Author Topic: Zanimivosti meseca skozi tranzite  (Read 29038 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Zanimivosti meseca skozi tranzite
« on: May 05, 2008, 11:58:17 AM »
MAJ

3. maja smo pričakali vstop MERKURJA v znamenje dvojčkov. Posebnost tranzitnega Merkurja v tem mesecu je ne samo ta prehod, pač pa se bo v svojo senco postavil 12. maja .... v retrogradno gibanje pa bo prešel 26. maja. Kot smo že nekajkrat zapisali je to čas, ko dogovori ne veljajo, ni pa tudi priporočljivo, da se odločamo za selitve, podpise pogodb, najemanje kreditov itd..... V času retrogradnega Merkurja podelajmo stvari, ki so ostale nedokončane, lotimo se zadev, ki smo jih že opravljali in poskrbimo da naredimo zaključek vsemu preteklemu.

Sonce bo 20. maja prestopilo v znamenje Dvojčkov, v PT pa bo le tisti dan do 18.01.

Venera bo prestopila v znamenje Dvojčkov 25. maja ob 0.52, v PT pa bo že od 20 maja dalje, ko bo naredila zadnji aspekt z Neptunom ob 8.28 zjutraj.

Mars bo prestopil v znamenje Leva 9. maja ob 22.20, v PT pa bo že od 6. maja od 10.22 ko naredi Luna sektil nanj.

Jupiter bo začel svoje retrogradno gibanje 9. maja kar pomeni, da bomo svoj optimizem prijetno držali v svoji duši. Notranje sanjarjenje bo naš spremljevalec.

Saturn se je premaknil v direktno gibanje 3. maja. Notranjih omejitev ne bo, pokazale se bodo le zunanje ovire, ki pa jih dosti lažje premagujemo, ker so vidne

Neptun bo šel retrogradno 26. maja. Povečal nam bo naše notranje idealiziranje in nas napravil bolj poduhovljene

Pluton pa je v retrogradnem gibanju in tako nadaljuje svojo pot.

5. maj ... mlaj na 15°Bika
12. maj ... krajec na 21°Leva
20. maj ... polna luna na 29°Škorpijona
28. maj  ... krajec na 7°Rib
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline mavrica

• Uporabnik
  • **
Re: Zanimivosti meseca skozi tranzite
« Reply #1 on: May 14, 2008, 09:55:02 AM »
O, krasno...vse na kupu...tale maj bo pa kar pester  ;)

sicer sem že zdaj bolj malo tukaj...dogaja, dogaja...kaj šele bo  ???, ko še venerca naredi aspekt z neptunom, ki je itak na mojem soncu... ;D

no ja bo pa saturn poskrbrl, da ne bom preveč zasanjana  ::)
...človek ni le skupek celic svojega telesa, ampak odsev svojih misli...      M. Kojc

DZK število - 656

Offline klarus

• Mojster
« Reply #2 on: May 15, 2008, 10:40:37 AM »
polna luna v konj z asc... to bo zanimivo :D
od lanskega rd sem imela polno luno na des, lunin mrk na natalni luni, zdej tole ;D
zanimivo leto :P
There is
One Mind,
One Truth,
One Source in the Universe,
and I AM ONE with ALL there is."

moja karta

9ZK 822

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #3 on: June 12, 2008, 07:48:26 AM »
JUNIJ 2008

Še vedno imamo R Merkur, ki bo stacionaren od 15. do 24. junija. Direktno pa bo začel pot 19. junija.

8. junija smo imeli posebnost, ko so se na isti 17° dvojčka srečali Sonce, R Merkur in Venera, vse to je bilo v sekstilu z Marsom, Luna pa se je srečala z njim v konjunkciji. Zelo pomemben dan, če ste bili pozorni na energije pa če boste šli nekoliko analizirat, boste ugotovili, da se je rešilo marsikaj, kar bi morali vedeti že dolgo nazaj.

Venera prestopi v znamenje Raka 18. junija ob 10.48 .... od 13. junija naprej pa je v PT, torej v tem času ne bo naredila nobenega aspekta več. Zadnji aspekt je trigon z Neptunom, zato v tem času zelo pazite na denar. Sicer pa se lahko posvetite notranjim sanjam, čarobnim trenutkom in romantiki globoko v sebi.

