Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet

Angelske številke - drugi del

<< < (15/73) > >>

Andres:
Spet sem v avtu na uro pogledal ko je bila ta 2:22. Pre mano na semaforju avto z registrsko številko  226 in na desni strani avto z besedo v registraciji SOL, kar seveda v prevodu pomeni SONCE.

Andres

Princes:

--- Quote from: Andres on May 29, 2008, 04:30:11 PM ---Spet sem v avtu na uro pogledal ko je bila ta 2:22. Pre mano na semaforju avto z registrsko številko  226 in na desni strani avto z besedo v registraciji SOL, kar seveda v prevodu pomeni SONCE.

Andres

--- End quote ---

Dragi Andres, angeli ti sporočajo, da se bo vse čudežno razrešilo tako, da bo za vse vpletene najboljše. Ne skrbi, samo vero imej v to. Tvoje materialne potrebe bodo zadovoljene, samo sledi tvojemu notranjemu vodiču in bodi odprt za sprejem pomoči, saj ta prihaja iz nepričakovanih virov. Sonce na tablici še potrjuje, da imaš notranjo moč, da lahko vse uresničiš. Le tako naprej,

Naj te angeli varujejo Andes

Andres:
Mislim, da bo kar držalo Princes, saj po tistem, ko sem to napisal sem dobil novo povpraševanje, to pot ponovno na literarnem in pa Feng shui področju, kjer je govora o neki Feng shui finski pionirki.

Andres

klarus:

--- Quote from: Princes on May 28, 2008, 07:44:55 PM ---
--- Quote from: klarus on May 28, 2008, 08:26:00 AM ---zanimivo, da se mi zadnji čas vedno pojavlja kombinacija 8.22 oz sem pozorna ob tej uri :)
sploh, ker je to, moja dzk cifa in ura rojstva :D

--- End quote ---

Draga angelčica Klarus, ti imaš neverjetno vero, s katero imaš moč manifestacije željenega. Ostani osredotočena v tej veri.

Naj te angeli varujejo Klarus   

--- End quote ---
hvala :-*

Darja:
Danes sem pošiljala en SMS in je bila ura točno 18.18......pomen ???

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version