Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Na zemlji nismo sami

Nepojasnjeno

<< < (25/35) > >>

Gaia:

--- Quote from: Rena on January 21, 2012, 06:21:48 PM ---
--- Quote from: Gaia on January 21, 2012, 06:15:30 PM ---Rena, začni se že enkrat zavedat, da imaš znanje medijstva v sebi, kar ti samo potrjuje izkušnja s to dušico. Bo treba še malo delat na svojih podzavestnih prepričanjih. ;)

--- End quote ---

Vau...samo res, kako ne upam se spustit...  ::)  :-*

--- End quote ---

Ti se samo prepusti in uživaj, ker lahko na ta način pomagaš mnogim, ki so pomoči potrebni. :-* :-* :-*

apemaya:
Nepojasnjeno...hmm

sedajle se spomnim ene dogodivscine, ki si je v tistem trenutku (kot tudi sedaj) ne znamo razložiti.

Predani je umrla stara mama. Bila je ze nekaj casa slaba- slaba 2 tedna in da bi umrla si niti nismo predstavljale. Ne vem zakaj sem pomislila, da je lep datum za umret 8.9.10. In res je takrat umrla.  :o
Bila je taka, da je rada bila opazena in tudi pogreb si je vedno (kolikor jo poznam) predstavljala, tako da vse 4 žalujoče vnukinje neutolažljivo jokamo... Pa je na pogreb uspela iti samo ena, ostale smo bile sluzbeno odsotne.

Ko smo šle z mami in sestro v njen domaci kraj za 1.11. smo pospravljale njeno stanovanje in se dogovarjale, kaj bi katera vzela/imela. Mamin stavek me je zmotil... zelo: "kot bi plenile njeno hiso". Zaslisi se trusc, kot da je nekaj padlo in cez cas se sestra oglasi: fak. kako je pa to padlo? Padel je pepelnik iz mize od katere je bila ona oddaljena vsaj 1 meter. Da vam ne povem, kakšen srh me je spreletel. :o Na klubski mizici so bile "zaprte" skarje za rezat piscanca, a smo ugotovile, da je feder odneslo. Ok, za par minut je bila to najbolj logicna razlaga. Cez par minut, ko sem razmisljala o dinamiki dogodkov, smo prisle do zakljucka, da tisti feder ni mogel vreci na tla tako tezkega pepelnika. 

Tega si ne znam razloziti, ampak mislim, da je tisti mamin stavek nekako bil v kontekstu in da stari mami verjetno ni bilo nekaj prav.

Kaj pravite?

Gaia:
Eh, včasih nas duše pokojnikov s premikanjem predmetov le opozarjajo, da so prisotne v energijski obliki. Čutim, da ji je bilo to čisto ok, da ste bile tam, saj si ona s stvarmi, ki jih je pustila za seboj ne more prav nič pomagati. Duše na drugi strani drugače dojemajo materialne dobrite kot mi. Drugič jo rajši pozdravite in se pogovarjajte z njo, kot pa da se je bojite. ;)

apemaya:
imaš prav :-)

Če to ne opazis prav pogosto oz. temu ne dajes prevelike teze, te dobi cisto nepripravljeno.

Sej potem ko je umrl od mojega "moža" dedek, sem na pogrebu imela obcutek, da so z nami vsi pokojni...pa sem v mislih vprasala: ste vsi tukaj, a ne? v tistem pa iz smreke odleti nekaj civkajocih ptic in to je bila moja potrditev. In sem bruhnila v neutolazljiv jok

sandry_ca:
Hojla :) nek dogodek, ki se je zgodil mojemu fantu, se mi zdi tako nepojasnen. Občutek ima da ga dejansko opazujejo vesoljci  :).. nekaj časa nazaj je videl na vse zgodaj zjutraj, na nebu tri velike rdeče pike, ki so v trenutku izginile. Danes zjutraj pa spet a bila je rumene barve, ki se je nekaj časa premikala, nato pa kar izginila. Aja pa da ne govorim, da zadnje čase vidi utrinke in zadnjič se mu je zazdelo kot da bi nekakšna senca obšla njegov avto, a na nebu ni bilo ničesar. Ma morda kdo kakšno razlago? hvala  :P

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version