Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Na zemlji nismo sami

Nepojasnjeno

<< < (24/35) > >>

Rena:

--- Quote from: Jane on January 20, 2012, 05:20:51 PM ---Super si to naredila Rena  :-* Drugič me lahko za kaj takega komot pocukaš za rokav. Medijstvo mi ne vzame toliko časa kot izdelava karte  ;)

--- End quote ---

Super, itak da se priporočam  ;) :laugh:

Ametist:

--- Quote from: Gaia on January 20, 2012, 03:21:36 PM ---Morda pa si namesto milnega mehurčka videla svetlobno kroglo in je nisi prepoznala. ;)

--- End quote ---

Težko rečem, da je bila svetlobna krogla (nikoli videla, da bi o tem lahko trdila). Bil je običajen umazano bel  mehurček (balonček) velik kot mandarina, ki se je počasi plesajoče spuščal proti tlom pred menoj in se ob stiku z asfaltom razblinil.
Sicer sem prvo pomislila na angelsko znamenje, kot je Tea rekla. Nič pametnega pa takrat nisem razmišljala oz. jih spraševala, kot mi je sicer v navadi, ko sama hodim in se pogovarjam z njimi.

Dejstvo pa ostaja, da ne vidim nobene tehtne razlage, od kod bi bil izvor.

Gaia:

--- Quote from: Rena on January 20, 2012, 05:15:46 PM ---Ob smrti sinove sošolke mi je bilo zelo težko. Pa saj to so naši otroci, poznala sem jih, veliko so se družili... Ker sem dušico čutila ob sebi, sem skoraj Jane že prosila, če se poglobi v to, če mi res kaj sporoča. A sem se odločila, da ima  Jane itak veliko dela in ostalih svojih zadev.

In ne vem, ali si domišljam, ker se mi zdi, da bi tako pač moralo bit, ali pa je res - čutila sem jo dušico ob sebi, že ves teden. V mislih sem ji prigovarjala, naj je ne bo strah, da bo prišla "domov".  Ravno v času njenega pogreba, v toplicah,  sem brala knjigo o pevki Soname (prvič slišala, pa bom "pošnofala" na netu) z naslovom Otrok Tibeta. Knjigo pa glih tisti dan izposodila, da bom imela na mini dopustu kaj brat.  Avtorica je opisala je, kako v Tibetu ravnajo ob smrti človeka, citiram: "Pravijo, da imajo navadni ljudje ob smrti le malo, če sploh kaj nadzora nad svojim umom, ker so tako zgroženi nad tem, da so se znašli brez telesa iz mesa, zato so na milost in nemilost prepuščeni projekcijam svojega uma. Zato jim beremo Tibetansko knjigo mrtvih, da bi jih pomirili in usmerili..."

Ker sem ji v mislih že prej prigovarjala, da je vse vredu, sem ji po prebranem prigovarjala še, da če bo videla kakšne podobe, so to samo projekcije, ki se naj jih ne boji. 

A ni zanimivo, kako ob nekem času pride na pot ravno tisto, kar je povezano med seboj....

--- End quote ---

Rena, začni se že enkrat zavedat, da imaš znanje medijstva v sebi, kar ti samo potrjuje izkušnja s to dušico. Bo treba še malo delat na svojih podzavestnih prepričanjih. ;)

Gaia:

--- Quote from: Ametist on January 20, 2012, 07:11:36 PM ---
--- Quote from: Gaia on January 20, 2012, 03:21:36 PM ---Morda pa si namesto milnega mehurčka videla svetlobno kroglo in je nisi prepoznala. ;)

--- End quote ---

Težko rečem, da je bila svetlobna krogla (nikoli videla, da bi o tem lahko trdila). Bil je običajen umazano bel  mehurček (balonček) velik kot mandarina, ki se je počasi plesajoče spuščal proti tlom pred menoj in se ob stiku z asfaltom razblinil.
Sicer sem prvo pomislila na angelsko znamenje, kot je Tea rekla. Nič pametnega pa takrat nisem razmišljala oz. jih spraševala, kot mi je sicer v navadi, ko sama hodim in se pogovarjam z njimi.

Dejstvo pa ostaja, da ne vidim nobene tehtne razlage, od kod bi bil izvor.

--- End quote ---

Svetlobne krogle si zagotovo že videla na digitalnih fotkah in to je tisto kar sem mislila.

Sicer pa marsikdaj niso pomembne tehtne razlage, temveč tisto, kar nam prihaja skozi vodstvo. :)

Rena:

--- Quote from: Gaia on January 21, 2012, 06:15:30 PM ---Rena, začni se že enkrat zavedat, da imaš znanje medijstva v sebi, kar ti samo potrjuje izkušnja s to dušico. Bo treba še malo delat na svojih podzavestnih prepričanjih. ;)

--- End quote ---

Vau...samo res, kako ne upam se spustit...  ::)  :-*

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version