Rena in ostale deklice. Žal mi je ker tega popravila ni dočakala Tea, čeprav funkcije najbrž nebi uporabljala kaj veliko.
Kaj je bilo? V preteklem času kot vemo smo imeli težave z gostovanjem in večkrat se jim je kaj zalomilo. V enem od zalomov se je nekaj premaknilo in tako ostalo tudi ko sem premaknil domeno in še vse ostale moje, na domovanje.com. Pri transferu se včasih zgodi, da se kakšne mape ne vidi, oziroma se jo vidi, vendar na nov strežnik se jo zapiše drugače. Tako sem se nocoj na forumu od proizvajalca naučil, da obstoja še nek mali freeware, ki ga je treba naložiti na domeno in on potem vse napake poprave. Imenuje se repair_setings.php Tako sem tudi naredil, vendar se nam je forum zrušil. Zrušil se nam je, ker sem pobrisal tisti freeware avtomatsko in ne ročno. Naloži se ga seveda ročno. Potem sem ga še nekajkrat uporabil, pognal in nič ni kazalo, da bi se sploh kaj premaknilo v pravo stran. Že je nastala panika nakar sem poskusil naložiti in pognati ta isti freeware, torej repair_setings.php.
No, ob tem poskusu je tudi začelo delovati kot prej. Več kot to. Nekako vidim vse avararje. Verjamem tudi vi.
Torej predvsem ti Rena, poskusi mal spreminjati in dodati karto. Spodaj je link foruma.
In seveda. Mogoče se tudi vam zdi, da forum dela malo hitreje. Je tako? Ali pa je tako samo ta trenutek, ko kokoši spijo.
Andres
https://www.simplemachines.org/community/index.php?action=search2;search=The+attachments+upload+directory+is+not+writable.+Your+attachment+or+avatar+cannot+be+saved.