Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet
Angelske številke - drugi del
Princes:
--- Quote from: Darja on June 01, 2008, 07:58:10 PM ---Danes sem pošiljala en SMS in je bila ura točno 18.18......pomen ???
--- End quote ---
Draga angelčica Darja, kar srce se mi zasmeji, ko ti to pišem: angeli ti sproročajo, da sprejmi vso blaginjo tega sveta k sebi, saj si zaslužiš. Odpri se za sprejemanje :), misli in želje usmeri samo na najbojše, kajti misli ustvarjajo realnost :) Misli o blagostanju v vseh pogledih, bodo manifestirale le-to.
Naj te angeli varujejo Darja
klarus:
sms od sestre, v katerem mi je poslala vse podatke o novorojeni dušici, je prišlo točno ob 7.35.35
sem se kr nasmejala, ko sem vidla cifre :D
nensi:
41111 Posts
:-*
Princes:
--- Quote from: nensi on June 20, 2008, 05:08:04 PM --- 41111 Posts
:-*
--- End quote ---
Draga Nensi, iz sporočila te številke razberi, kaj ti sporočilo pomeni:
Angeli te prosijo, da se začneš ukvarjati s tebi ljubim hobijem, pri tem pa ne smeš zapasti v odvisnost in v negativnosti.
Zelo si senzitivna prav zdaj, zato se izogibaj neprijetnim situacijam in neprijetnim zvezam - razmerjem. Naj bodo tvoje misli in dejanja pozitivna.
Še posebej te angeli opozarjajo, da bodi pozorna na ponavljajoče misli in ideje, ker so to odgovori na tvoje prošnje. Ker si izredno kreativna osebnost, se moraš izogibati navad, ki te pripeljejo v bilo katero odvisnost.
Pošiljam ti en veliiiiiiiiik objem :-*
nensi:
Hvala za objem in lepe misli Princeska, bo držalo za cel teden. Lepo bodi tudi ti. :-*
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version