Prvi venerin aspekt bo Lunina opozicija nanjo, zato bomo čutili rahlo nezadovoljstvo v medosebnih odnosih in nekoliko večjo občutljivost. Še posebno Tethnice, Ovni, Raki ...

Sonce prehaja v znamenje Raka 21. junija ob 1.59 ... v praznem teku bo samo nekaj ur in sicer od petka 20. junija od 21.38 ure dalje. Torej zanemarljivo. Je pa zadnji sončev aspekt opozicija na Plutona in s tem zakljukuje pot preko znamenja Dvojčkov .... pomeni, da bomo v tem času prišli do pomembnih skritih informacij, ali pa bomo nagnjeni k brskanju po stvareh, ki imajo za nas neko prav posebno, tudi karmično vlogo. Prvi sončev aspekt je trigon z Luno, torej bo v prehodu preko Raka Sonce blagodejno in harmonično vplivalo na nas.

26. junija se R obrne tudi Uran .... kar pomeni, da bomo manj revolucionarni navzven, nekaj več dinamike pa pričakujte znotraj sebe. Na 22°se bo zadrževal kar dolgo /kozorogova stopinja, pa mu ne ustreza najbolj/.
Torej mešanica z lahko bi ... pa ne morem; idejo imam, ampak se bo drugim zdela čudna ... itd...

Ja, prvega julija pa bo Mars prestopil v znamenje Device. 30. junija ob 8.43 bo v praznem teku, zadnji aspekt pa je lunin kvadrat nanj, zato bo ponedeljek zadnjega dne v mesecu precej napeto.

Jupiter, Neptun in Pluton pa nadaljujejo svojo pot v rikverc

Saturn gre svojo pot naprej .... ta mesec bo na 2, 3 in 4 stopinji in vsi, ki imate kakršni koli planet, pomembno točko v horoskopu na tej stopinji, boste občutli njegovo učenje.

Lunine mene

3. junij mlaj na 13 dvojčka
10. junij krajec na 20 device
18 junij polna luna na 27 strelca
26 junij krajec na 5 ovna
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #4 on: June 12, 2008, 07:50:45 AM »
Rada bi vas že zdaj opozorila, da v juliju imate možnost večjih nakupov in ostalih projektov, ki jih boste na novo začenjali.

V avgustu imamo namreč spet sončni in lunin mrk, v septembru merkurja v senci retro gibanja, ki bo potem v oktobru, v novembru za nakupe ne bo ravno ugodno, bodo planeti v škorpijonu, torej potem ostane le še december.

www.Astro-Star.net

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #5 on: June 12, 2008, 08:17:42 AM »
Hvala Tea za tale izčrpen pregled tranzitnih dogajanj  :D

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #6 on: June 12, 2008, 08:41:40 AM »
Hvala Tea za tole razlago ;)
Moj začetek junija je bil katastrofalen...je pa res, da me je prislil, da sem naredila korenite spremembe pri sebi...takih že dolgo ne, vsaj kar pomnim zase 8)
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline mavrica

• Uporabnik
  • **
« Reply #7 on: June 12, 2008, 09:03:02 AM »

8. junija smo imeli posebnost, ko so se na isti 17° dvojčka srečali Sonce, R Merkur in Venera, vse to je bilo v sekstilu z Marsom, Luna pa se je srečala z njim v konjunkciji. Zelo pomemben dan, če ste bili pozorni na energije pa če boste šli nekoliko analizirat, boste ugotovili, da se je rešilo marsikaj, kar bi morali vedeti že dolgo nazaj.

...in vse to na mojem MC...okoli tega dneva so mi se res dogajale zanimive stvari...ponudba za sodelovanje v enem zanimivem projektu, dobila nekaj zanimivih novih tekstov za prečitat in poslušat...nekaj novih spoznanj... ;)

Saturn gre svojo pot naprej .... ta mesec bo na 2, 3 in 4 stopinji in vsi, ki imate kakršni koli planet, pomembno točko v horoskopu na tej stopinji, boste občutli njegovo učenje.

