saj vemo, eno je teorija in drugo praksa. Po letih prakse se pač čisto nič ne bojim konkurence, saj se kvaliteta sama po sebi dokazuje. Itak pa sem zadnje čase tako zasedena, da mi bo delo v hotelu SS v razvedrilo in ne v obveznost in to je najbolje. Namreč ko nekaj delaš za veselje in ne za plačilo. No, odločitev je seveda tvoja in vem, da zame se  bo vedno našlo delo. Lahko pa tudi samo otroke zaposlenih čuvam, ko se bodo le-ti zabavali ali bili v službi. Vsekakor meni bolj odgovarjajo bolj "dobrodelna" dela....

Ponedeljek, nov delovni dan, ko se bo med drugim razpravljalo o bolj dinamične delu za našo sodelavko Seleno.
Med drugim se iz preteklih postov da videti, da je njej delo v hotelu Spletni simbol bolj v razvedrilo kot pa v obvezo in glede na njeno vlogo o delovnem mestu  psihologinje, resnično nebi rad vedel, da bi se psihologinja špilala z usodo zaposlenih le za razvedrilo.  Mislim, da bi bila še Hišnikova karikatura na račun psihologinje za razvedrilo bolj žalostna kot ne. 

Sicer pa je od takrat, ko se je to Seleni zapisalo, minilo že kar nekaj časa. Bržkone je naša kuhinjska pomočnica malo starejša, s tem v zvezi tudi bolj zrela, kar utegne pomeniti, da bi delo psihologinje kljub vsemu vzela bolj resno kot ne.   Seveda pa bi dal tu kar vsem zaposlenim vprašanje. Koliko med vami  vas potrebuje psihološko pomoč na delovnem mestu?

Sem pa že zadnjič zapisal, da bi porebovali dve čistilki.  Žal se na razpis ni oglasila nobena in če v nadalje ne bo posluha za to, bom pač iskal zunaj okvirjev članov Spletnega simbola.

Vaš Portir:  Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #175 on: October 23, 2006, 12:47:42 PM »
Tko, jaz sem še vedno na bolniški. Vsa napeljava je odpovedala. Selena, nujno te rabim za vzpostavitev moje psihofizične sposobnosti. :o
Sobe so po moje kot pravi svinjaki. Ali me je kdo nadomeščal. ;D
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #176 on: October 23, 2006, 02:56:45 PM »
Tea. Dal sem oglas za dve čistilki, ki bi lahko delali tudi ko sobarici v času tvoje odsotnosti. Toda kaj čem?Nobena se ne javi ker hotel SS ne deluje v Trstu temveč na območju Slovenije. 

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline hišnik

• Uporabnik
  • **
« Reply #177 on: October 24, 2006, 10:39:54 PM »

Offline hišnik

• Uporabnik
  • **
« Reply #178 on: October 24, 2006, 10:54:09 PM »
Zadovoljstvo bi bilo obojestransko, Hišnik... Oglasi se, če ne dobim službe v hotelu, pa privat. Si zmeraj zaželjen

A če ne bi bilo privat, pa zadovoljstvo ne bi bilo obojestransko...?

Mislim, da se pogodba o delovnem razmerju že piše, treba jo bo samo še podpisat

Offline Anima

• Uporabnik
  • **
  • nevarnost je povezana s količino energije
« Reply #179 on: October 24, 2006, 11:42:10 PM »

Hišnik,

kdo pa je tebi dopust, podpisal? ??? ::) :o :D