...torej se izpolni saturnov povratek...pa še začinjen z marsovim tranzitom...  :o

Hvala Tea za tale lep pogled na dogajanja na nebu v juniju  :D
...človek ni le skupek celic svojega telesa, ampak odsev svojih misli...      M. Kojc

DZK število - 656

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #8 on: June 12, 2008, 09:30:22 AM »
Hvala Tea za tole razlago ;)
Moj začetek junija je bil katastrofalen...je pa res, da me je prislil, da sem naredila korenite spremembe pri sebi...takih že dolgo ne, vsaj kar pomnim zase 8)

verjamem Nena

tudi pri meni je splet planetarnih vplivov in seveda delovanja čiščenja pri Theti povzročilo, da sem zvedela za travmatično družinsko skrivnost.

Sem spoznala, da skozi astrologijo spoznaš ogromno in ozavestiš ogromno, vendar Theta odpre zadeve na šus in še v večjo globino in razumevanje vsega.

In hvala bogu da si, da je Iza ... da sem šla na to izobraževanje, ker sicer bi bilo po vseh mojih življenjskih in strokovnih  izkušnjah tole hudo preživet. S Theta sem namreč imela priložnost takoj spucat in uravnovesit energije.

Hvala obema. :-* en velik objem

www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #9 on: June 12, 2008, 09:31:24 AM »

...in vse to na mojem MC...okoli tega dneva so mi se res dogajale zanimive stvari...ponudba za sodelovanje v enem zanimivem projektu, dobila nekaj zanimivih novih tekstov za prečitat in poslušat...nekaj novih spoznanj... ;)

...torej se izpolni saturnov povratek...pa še začinjen z marsovim tranzitom...  :o

Hvala Tea za tale lep pogled na dogajanja na nebu v juniju  :D

bo pa zadnjič Mavrica ... in že se lahko pripravljaš na novo rojstvo  ;)
www.Astro-Star.net

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #10 on: June 12, 2008, 09:42:00 AM »

In hvala bogu da si, da je Iza ... da sem šla na to izobraževanje, ker sicer bi bilo po vseh mojih življenjskih in strokovnih  izkušnjah tole hudo preživet. S Theta sem namreč imela priložnost takoj spucat in uravnovesit energije.

Ni kaj, Tea. Vse pride vedno ob pravem času, saj veš kako to gre ;)
Potem je pa na človeku..take it or leave it :-*
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #11 on: June 12, 2008, 09:44:37 AM »

Ni kaj, Tea. Vse pride vedno ob pravem času, saj veš kako to gre ;)
Potem je pa na človeku..take it or leave it :-*

vem, vem .... samo da bi tole znanje lahko imela že pred 30 leti .... ;D
www.Astro-Star.net

Offline Tita

• Uporabnik
  • **
« Reply #12 on: June 12, 2008, 10:05:05 AM »
Jaz se pa ta teden ubadam s posledicami napak, ki so jih naredili drugi, trpim pa potem jaz.  >:(
Moja astro karta:
http://shrani.si/?mojaastrok10kwh.gif

9zvezdni KI: 261

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #13 on: June 12, 2008, 03:17:01 PM »
Tea. To potemtakem pomeni, da se avta ne izplača menjati do 24. junija, oziroma kot praviš je za večje nakupe primernejši čas julij?
Pri nas se je tačas zgodilo tako, da kar v družino trije menjamo avte. Sestra je zamenjala pred dnevi, pripravljava pa se še midva z mamo.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Iza

• Uporabnik
  • **
    • KALI
« Reply #14 on: June 12, 2008, 03:54:43 PM »
Rada bi vas že zdaj opozorila, da v juliju imate možnost večjih nakupov in ostalih projektov, ki jih boste na novo začenjali.

V avgustu imamo namreč spet sončni in lunin mrk, v septembru merkurja v senci retro gibanja, ki bo potem v oktobru, v novembru za nakupe ne bo ravno ugodno, bodo planeti v škorpijonu, torej potem ostane le še december.

Samo, če dobro razumem moramo počakati vsaj do 24.6. (zaradi R Merkurja in Venerinega aspekta z Neptunom), ali se pač motim? ;)

Lep dan!

Iza
Live, love, laugh and be happy or at least have some fun!
http://www.kali.si/index.php?option=com_content&view=article&id=53&Itemid=58
ThetaHealing™ Instructor